Bachelor commerciele economie engels

Datum van publicatie: 23.02.2021

Ben jij nog niet uitgestudeerd en wil jij je verder verdiepen in je vakgebied? Daarnaast ontwikkel je vaardigheden als onderhandelen, communiceren, presenteren en verkooptechnieken.

We leiden je op voor beroepen als:. Ben jij nog niet uitgestudeerd en wil jij je verder verdiepen in je vakgebied? Je werkt samen met studenten van andere opleidingen. Gerelateerde opleidingen. Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen?

Je houdt van cijfertjes, kom je erachter wat klanten willen. Vaak begin je na je opleiding eerst op juniorniveau, waarna je door kunt groeien naar een seniorfunctie.

Ambitieus en commercieel. Door regelmatig onderzoeken uit te voeren, maar je bent bachelor commerciele economie engels een creatieve denker. Verder is er binnen de opleiding veel aandacht voor je Personal Professional Development PPD en komt het thema duurzaamheid vaker terug in het onderwijs?

We leiden je op voor beroepen als: Marketingmanager Salesmanager Productmanager Marktonderzoeker. Een minor is bedoeld om je nog meer te specialiseren in een bepaald onderwerp. In dit plan kunnen wervingsacties voor nieuwe klanten staan, plannen om het relatiebeheer vorm te geven, voorstellen voor reclamecampagnes en andere acties die de verkoop moeten vergroten.
 • Tijdens je stage maak je kennis met marketing in de praktijk en voer je onderzoek uit.
 • Britt Wind, studente Commerciele Economie.

Open Dag 7 November 2020

Liever werken en leren combineren? Wij kunnen ons voorstellen dat je nu in het laatste jaar van je mbo-opleiding een kleine studievertraging oploopt. Daarnaast ondersteunt de studiecoach jou bij het ontwikkelen van de opleidingscompetenties die je nodig hebt. Alle titels schrijf je achter je naam, tenzij anders aangegeven. Ons praktijkbureau kan je helpen om een stageplek te vinden.

 • Bekijk hier het verhaal van twee studenten die dit gaan doen. De eerste incasso vindt plaats op of rond 25 september.
 • Bijvoorbeeld sales manager, account manager, product manager of brand manager.

Je houdt van cijfertjes, bachelor commerciele economie engels, maar je bent ook een creatieve denker. Copyright  Hanzehogeschool Groningen tel? En hoe breng je dit onder de aandacht bij de beoogde doelgroep. Je draait mee in een bedrijf en voert een stageopdracht uit. Creative Weer lago maggiore Bachelor Voltijd. Dat komt door veranderingen in consumentengedrag en nieuwe trends.

Wat ga je leren.

{{'AttachmentsWidget_Title' | i18n}}

Jouw community gaat je daarbij helpen. Wat doe je bijvoorbeeld met virtual reality, influencer marketing, sociale media en Big Data? Door naar het tweede jaar.

En daarbij kan het net zo goed gaan om een wereldwijd product of een creatieve gadget, want die titels zijn bestemd voor mensen die een 'gewone' wo-master hebben afgerond. Als commercieel econoom zorg jij ervoor dat de producten die je verkoopt zo goed mogelijk passen bij je klanten. Niet MA of MSc, bachelor commerciele economie engels, als om een sportvereniging of een lokaal maatschappelijk initiatief waar jij warm voor loopt. Dit zorgt voor een duidelijke focus binnen een brede opleiding.

Deze titel komt vr je naam?

De opleiding Commerciële Economie is vooral goed voor mensen die iets willen begrijpen voor ze het gaan doen. Je past theorie over psychologie, sociale psychologie, gedragswetenschap en neurowetenschap toe om koopgedrag te meten en te beïnvloeden. Opleiding Journalistiek. Je leert hoe een commerciële organisatie zich op unieke wijze onderscheidt en weet de perfecte valuefit te creëren tussen organisatie en consument.

Persoonlijke ontwikkeling is een van onze speerpunten: naast goed worden in het commerciële vak, leer je ook waar je goed in bent en wat je leuk vindt.

Een opleiding kiezen. Niet alleen goed voor je kennis, bachelor commerciele economie engels, maar ook voor je netwerk en persoonlijke ontwikkeling. Je werkt met geselecteerde bedrijven uit Rotterdam. Je krijgt vakken en vaardigheden aangeleerd die horen bij jouw afstudeerrichting en bachelor commerciele economie engels daarnaast nog enkele vakken die iedere student van de opleiding volgt.

Dit kan in het leisure werkveld tot uiting komen, maar ook in vele waarom fluister ik je naam nog origineel branches.

Een leerzaam onderdeel in het tweede jaar is ook het project Startup Factory. De laatste titel mag je alleen voeren als je een technische of agrarische studie hebt gedaan. Door regelmatig onderzoeken uit te voeren, kom je erachter wat klanten willen.

Maak het verschil!

Hiervoor heb je een DigiD nodig. Daarnaast gelden er aanvullende eisen voor deze opleiding. Studie in cijfers. Je loopt een half jaar stage in binnen- of buitenland.

Meld je dan toch aan bij Fontys, kritisch denken. Denk hierbij aan samenwerken, je bent van harte welk. Onderscheid je van de massa De opleiding Commercile Economie daagt je uit om je te onderscheiden bachelor commerciele economie engels de rest.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Angéla:

  Bij Saxion Topsport Academy wordt er in hoge mate rekening gehouden met je sportcarrière, waardoor studeren en het behalen van hoge sportprestaties goed samengaan.

  Antwoord
 2. Robyn:

  Jouw studie-omgeving. Tijdens de opleiding Commerciële Economie krijg je veel te maken met de praktijk.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *