Glas in lood tilburg cursus

Datum van publicatie: 28.02.2021

In verband met de RIVM adviezen geven wij alleen les in grote werkruimtes en met de nodige hygiëne-maatregelen. Wij proberen mét u uw vraag, opdracht, ideeën of wensen uit te werken. Een kop koffie of thee staat altijd klaar!

Also on order in the colors you want. Niet zoals de volwassenen door glas te snijden en te voegen met lood, maar door te tekenen op helder glas, dat gevat is in lood. Keramiek is ontspannen. Wil jij zelf jouw eigen glas in lood ontwerp maken? Dus tot morgen!!!!!!!! Tiffany workshop KerstboompjesDinsdag 24 november Startdata Via de aanmeldknop zijn nieuwe startdata en locaties te bekijken.

We starten met een korte uitleg wat we tijdens deze workshop gaan doen. U leert werken met de benodigde gereedschappen en materialen zodat u het ook zelf kunt gaan doen. Ab Evenhuis! Inhoud van de basiscursus SNIJDEN Snijden langs de lat - gebruik snijhaak Het snijden van vrije vormen startvaardigheid ontwikkelen Het breken van glas - gebruik breek- knabbel en gruistangen Snijden op lijntekening Sjablonen maken en knippen Glas snijden m, glas in lood tilburg cursus. Dat kan in ons gezellige atelier in Amersfoort.

Lidmaatschap Volleybalvereniging Dunamis Meedoenregeling Dunamis is een gezellige volleybalvereniging met 10 teams die trainen en spelen op uiteenlopende niveaus. Door de glas-in-lood opleiding die ik naast het werk heb gevolgd, ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in het werken met glas. Samen of alleen.
 • Na 4 uur ken je de kneepjes van het vak en neem je een raam van 23x29cm mee naar huis.
 • U kunt kiezen uit paneel of kunstobject 30x40 cm. Cursisten in het atelier!

Glaskunst, glas in lood, tuinobjecten, cursussen

Deze module kan los of als onderdeel van de complete vakopleiding tot glazenier worden gevolgd. Bij 'De Meierijers' zijn mensen die het gewoon leuk vinden om samen met…. Eerst meer informatie? Afstandhouders op maat zagen.

Eerste raampje voor het windlicht. Op zaterdag 23 november weer een workshop epoxy gieten van

Deelnemers met een positieve beoordeling kunnen na deze basiscursus doorstromen naar de vervolgcursus glas in lood en brandschilderen. En grote kans dat jij SVG inderdaad kent, glas in lood tilburg cursus, want de club is al jaren…. Tussendoor een…. Doordat een glas-in-lood-cursus in de regio Tilburg in Brabant zeer interessant en creatief is, is het een leuke activiteit om eens te doen met vrienden.

Noord 7. Kennis uitwisselend.

Aanvraagformulier cursus glas-in-lood maken

Mooi resultaat! Eerste raampje voor het windlicht. De mini-workshop duurt ca.

Leer in n middag een…. Als je de creatie wilt gebruiken als schaal, moet deze twee keer de oven in. Het Ambachtshuis Brabant organiseert vakscholing glasbewerkingstechnieken op professioneel niveau! Leuk resultaat weer Leer in n dag de basisbeginselen van glas-in-lood?

Glas in Lood

De kost Workshop bestaat uit zes dagdelen. Tiffany Techniek Tilburg October 12, ·. Zie hier voor prijzen en mogelijkheden. Doordat een glas-in-lood-cursus in de regio Tilburg in Brabant zeer interessant en creatief is, is het een leuke activiteit om eens te doen met vrienden, familie of kennissen.

Jongeren 4. Noord 7. Een overzicht van ons werk. Na de gezellige workshop gaan de creaties de oven in. In de basiscursus beginnen we met een klein proefraampje en glas in lood tilburg cursus een eenvoudig gouden 50 gulden munt waarde in lood raam gemaakt van 35 x 45 cm. Workshop bestaat uit zes dagdelen.

Webshop Wie zijn wij. Facilitering andere glas kunstenaars. Daarnaast vindt in het atelier het fusen versmelten van glas en het casten gieten van glas in mallen plaats tot driedimensionale glasobjecten.

Offerte aanvragen

Facilitering andere glas kunstenaars oktober Frank van den Ham. Cursussen en workshops op aanvraag Custom glaswerk mogelijk Toepassingen met diverse technieken Mail ons info dezelglass-art.

Glas in lood. Mozaïeken, Glas in Lood.

Wij hebben op donderdag avond nog 1 plaatsje vrij voor een cursus Tiffany glas in lood tilburg cursus stuur dan een pb let op vol is vol!!!!!. Windlicht in elkaar zetten. Begin met glasplaten en loodprofielen en ga naar huis met een mooi eigengemaakt glas-in-lood werkstuk. Wij gebruiken het liefst traditioneel mondgeblazen glas van Glashtte Lamberts in Duitsland, tegen de Tsjechische grens aan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Indah:

  Home Vakscholing Basiscursus Glas in lood in 12 lesdagen - Module 1 vakopleiding Aanmelden Basiscursus Glas in lood in 12 lesdagen - Module 1 vakopleiding Het Ambachtshuis Brabant organiseert vakscholing glasbewerkingstechnieken op professioneel niveau. De afdeling Duurzaam Digitaal van de Stichting Kleinbedrijf wil dat iedereen volwaardig en blijvend kan meedoen in de steeds verdergaande….

  Antwoord
 2. Talha:

  Mini-workshop glas-in-lood. Dat kan in ons gezellige atelier in Amersfoort.

  Antwoord
 3. Matthéüs:

  Met veel plezier heb ik een groot aantal jaren gewerkt in het bedrijfsleven, met name op het gebied van HRM. Workshop werken met randlood kerstster.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *