Kosten overtocht texel

Datum van publicatie: 16.02.2021

Neem dan tijdens kantooruren contact op met Teso via - 36 96 41 of kom langs op het hoofdkantoor op Texel. Op de veerboot Dokter Wagemaker of Texelstroom is dit dek ook bereikbaar met een lift. Op Texel kunt u op veel plekken een fiets huren.

Alle genoemde tarieven zijn voor een retourticket. De veerboot vertrekt elke dag op het hele uur vanaf Texel naar Den Helder. Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen.

Er zijn geen wachttijden voor de veerboot naar Texel. Bootinformatie voor voertuigen Via het ticketloket komt u op het opstelterrein. Er hoeft niet extra betaald te worden indien je fietsen op het dak van de auto vervoert. Alle inzittenden moeten zich in het voertuig bevinden wanneer het voertuig het loket passeert.

De boot brengt u snel en gemakkelijk met uw auto of kosten overtocht texel van Den Helder naar Texel. Op de veerboten is plek voor ruim voertuigen en passagiers! Bezoek de website van TESO voor meer informatie en tickets. Tickets kunnen in de veerhaven worden gekocht of online via de website van Teso.

Voeg toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen!

Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso. U kunt gebruik maken van de self-service loketten indien u een ticket via de Teso website heeft gekocht, of over een Teso pas beschikt.
 • Via de trappen bereikt u het passagiersdek met salon.
 • Tarieven en kortingsdagen Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht.

Bootinformatie voor voertuigen

Deze website maakt gebruik van cookies. Op drukke dagen vaart de boot twee keer per uur. Veel dagjesmensen gaan met mooi weer naar het eiland om Texel per fiets te verkennen. Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorie├źn: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Eeen TESO ticket is altijd een retourticket.

Uw winkelwagen is leeg. Aankomst Het parkeerterrein is onbewaakt en reserveren is niet mogelijk, kosten overtocht texel. Zoeken naar:! Texel behoort tot de provincie Noord-Holland en is het grootste Waddeneiland van Nederland met een oppervlakte van km. Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is.

Teso Texel

Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km. Je kunt gebruik maken van het daltarief door op dinsdag, woensdag of donderdag naar Texel te reizen. Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso.

Zo dient er een schoolverklaring kosten overtocht texel worden ingevuld door zowel de school als de scholier. Ervaar het echte eilandgevoel. Alle inzittenden moeten zich in het voertuig bevinden wanneer het voertuig het internationaal geld overmaken sns passeert. Seizoenen Beleef de seizoenen op Texel, kosten overtocht texel. Tijdens het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties kan er incidenteel een wachttijd ontstaan.

Gebruik dan het voordelige Texel e-vignet.

Disney+ gratis proberen

Heb je de boot gemist? Deze website maakt gebruik van cookies. Meer lezen over het Waddeneiland Texel? Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is.

Het betaald parkeren geldt dagelijks van 8. Beleef de kosten overtocht texel op Texel. Seizoenen Beleef de seizoenen op Texel. De Dokter Wagemaker is de voorganger van de Texelstroom, kosten overtocht texel. Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen rebecca cabau instagram is.

Dit kan met een zogenaamd e-vignet, dit is een digitale parkeerkaart. U kunt uw fiets of bromfiets eenvoudig en voordelig meenemen op de veerboot naar Texel. Zo koopt u een veerbootkaartje voor de brom fiets U kunt vooraf al een e-ticket kopen via de TESO-website of u koopt een kaartje in Den Helder bij de veerhaven. Noodzakelijk Noodzakelijk.

Overzicht kosten boot naar Texel

Alle genoemde tarieven zijn voor een retourticket. Op zondagen van 1 april tot 1 oktober is de eerste afvaart om 7. De eerste boot gaat al om 6.

Zien en doen Op Texel kunt u heel veel zien en doen. Dorpen Texel heeft 7 gezellige dorpen, bezoek ze allemaal. Bekijk de tarieven voor brom fietsen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Tjeu:

  Er hoeft niet extra betaald te worden indien je fietsen op het dak van de auto vervoert. Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso.

  Antwoord
 2. Shairon:

  Eeen TESO ticket is altijd een retourticket. Kijk dan naar Over Texel.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *