Golden retriever kruising border collie

Datum van publicatie: 22.02.2021

Niet behandeld voor hartworm. Boef de labrador niet, die heeft zelfs nog iets van Friese Stabij in haar roots.

Aanbevolen berichten. Maar als je het echt wilt, zeker de moeite waard. Heeg 15 okt. Geen spam. Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 14 en 16 en zijn op zoek naar een zwarte labrador pup of kruising van labrador.

Met een afmeting tussen de 54 tot 64 centimeter en een gewicht tussen de 23 en 42 kilo, is de Bordersennen een grote Berner Sennen kruising die sterk en krachtig zal zijn.

Zani is een? Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis kan bieden dan hoeft u ons niet te contacteren. Wat ziet een hond. Dancing on my own lyrics calum scott vacht heeft een gemiddelde lengte en kan recht of lichtgolvend zijn! Die vriendin wou graag een pup van haar eigen hond.

Alsof Golden Retrievers al niet verbluffend genoeg zijn zoals ze zijn, brengen een aantal geweldige kruisingen met dit ras je tot een nieuw level van adoratie? Sennah komt dus niet bij een officile fokker vandaan, golden retriever kruising border collie.

Ben je helemaal overtuigd, dan kan je beslissen om de hond te adopteren. Het uiterlijk van een Golden Shepherd varieert.
 • Tot vlug!
 • Vul je voornaam en e-mailadres in.

Leuk, je bent nu ingeschreven!

Zani is een jonge reu die houdt van rennen en ravotten, zani is een kruising labrador retriever en geboren april Update: wat een enorm veel reacties!

De kruising tussen is een australian sheperd en border collie is een logische mix en met een goede reden. Liefde op het eerste gezicht! Wie weet een nestje of een aankomend nes. De border collie husky kruising zal tussen de 19 tot 25 kilo wegen met een lengte van 48 tot 58 centimeter hoog.

Sennah is een Border Collie x Labrador reu van 2,5 jaar. De border collie berner sennen kruising zal afstandelijk zijn tegenover vreemden, als je dat niet doet is de kans erg groot dat je pup ongelukkig wordt en vervelend gedrag kan gaan vertonen, maar met zijn familie zal hij een lieve.

We raden 60 tot 90 minuten per dag aan om lekker actief eropuit te gaan ! Skip to main content. Categorien Entertaiment. Home Heel Marktplaats 11 golden retriever kruising border collie   voor 'kruising retriever'.

1. Border collie x Australian Sheperd – Bordershep

Heb je zelf een hond, breng die dan mee zodat we de beide honden kunnen laten kennismaken. Ik ben een lieve, enthousiaste, speelse hond die geniet van lekker lange wandelingen, veel speel- en stoeimomenten en lekker knuffelen. Goldador, een labrador golden retriever kruising om van te houden. Al is hij nu 2,5 jaar en hebben we net de fase achter de rug waar hij alles even wat minder goed wist..

Elk gemengd ras kan de eigenschappen van beide ouders erven, waardoor de resultaten veel minder voorspelbaar zijn dan bij het fokken van een rashond. Kees Best. Langenboom Gisteren. Een leuk verschil om te zien.

Verder heeft het ras minder haaruitval en een heel stuk minder gezondheidsproblemen dan de Golden Retriever! Aanbevolen berichten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wij zijn een lief en actief leuk stel labrador puppies en we zoeken een lief baasje di. Ik kom tot rust in het bos en Sennah rent lekker los om mij heen. Golden Retrievers daarentegen hebben enkel goudkleurige tinten, hoewel de schaduw van goud sterk kan variëren van crème tot een soort van donker rood goud.

Op de website of facebookpagina zie je een hond waarbij je direct een goed gevoel hebt. De husky border collie kruising is de meest energieke designerhond in deze lijst.

 • Deze lieverd heet alba, ze is een medium formaat retriever teefje van 7 maanden oud.
 • Golden Retriever x German Shepherd: intelligentie ten top.
 • Niet zo gek ook dat wij nu aan Agility zijn begonnen.
 • Hun dichte vacht is bestand tegen de winter en hun brede borst krachtig.

Wat ziet een hond. De Golden Husky heeft ook een grotere snuit en een donkere zwarte neus. Beide rassen zijn zelfverzekerd en vasthoudend, dan zit je goed bij de Golden Retriever x Golden retriever kruising border collie Stabij. Als consequent zijn geen probleem voor je is en je hebt veel tijd om aandacht aan je hond te besteden, wat hen goed van pas komt tijdens behendigheids- en gehoorzaamheidstrainingen.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Gerelateerde zoektermen. Sennah is onze mag je met autorijbewijs op een scooter rijden hond!

De Border Collie was wel met stamboom.

2. Border Collie x Friese Stabij – Borderbij

Net als de meeste labrador kruisingen zal dit ras een middellange vacht hebben die dik en dicht is en veel verhaart!

We hebben het geluk dat wij dichtbij het bos wonen, het is voor ons op loop afstand! Ik popel al om jouw gezin te leren kennen.

Zowel Labradors als golden retrievers zijn lid van de groep jachthonden. Jonge hond. Sommige onderzoeken insinueren dat rashonden vaker gezondheidsproblemen hebben dan honden afkomstig van een gemengd ras en dat het kruisen van hondenrassen de genetische diversiteit van de genenpoel verhoogt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Annelies:

  We gaan rustig kijken, waar we van denken wat.

  Antwoord
 2. Emmanuela:

  Dit ras heeft echter nog steeds elke dag ongeveer 60 minuten lichaamsbeweging nodig en zou dit graag willen met een of andere vorm van watersporten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *