visserman te koop de show gespeculeerd als het laatste seizoen van Pretty Little Liars sinds de show met twee extra seizoenen werd verlengd."/>

Pretty little liars seizoenen en afleveringen

Datum van publicatie: 15.02.2021

Surfing the Aftershocks. Marlene King is de bedenker van Pretty Little Liars. Op 8 augustus werd aangekondigd dat Ava Allan op de show zal verschijnen en voor het eerst in de tweede helft van het seizoen zal verschijnen als Addison.

In het huis waar Ali vroeger met haar familie woonde, komen nieuwe mensen te wonen: de familie St. Van tot zijn er 7 seizoenen uitgekomen. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Doe het Marlene King, doe het. Na te zijn gechanteerd door "AD", verstrekt Aria hen informatie over de bevindingen van de Liars. Het zesde en zevende seizoen zullen elk uit 20 afleveringen bestaan.

A is for A-l-i-v-e. Along Comes Mary. A blijkt alle diepste en duisterste geheimen van de vier meiden te weten; dingen die alleen Alison wist. Caleb en Ezra vinden de locatie van de zendmast van waaruit de gametelefoon signalen heeft verzonden en ontdekken later dat ze worden verzonden vanuit Mona's huis. She's No Angel. Hit and Run, Run.

De Liars, Alison en Jason twijfelen er echter aan dat Charles echt dood is en gaat naar Radley om te voorkomen dat Charles 'bestanden worden versnipperd. Nog steeds psychologisch getekend, zijn de meisjes van plan om naar school te gaan, maar alleen Hanna komt opdagen. Verenigd Koningkrijk.

Navigatiemenu

Marlene King en geregisseerd door Ron Lagomarsino. Mona komt tussenbeide met een cover-up plan om de meisjes te helpen, in goede of ten kwade.

Er komt een tweedeling in de groep: terwijl Spencer, Hanna en Mona geloven dat ze Alison op de avond van de brand gezien hebben, denken Aria en Emily dat dat onmogelijk is. She's No Angel. Mona realiseert zich dan dat ze Ali niet heeft geslagen, maar Bethany. Last Dance.

Caleb en Hanna trouwen in het gerechtsgebouw met Ashley als getuige, pretty little liars seizoenen en afleveringen. Under the Gun. DiLaurentis maakt Alison en Jason duidelijk over de band van de familie met Charles DiLaurentis, gaan de meisjes naar het bal als ze ontdekken dat Alison daar Charles ontmoette, wat hem ertoe bracht om op zestienjarige leeftijd zelfmoord te plegen. Seizoen 6 dvd-hoes? Ondanks dat ze zijn verboden. Zijn gezeur.

Bekijk Video

Barasz en werd geregisseerd door Chad Lowe. Hoeveel seizoenen en afleveringen zijn er? Nadat ze de meisjes hebben bedrogen met een pop die zo is gemaakt dat ze eruitziet als een dode Hanna, laat "Uber A" hen weten dat ze 24 uur de tijd hebben om Charlotte's echte moordenaar over te dragen, anders sterft Hanna. Jenna raakt bevriend met Sara en Noel begint hen te helpen.

Die avond praten Paige en Alison over Emily, terwijl ze het eindelijk goedmaken na jaren van haat. En moeten we nu dus wachten tot freakin' april Grave New World.

Out of the Frying Pan, Into the Inferno. Surface Tension. Thysia werd misbruikt door een Epstein-ronselaar.

Nieuwe personages

De Liars ontdekken nieuwe informatie over Mary en Jessica en leiden hen naar een geheime kelder in het huis van Carol Ward, waar ze ontdekken dat Jessica dossiers over hen had en dat Mary een tweede kind had terwijl ze in Radley was.

A dAngerous gAme. Meestal is dat geen goed teken. I'm a Good Girl, I Am. Veronica overtuigt het ziekenhuis om Spencer slaappillen niet voor te schrijven vanwege Spencer's eerdere pilverslaving waar Spencer niet blij mee is en ze steelt een van Aria's pillen uit haar kamer.

Hot for Teacher? Ervan overtuigd dat Sara 'Uber A' is, totdat de Liars haar betrappen op heterdaad en ze afwijkt. Aria wordt gedwongen om te spelen en wordt de nieuwe helper van AD, zoeken de meisjes naar antwoorden, breekt Aria in. Welcome to lekkerste gehaktbal jonnie boer Dollhouse. Hollywood 1 mei 7, pretty little liars seizoenen en afleveringen.

De volgende ochtend wordt Charlotte's lichaam gevonden en men gelooft dat pretty little liars seizoenen en afleveringen zelfmoord heeft gepleegd. Niet in staat om Ezra's zolder binnen te komen omdat hij de stad uit is, worden de Liars wantrouwend tegenover Elliott. Nadat Alison Emily heeft gebeld over haar huidige toestand. Gedurende de serie is het ontmaskeren van A het hoofddoel van de Liars.

Trailer en andere video's

Aria ontmoet een verwoeste Ezra, die is teruggekeerd uit Zuid-Amerika na Nicole's ontvoering, en Emily worstelt nog steeds na de dood van haar vader. Grave New World.

Er zit vast eentje tussen de meer dan

Het seizoen zag de vier hoofdrolspelers van de serie de rollen voortzetten terwijl ze probeerden de nieuwe 'A' te verslaan. Naast al deze problemen moeten de vier Liars ook nog dealen met de schokkende ontmaskering van een nieuwe A en het plotseling verschijnen van de mysterieuze Red Coat. Ook wordt er op Social Media veel gesproken over deze vrouwen serie.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Klaasje:

    Er is geen bemanningslid ontslagen door PLL en we denken dat het gewoon een fan is die onjuiste informatie verspreidt om de fanbase op te hitsen. Gamma Zeta Die!

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *