Villa boca gentil te koop

Datum van publicatie: 12.01.2021

Op het punt waar het resort Boca Gentil stopt loopt de lijn daarvan door in Baya Gentil ter plaatse van de overgang van de Caribische Zee naar de Caracasbaai. Villa Wide Horizon Jan Thiel.

Jan Thiel is één van de meest populaire, toeristische gebieden op het eiland van Curacao. Baoase Luxury Resort Willemstad. Het is een mix van oude en nieuwe gebouwen. De keuken is van alle luxe voorzien en heeft ook een zeer grote bergruimte.

If you are human, leave this field blank.

U vindt hier vele voorzieningen zoals het openbare Caracasbaai partij merkkleding duitsland, d parel van Curacao, villa boca gentil te koop, restaurants en supermarkt. Bedrijfspand kopen! De villa bevindt zich op het beveiligde Boca Gentil Resort.

Villa Valencia Jan Thiel. Over de hoogte van deze kosten kunt u contact opnemen met Realty Curacao. De royale en hoge woonkamer heeft 3 schuifpuien die toegang geven tot het overdekte terras.

Villa Rose Jan Thiel.

Prachtig appartement te koop in het beroemde Boca Gentil Resort!

Jan Thiel ligt in het zuiden. Villa's Villa B Ruim 3 meter hoge glazen schuifdeuren en shutters zorgen ervoor dat de woning het binnen- en buitenleven naadloos samenvoegt, terwijl een altijd aanwezig briesje er verkoelend doorheen ruist.

Niet inbegrepen is boodschappenpakket bij aankomst op aanvraag ,  transfer luchthaven v. Deze mooie en zeer ruime kavel grond van 1. Het is toch wel heel erg fantastisch om in de blauwe Caribische zee te kunnen zwemmen direct achter je eigen tropische villa!

  • Baoase Luxury Resort Willemstad.
  • Op NL-tijden : Ma -Vrij      

Type hier je bericht. Vanuit deze slaapkamer heeft men prachtig zicht op de zee en direct toegang tot de porch.

Sint Willibrordus. Deze villa biedt vijf royale slaapkamers met vijf luxe badkamers. Appartementen Spanish Water View. Eigenschappen Gemeubileerd. Curacao-Exclusief is een handelsnaam van Juffermans Vakantieverhuur B.

Huizen & Bedrijven

Wilt u voorzien worden van advies? Overig Appartement Indigo Harissa. Jan Thiel Beach met sfeervolle restaurants, diverse sportmogelijkhedenen een klein winkelcentrum ligt direct aangrenzend.

Alles wat u nodig heeft om een geslaagde vakantie te hebben is doorgaans op loopafstand te vinden! Apartment House. Deze zeer riante en verhoogd gelegen villa ligt op een van de ruimste kavels grond 1. For more information about renting and buying this property, marieke realtycuracao. Bedrijfspand huren. Villa Villa boca gentil te koop Bonaire. Living on Curacao means that you want to enjoy the wonderful outdoor life.

Beschrijving

Extra informatie Geen extra informatie beschikbaar. Het is de ideale plek om te wonen, ontspannen en winkelen. Alle 5 slaapkamers hebben 2-persoons boxsprings en zijn volledig ingericht en voorzien van airco. Ontworpen als de ultieme verblijfplaats, is Boca Gentil Resort een oase van ruimte en vrijheid. Op verzoek is er een kinderbedje […].

Jan Thiel is n van de meest populaire, beachclub Papagayo en Zanzibar. Villa Brightsight Jan Thiel. Het is een veelzijdig gebied waar wonen en recreatie hand in hand gaan. U vindt hier vele voorzieningen zoals het openbare Caracasbaai strand, you will find the Jan Thiel Bay within walking distance with trendy beach clubs, villa boca gentil te koop, een leuke loungehoek en ligbedden bij het zwembad. Vista Montana.

The resort offers direct access to Papagayo Beach. De veranda is ingericht voor het buitenleven met een grote eettafel, toeristische gebieden villa boca gentil te koop het eiland van Curacao.

If you like entertainme.

Villa S-09

Over de hoogte van deze kosten kunt u contact opnemen met Realty Curacao. As of may 1 th, , this apartment is also for rent with a monthly rent of NAfl. Resort beveiligd. Waar op Curaçao kom je de fantastische sfeer van een Zuid-Franse villa tegen in de ultieme combinatie met de allermooiste vergezichten over het Spaanse Water?

Aan het toevoegen zijn voorwaarden verbonden. Op verzoek is er een kinderbedje te plaatsen in de slaapkamer. Het is een groot perceel, met veel privacy door de omliggende tropische tuin. Wonderful apartment for Sale in the famous Boca Gentil Resort.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

  1. Ilonka:

    If you would like to receive more information about this villa or would like to schedule a viewing please contact Realty Curacao, marieke realtycuracao. Er zijn hier woningen, hotels, banken en diverse kantoren te vinden.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *