Hoe verwijder je instagram account op samsung

Datum van publicatie: 11.01.2021

Ga naar je inbox om je mail adres te verifiëren en je registratie te voltooien. Klik of druk rechts bovenaan op je gebruikersnaam en kies Profiel bewerken. PayPal start eigen cryptoplatform en wallet.

Opmerking: het kan tot 48 uur duren voordat je een e-mail van ons ontvangt met een downloadlink. Voer het e-mailadres in waarop je een link naar je gegevens wilt ontvangen en klik op Volgende.

Dit klinkt misschien een beetje extreem voor sommige van jullie lezers die er zijn. Veel nieuwe smartphones hebben hun eigen, native, foto-filters. Log in op je webbrowser via de site van Instagram Klik rechtsboven op je gebruikersnaam Kies Profiel bewerken naast je profielnaam Onder aan de pagina kan je nu kiezen voor Mijn account tijdelijk uitschakelen Je profiel is nu tijdelijk uitgeschakeld het positieve hieraan is dat wanneer je het account toch nog wil gebruiken je het account weer kan activeren.

Op Instagram.

De 9 beste laptops voor studenten in Het enige dat u hoeft te doen, is uw aanmeldingsgegevens gereed te hebben en u bent binnen no time weer vrij. Klik daarop slijm maken ingredienten naar een inlogpagina te worden gebracht. Infographic voor het verwijderen van Instagram account. Krijgt iemand een melding als hij of zij verwijderd wordt.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
  • Als je alleen een tijdje pauze wilt nemen, kun je je account tijdelijk uitschakelen.
  • Ga naar je inbox om je mail adres te verifiëren en je registratie te voltooien.

Instagram account tijdelijk uitschakelen

Of de update echt uitkomt, is nog niet bekend. Wil je jouw Instagram weer gebruiken nadat je het gedeactiveerd hebt? Met de stappen die we je hieronder uitleggen moet het voor iedereen te doen zijn om je account te verwijderen.

Als je zeker weet dat je klaar bent met het platform, ga je verder met de tweede optie. In het verleden zijn dergelijke social media-apps, waaronder Instagram, kwetsbaar gebleken voor aanvallen van hackers.

Nog een pop-up - uw laatste kans om terug te keren en de verwijdering opnieuw te overwegen. Ben jij om wat voor reden dan ook klaar met Instagram en wil je jouw Instagram account verwijderen.

Hero comfort of nutrilon ar worries. PayPal start eigen cryptoplatform en wallet. Je antwoord is geplaatst. Hoe verwijder je instagram account op samsung lijkt een einde aan de stijging in het gebruik van sociale media. Instagram is onderdeel van Facebook.

Instagram verwijderen in vier eenvoudige stappen

Leuke gadgets voor je telefoon:. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. OK, dus je weet het zeker? Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?

Ik wil graag mijn account terug! Dossier cyberveiligheid: 5 richtlijnen voor maximale security 3 augustus Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Om dit te doen log je in op de website niet via de Instagram-app en klik je bovenaan op je gebruikersnaam. Klik boven het bericht van de geplaatste foto of video op de 3 puntjes?

Hoe moet ik mijn Instagram account verwijderen?

Begin door te klikken op het profieltabblad; het is de meest rechtse op het navigatietabblad aan de onderkant van het scherm. Tik of klik rechtsboven op je profielfoto en selecteer Profiel.

Leuke gadgets voor je telefoon:. Instagram app verwijderen Wil je niet alleen je account maar ook je Instagram app verwijderen? Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn.

Deze optie is namelijk een stuk lastiger te vinden. Ga je gang en gebruik het vervolgkeuzemenu om Instagram en Facebook te laten weten waarom je weggaat.

Hiervoor moet je naar de website van Instagram gaan en op ahnlbonuskaart koppelen aan airmiles dienst inloggen.

Begin door te klikken op het profieltabblad; het is de meest rechtse op het navigatietabblad aan de onderkant van het scherm. Als je je account tijdelijk uitschakelt, reacties en vind-ik-leuks verborgen totdat je je account weer inschakelt door je weer aan te melden, Het definitief verwijderen van je Instagram kan een behoorlijk grote stap zijn, hoe verwijder je instagram account op samsung. App October 7.

Review Nest Audio: Een waardige Home-opvolger.

Hoe verwijder je Instagram?

Misschien wil je even weg zijn van de greep van Facebook op je leven, of ben je het beu dat het lijkt alsof het bedrijf elke keer probeert om features van Snapchat te stelen. Klik onder het bericht op het wolk-icoontje of klik op een reactie zelf. Instagram verwijderen: dit gebeurt er met je account Voor de een is het een megagrote beslissing, voor de ander alleen een kwestie van doen: je Instagram verwijderen.

Instagram account heractiveren Wil je jouw Instagram weer gebruiken nadat je het gedeactiveerd hebt. App October 16, Instagram verwijderen in vier eenvoudige stappen OK.

Tik rechtsonder op je profielfoto om naar je profiel te gaan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *