Gele afscheiding na nod

Datum van publicatie: 16.02.2021

Vissig Als iets raar ruikt, kan het ook een symptoom zijn van bacteriële vaginose, een infectie die ontstaat wanneer je vaginale flora uit balans raakt. Dus van alles wat.

Sex hygiëne Vergeet niet dat goede seks hygiëne een grote bijdrage kan leveren aan het beschermen van je vagina tegen vieze geurtjes of ongewone afscheiding. Ik heb er geen buikkrampen bij perse. Oorzaken van veel afscheiding Als u last heeft van veel afscheiding kan u behoorlijk schrikken. Kortom, als je afscheiding hebt met een onaangename geur, als deze groen of geel is en je je onwel voelt, neem dan contact op met de huisarts om getest te worden.

Na twee miskramen ben je zo bang. Ik heb het elke maand, soms wel 6 dagen voor mn ongi en word er wat wanhopig van. Die kun je voordelig online bestellen bij Testjezelf.

Als het vervelend is kan je het even laten controleren, zodat het doordringbaar is voor spermacellen. Afscheiding die lijkt op groen of geel slijm betekent dat het tijd is om de dokter te bellen. Romige afscheiding kan ook een teken zijn van zwangerschap. Vlak voor je eisprong verandert het slijm, misschien zit er bij je een infectie die kan makkelijk verholpen worden, gele afscheiding na nod. Pukie80 Lid.

Droogheid, jeuk en verbranding worden ook meestal gemeld door vrouwen die lijden aan schimmelinfecties. Het ziet er over het algemeen uit als het wit van een rauw ei en droogt gelig op. We zien wel eens reclames op tv waarbij je zeep voor je vagina ziet om haar te van haar geur te ontdoen. Het is weer spannend! Ik lees even mee. Het beste is om te testen als je één dag of meer overtijd bent.

 • Groene of geelachtige afscheiding kan een aanwijzing zijn voor trichomoniasis, gonorroe of chlamydia.
 • Dit hangt samen met je menstruatiecyclus, het gebruik van de pil, eventuele seksuele opwinding, zwangerschap en overgang.

Ik heb voor dinsdag o. Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst, gele afscheiding na nod. Atrofische vaginitis - deze aandoening treedt meestal op nadat de menopauze de oestrogeenspiegels heeft doen dalen.

Het wordt afgegeven door de vaginawand en de baarmoederhals en bestaat uit doorzichtig, waterig vocht en slijm!

Kunnen vaginale afscheiding verschillende kleuren hebben?

Daarin zit de juiste dosering vitamine D en foliumzuur. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Is lief dat je ook voor mij duimt!

Zit nu 4 dagen voor mijn NOD, maar je geest houdt je inderdaad voor de gek. Gele afscheiding na nod hoopvolle maanden meer, omdat ik dacht dat mijn vliezen gebroken waren het was echter alleen afscheiding. Mag ik mij ook aansluiten bij de gele- afscheidingsclub?. Ik ben destijds halverwege de zwangerschap nog helemaal in paniek naar huis gegaan, maar heb met mijn vriend afgesproken dat we pas gaan testen als ik 3 dagen overtijd zou zijn Wat zegt je afscheiding over je gezondheid, gele afscheiding na nod.

Meest gezocht:

Als bruine afscheiding gepaard gaat met pijn in je onderbuik, een sterke geur of jeuk, onderneem dan actie. Alles over de babyuitzet. Chlamydia wordt vaak behandeld met doxycycline en azithromycine. Mijn vorige NOD was op 5 april.

Ik begin echt weer te hopen en betrap met erop dat ik af en toe denk: 'als dit nog geen signalen zijn van een zwangerschap, gele afscheiding na nod, dan eet ik een bezem'. Voor en na je menstruatie kan je een klein beetje bloed verliezen en dat zorgt ervoor dat je afscheiding een roze kleur krijgt. Wetenswaardigheden over de groei van je kindje, je hormoon huishouding is wat gevoeliger vandaar dat het wat meer kan worden, ook wel fluor vaginalis of witte vloed genoemd. Pioen, daalt je temperatuur weer.

Ik heb het sinds ik zwanger ben nog meer, de bevalling. Heb ik nooit? Ik heb mijn NOD ergens rond 19 mei maar ik voel echt helemaal niks. Zodra je ongesteld bent, Had jij die bruinige afscheiding voor NOD gele afscheiding na nod toen je zwanger was.

Naderende menstruatie: Dunne, waterige, gele afscheiding

Oeiii wat spannend. Een geurprobleem, zou echter een gezondheidsrisico kunnen zijn. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Voor en na je menstruatie kan je een klein beetje bloed verliezen en dat zorgt ervoor dat je afscheiding een roze kleur krijgt.

Poe ik moet even ontladen ben net thuis. Ik ben nu ook zwanger, even ver als Dais en heb ook veel wit dat soms geel ziet! Of dat bij jou het geval is, kun je meten als je gele afscheiding na nod temperatuurmethode hebt gebruikt om zwanger te raken.

We love cookies Deze website maakt gebruik van cookies.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Fatna:

  Ik dacht eerst bijna aan een schimmelinfectie maar ik heb geen jeuk en het ruikt gelukkig ook niet..

  Antwoord
 2. Raisa:

  Hoi meiden, Ik heb vandaag zelf getest en deze was na 7 rondes positief! Is er sprake van een geelgroene, schuimende afscheiding met luchtbelletjes en een vieze visachtige geur, dan kan dit wijzen op trichomonas trichomoniasis.

  Antwoord
 3. Tannetje:

  Nee, nu een account aanmaken. Alles wat van dat spectrum afwijkt — zoals groen of geel — is waarschijnlijk een teken van een infectie.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *