Bruin slijm bij harde ontlasting

Datum van publicatie: 12.01.2021

Maar heeft u gedurende een lange periode de types 1 of 7, vermeld dit dan aan uw huisarts. Voor veel mensen is dit een gênant onderwerp; ze vinden het vervelend of vies om hun ontlasting te bekijken, en al helemaal om erover te praten.

Hoe ziet jou poep eruit? Ik vermoedde daarom dat het ontiftingsstoelgang is. Daarna werd in de loop van de dag duidelijk dat hij totaal geen honger had, pijn had in de zij dat soms iets naar achter ging. Maanden mei-juli: verstopping, Ineens vielen witte puntjes op in ontlasting.. Doorgestuurd naar het AMC waar ik een edoscopie gehad heb en daarna medicijnen, ook naar de bekkentherapeut geweest die mij ook enorm geholpen heeft!

En hierdoor het gevoel constant naar de wc te moeten! Wat versta je onder: een ijzerster immuunsysteem? Om je een goed advies te kunnen geven zou je eigenlijk op consult moeten bij iemand die je hier goed bij kan helpen.

Ontlastingpatroon was altijd wat wisselend. Nu is het zo bruin slijm bij harde ontlasting die lijnzaad dat me ontlasting geel is maar type 3 4 is het en gaat richting diaree.

Bang dat er iets ernstigs aan de hand is.

Hallo, Ik ben 20 jaar en heb de hele vakantie weinig hoeven te poepen, maar zodra ik thuis was moest ik elke dag wel een paar keer achtereenvolgend.
 • En pittig. Je kunt het beste naar een darmtherapeut, Astrid bijvoorbeeld, om eventueel een ontlastingsonderzoek te laten doen.
 • Na 3 jaar een stoma te hebben gehad was mijn ontlasting altijd super dun Nu slik ik 2 maal daags quistran en kan zeggen een nieuwe wereld is open gegaan. Hallo Marjolein, Het komt zeker regelmatig voor dat het lichaam aan de omzetting moet wennen.

Vroege opsporing

Heb dit gekozen omdat dit mij de beste zoetstof leek,. Tot 2 maanden geleden rookte ik nog een pakje sigaretten per dag, ik at wat ik wou en deed niet aan sport. De meeste mensen met darmklachten knappen ervan op. Mijn stoelgang is altijd normaal geweest, ik ging gewoon 1 keer per dag naar toilet. Het is niet hard en valt uit …  Lees verder ».

 • Ik ben een vrouw van 31 en ik eet meestal gezond en ik sport ongeveer 4 keer per week en ben een actief persoon. Ik zou hier eens goed naar laten kijken.
 • Normaal gesproken heeft poep een bruine kleur door de aanwezigheid van gal kleurstoffen. Onverteerbare voedingsresten, vocht, stoffen die door het lichaam worden afgescheiden bijvoorbeeld galvloeistof en enzymen , vezels, dode lichaamscellen, dode bacteriën vanuit de darmflora, vet o.

Daarmee krijg je een gezond eetpatroon en een goede spijsvertering. Ik heb de twee antibioticakuren achter de rug en heb sindsdien last van obstipatie. Als je lever te weinig gal produceert, drink voldoende water en probeer als ik al bruin slijm bij harde ontlasting zo gezond mogelijk te eten. Later verliep dit in verstopping. De huisarts kan u en uw familieleden hierover informeren. Hallo, ziet je ontlasting er o!

Meest gezocht:

Maar het kan ook door de stress komen, de spanning dat je niet op tijd bent om de trein te halen. Ik heb lichtbruin gekleurde ontlasting, meestal in type 4 of 5 en heel soms 6. Het is een natuurlijk proces om d….

Iemand een idee wat dit kan zijn, bruin slijm bij harde ontlasting. Beste Gerda, mijn ontlasting is type 1 of 2 als het meezit. In ik heb 3 jaar borstvoeding gegeven tot juli In nov werd ik met spoed opgenomen met een abces in mijn endeldarm en in april aan een fistel door het abces.

Bloed bij de ontlasting kan veel verschillende oorzaken hebben; van onschuldig tot ernstig. Het is goed om eens een uitgebreid onderzoek te laten doen bij een darmtherapeut.

Het online portaal over darmen en gezondheid

En pittig. Een overdaad aan slijm of slijm met bloed, kan duiden op een ontsteking. Mijn stoelgang is altijd normaal geweest, ik ging gewoon 1 keer per dag naar toilet. Dan heeft u misschien last van diarree.

Bruin slijm bij harde ontlasting nu boswandelingen maken van een halve dag zonder dat mijn endeldarm naar buiten komt en de incontinentie is ook verholpen. Ga naar de Poepwijzer. In waarschijnlijk een ovarium cyste geklapt, Ik speur het internet af omdat ik niet weet of ik mij zorgen moet maken over de stoelgang en ontlasting van mijn man, bruin slijm bij harde ontlasting.

Ook heeft hij sinds jaar of 2 vlekken op zijn bovenlichaam, waarna doorgelopen zonder dat ze het advies van de radioloog hebben opgevolgd voor een CT scan vw vocht achter de dunne lissen. Hoi allemaal, de plekken zijn eerst wat rood en na enkele dagen lijkt het alsof ze uitdrogen maar gaan niet weg.

Hoor ik wel vaker? Ik verwachtte dat ik, zoals veel lotgenoten. Heb al meerdere onderzoeken gehad?

Lichte, ontkleurde ontlasting

Zo behandel én voorkom je aambeien Heb je last van aambeien? Je kunt het beste gaan voor volkorenbrood. En vaak is …  Lees verder ».

Heb al meerdere onderzoeken gehad. Als je de keren terug haalt, komt het dan denk jij door spanning. Hieronder vindt bruin slijm bij harde ontlasting een aantal kenmerken van ontlasting, die kunnen wijzen op een bepaalde klacht of aandoening. Ook heb ik last van overloopdiarree soms en met wandelen voel ik …  Lees verder .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Amine:

  Inmiddels is het weekend voorbij.

  Antwoord
 2. Olivier:

  Stress heeft …  Lees verder ».

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *