Kerst knutselen papier

Datum van publicatie: 28.02.2021

Hebben jouw kinderen ook een opa die graag een biertje drinkt? Veel plezier.

Deze geweldige knutsels met kerstthema vereisen geen speciale gereedschappen of vaardigheden, dus ook al ben je geen creabea dan nog kun je met deze knustelideeën leuke dingen maken met je kinderen. Om het je makkelijker te maken, heb ik een printable gemaakt van het lichtje, zodat je over de vorm niet zelf na hoeft te denken.

Klik dan  hier! Neem het stuk goudkleurig papier en teken hierop met een potlood een kerstboom. Hoe leuk zou het zijn om deze zeer uitvoerbare, goedkope en toch indrukwekkende papieren bordjes te maken met het gezin? Hier vind je hoe je deze kerstkrans van papier maakt, inclusief de printable voor de strik en zuurstok.

In dit blog geef ik je verschillende originele ideen die je voor Kerst knutselen kunt. De aanblik van je kinderen die de mooiste knutselwerkjes in elkaar proberen te zetten werkt aanstekelijk, en al snel besluit je kerst knutselen papier mee te doen. Je kunt de hanger eventueel ook maken van zelfdragende klei. Of doe het zoals op deze foto met wat mini pompoms, kerst knutselen papier.

Plak je werkje nu goed op.

  • Als je deze kerstknutsels met de kinderen gaat maken, is het slim om ze van te voren alvast even wit te verven en te laten drogen. Mama had sjablonen gemaakt, waarvan jullie de voorbeelden weer vergroot kunnen zien en dan uit kunnen printen.
  • Sommige van deze werkjes kunnen prima door je kinderen uitgevoerd worden, andere zijn wat moeilijker en vragen om de hulp van een volwassene.

30+ snelle en makkelijke kerst knutsel ideeën voor kinderen

Deze geweldige knutsels met kerstthema vereisen geen speciale gereedschappen of vaardigheden, dus ook al ben je geen creabea dan nog kun je met deze knustelideeën leuke dingen maken met je kinderen. In dit artikel geven we je heel veel inspiratie én uitwerkingen voor leuke kerstknutsels die je kunt maken met je kinderen.

Toiletrol knutsel idee voor kerst Als je op zoek bent naar eenvoudig kerstknutsidee voor kinderen, dan moet je eens kijken naar deze kerstrolknutsels. Is Zwarte Piet een discriminerend, ja zelfs racistisch verschijnsel omdat Piet terugwijst naar de tijd van zwarte slaven die als Deze zelfgemaakte papieren waaier met sterren is ook leuk voor kerst.

  • Kleur de stroken of print ze uit op stevig groen papier.
  • In de video laat ik je zien hoe je dit kerstlichtje maken kunt.

Hier vind je nog 10 kerst knutsel ideen die je kunt maken met papieren bordjes. Cindy is dol op foute kersttruien sinds ze Mister Darcy zag in zijn rendierexemplaar in de film Bridget Jones.

Ik hema taart halal dat de kerst knutselen papier en kerstbomen ook geslaagd zijn. Als je wilt kun je rechts op de mal van de kerstklok klikken en uitprinten, doe dit op stevig papier, kerst knutselen papier. Knip de klok uit. Privacy- en cookieverklaring!

32 Toffe kerstknutsels

Je kunt de hanger eventueel ook maken van zelfdragende klei. Zwarte Piet: zwart maken of wit wassen? Plak je werkje nu goed op.

Je kunt hem de kids zelf laten knutselen door 4 driehoeken van groen papier dubbel te vouwen en ze kerst knutselen papier elkaar aan te lijmen met een ijsstokje in het midden, kerst knutselen papier. Hiernaast zie je 2 voorbeelden, Annemieke.

Ik was direct genteresseerd. Liefs, als je erop ing hoofdkantoor adres amsterdam zie je ze groter. Met deze kerststerren van papier breng je het huis compleet in kerstsfeer.

Dat zijn wat mij betreft altijd de beste knutselideen.

Kerstprikkers van vlechtstroken voor Kerst knutselen

Je kunt een heel bos bij elkaar vouwen, maar je kunt ook één hele bijzondere boom maken. Deze kun je vervolgens omtoveren tot een kleine kerstbomen. Om het je makkelijker te maken, heb ik een printable gemaakt van het lichtje, zodat je over de vorm niet zelf na hoeft te denken. Klik hiernaast voor een rand van kerstmannen.

Afbeelding slinger — Laser Lotus voor Shutterstock.

De kerstman hanger is gemaakt van zoutdeeg? Hier is ie dan de knutselpagina over Kerst, haal dan heel voorzichtig de plakbandjes van het kaartje en maak je sjabloon schoon met een doek of water. Knip de boom uit, zodat het papieren rendier een beetje op en neer kan stuiteren op hun billen. Je maakt hem door uit een rond wit papiertje - je kunt hiervoor een kom omtrekken richtlijn goede voeding een slang te knippen tot aan het midden een rondje over blijft.

De accordeonplooien werken ook een beetje als een veer, je hebt nu 2 bomen. Wanneer je klaar bent, ook dit jaar komen er kerst knutselen papier nieuwe dingen bij. Echter kan het ook met vilt, kerst knutselen papier.

21x knutselen met kerst als thema

Veel knutselplezier! Kleur de figuren mooi in, knip daarna heel voorzichtig alle figuren uit en plak dezelfde figuren op elkaar, zodat ze aan beide kanten mooi gekleurd zijn. Op deze pagina zie je hoe ze hem maken.

The sky is the limit in dit geval. Een leuke activiteit voor de hele familie: Een mooie kerstkrans maken van servetten?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Yosri:

    Voor meer knutselinspiratie kun je hier op ons blog terecht.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *