Buffet restaurant the wall

Datum van publicatie: 18.09.2020

Days Inn by Wyndham Jacksonville. Dit is gemiddeld Chinees buffet eten voor over

Dit geldt ook voor de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties voor bruikbaarheid, geschiktheid voor een specifiek doel en niet-inbreuk op rechten van derden.

Het lijkt een gezin - familiebedrijf en ze zijn allemaal gericht op het tevredenstellen van hun klanten. Is dit restaurant geschikt voor lunch? De tekst kan vertalingen bevatten die door Google zijn geleverd. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

De dame bij het register en de meisjes dat de tabellen wachten zijn erg vriendelijk en dit maakt de plaats zo veel beter? Activeer alle cookies Sla de wijzigingen op. Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Geselecteerde filters. Alle talen!

Beoordeeld op 11 april De nieuwe eigenaar WOW! Great Wall Chinese Buffet, Stuttgart.
 • Machinevertalingen weergeven? Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
 • Er is een constante parade van keuken folks coming out om het warme eten gerechten gevuld en verse… ze niet vult ze met zo veel eten dat het krijgt muffe en bah.

Bezienswaardigheden Great Wall Chinese Buffet

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Ze hebben een tafel van desserts te… cakejes, koekjes en slagroomsoesjes en een ijsje bar ook! Alle gegevens weergeven functies. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan? Schrijf als een van de eersten een beoordeling! Beoordeeld op 24 juni Een bezoek waard.

Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Is dit restaurant geschikt voor brunch. Het eten was goed en de plek schoon. Is dit restaurant geschikt voor kinderen. Lijst wordt bijgewerkt Het lijkt een gezin - familiebedrijf en ze zijn allemaal gericht op het tevredenstellen van hun klanten.

Waarderingen en beoordelingen

Anita C. Ja Nee Weet ik niet zeker. Service was goed en het restaurant schoon.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Nederlands 1. Bestel hier! De tekst kan vertalingen bevatten die door Google zijn geleverd. Tijd van het jaar.

Restaurants die u mogelijk ook interesseren

Ik zou weer terug gaan als ik in de stad op zakenreis'm. Gemiddeld 1. Laat je maaltijden bezorgen door FoodExplore of kom deze bij ons afhalen.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Is dit een Vietnamees restaurant. Google biedt geen expliciete of impliciete garanties voor de vertalingen. Vreselijk 1. Dit is gemiddeld Chinees buffet eten voor over Nee, niet een nieuw boek van Charles Dickens. Tal van heerlijke zeevruchten items… beetje clams, zeevruchten in een boter. Ja Nee Weet ik niet zeker, buffet restaurant the wall.

Restaurant Leidsche Rijn: FoodExplore

Het is wat je moet hebben wanneer je naar elk buffet restaurant. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Datum van bezoek: augustus

Is dit een Vietnamees restaurant. Biedt dit restaurant service aan tafel. Meer beoordelingen bekijken. Als u van zeevruchten houdt, dan is dit waarschijnlijk een zeer goed restaurant voor u.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Christy:

  Het is wat je moet hebben wanneer je naar elk buffet restaurant. Heel goed 3.

  Antwoord
 2. Hasnae:

  Hun soepen zijn uitstekend; mijn favoriet is de warme en Sour.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *