Wc rol knutselen sinterklaas

Datum van publicatie: 29.01.2021

Stap 1 -Sinterklaas en zwarte piet van een wc rol:  Bekleed je wc rol met wit papier voor een Sinterklaas en zwart papier voor de zwarte Piet. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres!

Vervolgens kun je met witte papieren strookjes een baard maken, door alle strookjes in een cirkel dicht te plakken in elkaar. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Met een cake servet maak je de onderkant van de mouw van Sinterklaas. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

En strijkkralen koop je hier. We maakte een heleboel Pietjes en uiteindelijk kregen we dus dit leuke eindresultaat:.

Bb het koetshuis hazerswoude dacht je van dit witte Amerigo paard. Stro koop je eenvoudig hier, wc rol knutselen sinterklaas.

Voor de pieten muts gebruik je crpe papier. En je kind is gelijk helemaal klaar om naar de Sinterklaas intocht te gaan. Beetje verven en je kunt er natuurlijk ook letters op plakken om er echt een pakjesboot van te maken. Een klomp met een wortel erin, speciaal voor Amerigo.

Je kunt het zo groot of klein maken als je zelf wilt?

En het staat ook nog eens heel gezellig als je ze allemaal naast elkaar aan de muur hangt.
 • Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.
 • DIY Sinterklaas vingerverf met je baby. Dit keer: Sinterklaas!

Vervolgens snij je raampjes en deurtjes uit de zijkanten. Zelf een lightbox maken lijkt moeilijker dan het is.

Het vergt dus wat denkwerk, maar daarmee ben je dus ook wel even bezig. Daarvoor gebruikten we opvulling van knuffels. Wat dacht je van dit witte Amerigo paard?

 • Iedereen heeft vast en zeker wel een prullenbakje vol met lege wc rolletjes bij de wc staan.
 • Je vindt de kant en klare printable hier. Maak van papier een Sinterklaas en plastificeer het.

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Kun je een box maken, wc rol knutselen sinterklaas. Met kinderen in huis. Voor de Pieten met WC-rolletjes beginnen we ook van boven naar onder. Hij kleefde een gele strook.

Sinterklaas en zijn Pieten knutselen met wc-rolletjes

Deel dit bericht met: Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend. Een strokrans koop je hier en met een lijmpistool hier verkrijgbaar plak je het helemaal vol met kruidnoten.

Het vergt dus wat denkwerk, maar daarmee ben je dus ook wel even bezig. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.

Je kunt er natuurlijk ook een Sinterklaas vorm of Piet van maken en met verschillende kleuren draad gaan wikkelen. En geef de kinderen speelgoedboekjes om hun favoriete speelgoed uit te knippen en op de zak te plakken.

En je kunt het natuurlijk ook met Pieten doen, wc rol knutselen sinterklaas. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Vind hoe maak je een werkende boot in minecraft deze Sint en Pieten leuk.

En het is ook nog eens ontzettend gezellig om samen met de kinderen te doen. Stap 1 -Sinterklaas en zwarte piet van een wc rol:  Bekleed je wc rol met wit papier wc rol knutselen sinterklaas een Sinterklaas en zwart papier voor de zwarte Piet.

Sinterklaas en zwarte piet van een wc rol, wat heb je nodig

Deel dit bericht met: Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend. Diary 31 25 januari Tover lege melkpakken om in huisjes.

Als kledij kies je een kleur van papier en versier je dat. Wij hebben altijd een doos staan met lege wc-rolletjes, kartonnen buizen, kosteloos materiaal enz… Want in alles zie ik wel iets om te knutselen.

Ik leg je graag te stappen uit die wij deden? Iedereen heeft vast en zeker wel een wc rol knutselen sinterklaas vol met lege wc rolletjes bij de wc staan.

Wij kozen voor glitterpapier maar je kan dus hier ver in gaan. Wij schonken een kind in armoede op deze manier ook een verjaardagsfeest 1 augustus Het was superleuk om samen met mijn zoontjes te doen en weer een quality time momentje want hier en daar heb ik ze wel geholpen met het lijmpistool. Zo tof, meet een rode smalle reep karton om het hoofd van je kind, wc rol knutselen sinterklaas.

Maak met karton hier verkrijgbaar een mijter, deze kruidnoten krans!

Daarvoor gebruikten we opvulling van knuffels. You Might Also Like Verf de melkpakken zwart.

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april. Je vindt de servetten hier. Een leuke activiteit met peuters dit.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Shay:

  Kun je een box maken.

  Antwoord
 2. Rowena:

  Dit keer: Sinterklaas! Facebook pinterest Instagram.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *