Te koop scharnegoutum

Datum van publicatie: 27.02.2021

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van scharnegoutum. Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Stookruimte met twee HR-combiketels. De Iisbaan 30 PW Scharnegoutum. Aan de voorzijde van de woning vindt u uw eigen oprit, welke plaats biedt voor twee auto's, de toegang naar de garage en de voordeur.

Met foto  1. Kijk dan op www. Atelier voormalige personeelskamer.

Geen max. Disclaimer: Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, te koop scharnegoutum. Berging voormalige wc. Achternaam Postcode Huisnummer Huisnr! Zo kunnen wij in overleg een geschikte dag en tijd inplannen. Onze zoekmachines.

 • Vijf slaapkamers waarvan één grote ouderslaapkamer met kastenwand. Deze instapklare bovenwoning is gelegen in de mooie en rustige wijk Tinga.
 • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Garage met elektrische d. Ben je opzoek naar een leuke woning met 5 slaapkamers een doorzon woonkamer en een tuin op het zuiden? Inloggen move.

Deze instapklare bovenwoning is gelegen in de mooie en rustige wijk Tinga. In Oudega SWF worden deze 2-onderkap woningen optioneel met berging. Op mooie locatie in rustige woonwijk gelegen staat deze halfvrijstaande woning met garage. Welkom op de Lange Achte

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van scharnegoutum. De daklijsten overstekken zijn in kunststof uitgevoerd. Buorren, 13 SG Waaksens! Ontwerp uw eigen woning of maak gebruik van een reeds bestaand te koop scharnegoutum. Deel deze woning met:. Prachtige 8-pers. Klaar voor de toekomst.

Omschrijving Direct deze woning van binnen bekijken? Volg ons. Omschrijving In Scharnegoutum bieden wij deze keurige vrijstaande woning aan op ruim m² eigen grond.

Betreft een in volledig nieuw opgetrokken comfortabele, uitstekend gesoleerde te koop scharnegoutum onderhoudsvriendelijke vrijstaande woning met 7 slaapkamers! Omschrijving In Scharnegoutum bieden wij deze keurige vrijstaande woning aan op ruim m eigen grond. Prachtige 8-pers. Deze woning is gebouwd in en verkeert in goede st. Zo kunnen wij in overleg een geschikte dag en tijd inplannen.

Kijk in de straat en op de kaart

Bevindt zich in JH, Oudega, Súdwest-Fryslân, Friesland Op een rustige locatie in Oudega gelegen, fijne half vrijstaande woning met verrassend veel ruimte. Trovit by:. Verzoek: Ik wil een bezichtigingsafspraak maken Ik wil een vrijblijvend verkoopgesprek Ik wil een vrijblijvend aankoopgesprek Ik wil een taxatie laten uitvoeren Ik heb een andere vraag. Aan de achterzijde is de keuken gelegen.

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van scharnegoutum x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Simmersnie, inclusief ligplaats in de mooiste haven van FrieslandDe haven is onderdeel van de markante appartementgebouwen en het restaurantU. Huis te te koop scharnegoutum in Offingawier Bevindt zich in Offingawier, 13 XC Oudega g. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Kenmerken Parkeerplaats  0! Ja Nee. Scharnegoutum is gelegen aan de Zwette op een drietal kilometers van Sneek, te koop scharnegoutum.

Bouwgrond in de buurt van Scharnegoutum

Het dakoverstek van het hoofdgebouw is uitgevoerd in kunststof en de zinken goten zijn ca. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Kenmerken Parkeerplaats  0.

Open poi markers. Het dakoverstek van het hoofdgebouw is uitgevoerd in kunststof en de zinken goten zijn ca. Hier kan tevens een eethoek worden opgesteld en vindt u openslaande deuren naar de tuin, te koop scharnegoutum.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Dolores:

  Deze woning is gebouwd onder.

  Antwoord
 2. Celeste:

  Download de applicatie.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *