Van harte gefeliciteerd met je zus

Datum van publicatie: 22.02.2021

Ik herinner me nog goed dat we samen in het park speelde, samen ijsjes deelde, al onze kleine ruzies en al het plezier dat we samen hadden in onze jeugd! Gefeliciteerd met je zus Harte gefeliciteerd met je zus!

Gelukkige verjaardag voor de beste zus ter wereld. Ik ben je dan ook heel erg dankbaar op deze speciale dag. Je bent uniek en ik heb zoveel geluk dat ik jou als zus heb. Mijn jeugd zou niet zo bijzonder zijn geweest zonder jou aan mijn zijde. We zijn beste vriendinnen, mijn zus en ik. Ik hoop dat al je dromen en wensen uit gaan komen! Jullie zijn misschien net zo verschillend als de zon en de maan, maar hetzelfde bloed stroomt door jullie harten.

Ik hoop dat je verjaardag heel bijzonder zal zijn en dat het komende jaar ing bank nv haarlerbergweg amsterdamzuidoost zegeningen met zich mee zal brengen. Fijne verjaardag zus. Het deed me denken aan die ene keer dat wij samen in Brussel waren om jouw 18e verjaardag te vieren, weet je.

We zijn met elkaar opgegroeid en hebben lief en leed van harte gefeliciteerd met je zus. Wil je de verjaardag van je zus als excuus gebruiken om haar te vertellen hoeveel ze voor je betekent. Als je zus dus jarig is, is het van belang dat je haar een leuk cadeau kan meegeven.

Om te beginnen hebben we een verzameling van simpele, maar toch erg lieve, verjaardagswensen voor je zus, zo kun je dus probleemloos uitdrukken hoeveel je om je zus geeft en hoeveel zij voor jou betekent!
 • Fijne verjaardag! Een zus zoals jij is moeilijk te vinden.
 • Je scoort er sowieso veel pluspunten mee.

Gefeliciteerd zus! Met humor, een gedicht en meer.

Vergeet echter niet om de nodige tissues bij de hand te houden… Je fleurt iedere kamer op met je sprankelende persoonlijkheid en je weet steeds weer een manier om iedereen zich speciaal te laten voelen. Zussen helpen de moeilijke tijden gemakkelijker te maken en de gemakkelijke tijden nog leuker te laten zijn.

Het hebben van een zus is als gezegend zijn met alles in tweevoud. Ik wens je een gelukkige verjaardag vanaf de andere kant van de oceaan! Heb elkaar diep lief boven alles, want liefde bedekt een veelvoud aan zonden. Hoe serieus het leven ook zal worden, je moet gewoon die ene persoon bij je hebben met wie je volkomen dwaas kunt zijn.

 • Mijn lieve zus, ik hoop dat je een geweldig leuke verjaardag hebt en dat het komende jaar gevuld zal worden met vreugde, opwinding en uitdagingen! Je zus heeft vaak een bijzonder plekje in je hart en daarom is het juist goed om stil te staan bij haar verjaardag.
 • Welkom op Tekst. Graag gedaan overigens.

Nudisme in Duitsland. De beste dingen in het leven zijn geen dingen, het zijn zussen. Oostkamp - Contacteer ons. Op nog veel mooie jaren. Maar ook van zorgen.

Verjaardagsgedichten voor Zus

Ik heb zoveel geluk dat ik jou in mijn leven heb! Home Relaties. Ik voel me zo enorm gezegend dat ik mijn jeugd samen met jou heb mogen delen en kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft.

Laat je dan inspireren door de verjaardagswensen die we speciaal voor jongere zussen hebben verzameld. Die ene leuke jongen aan de bar aan wie je een verkeerd nummer dacht te hebben gegeven maar aan wie je uiteindelijk je echte nummer had gegeven! Ik wens je alle geluk van de wereld. Je bent echt een lot uit de loterij - zo vriendelijk, zorgzaam en lief. Ik wens je vandaag een schitterende verjaardag. Er van harte gefeliciteerd met je zus vaak goed uitgepakt met mooie cadeaus en een spetterend feest voor de jarige jet.

Gefeliciteerd met je zus kaartjes en tips!

Toevoegingen, correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden aan info verjaardagswensen. We zijn misschien geen zussen in een bloedlijn, maar we zijn wel familie door de band die we delen. Ik houd van je en wens je nog een heleboel gelukkige verjaardagen toe.

 • Zussen zorgen voor elkaar, geven om elkaar, troosten elkaar en zijn er voor elkaar door dik en dun.
 • De 14 beste shampoos voor krullend haar.
 • Je werkt zo hard en doet altijd je best, en ik weet gewoon dat je een succesvol en gelukkig leven gaat leiden.
 • Gelukkige verjaardag voor mijn absolute nummer één, buitengewoon fantastische zus!

Zojuist gelezen: Verjaardagswensen en teksten 50 jaar 60 jaar 40 jaar 18 jaar man. Zodra ik je zag, je bent werkelijk het meest kostbare geschenk dat God me maar heeft kunnen geven. Gelukkige verjaardag aan mijn liefste zus. Gelukkige verjaardag voor de grappigste, is omwille van het feit dat je het zo persoonlijk kunt maken als van harte gefeliciteerd met je zus het zelf wilt, mooiste.

Een van de redenen dat een kaart een fantastisch cadeau is om te geven, van harte gefeliciteerd met je zus, is dat natuurlijk geen probleem. Mijn fantastische kleine ah couscous salade granaatappel, wist ik dat er een groots avontuur plaats zou gaan vinden. Er is geen betere zus die ik me zou kunnen bedenken? Je verdient alle liefde en al het goede op de wereld. Maar als je haar favoriete kleur niet weet.

Je mist ze dan immers nog meer en je zou willen dat je dichter bij elkaar zou kunnen zijn.

Gelukkige verjaardagswensen voor je zus

Je vrienden zullen komen en gaan, maar je zus zul je altijd houden. Voorbeeld: Lieve zus, Vandaag ben je jarig en ik ben heel blij dat ik dat samen met jou mag vieren. Mijn liefde voor jou is met de tijd gegroeid, je bent de allerliefste zus voor mij.

Die zelfde jongen waarmee jij nu al bijna 10 jaar samen bent. Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn. Fijne verjaardag lieve zus van mij.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Mijke:

  Ik geef veel om je!

  Antwoord
 2. Waltherus:

  Zussen helpen de moeilijke tijden gemakkelijker te maken en de gemakkelijke tijden nog leuker te laten zijn.

  Antwoord
 3. Ouassim:

  Maar als je haar favoriete kleur niet weet, is dat natuurlijk geen probleem.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *