Haken in engels vertaald

Datum van publicatie: 23.02.2021

Klik dan hier voor meer informatie. Duits vertaalschema De meeste gebruikte haaktermen zijn hier van het Duits naar het Nederlands vertaald, alsook andere termen die van pas kunnen komen bij het lezen van Duitstalige haakpatronen.

Groetjes, Elke. I want you to chop them off. The only difference is that you will have a few extra sts at the end and the dc sts in the background will be replaced by esc sts.

Log dan hier in. Ik hoop dat je daarmee verder kan!

Of haken in engels vertaald nieuwe woorden leren. Meer bij bab? Gehaakt door Claudia naar een patroon van www. Hey, Dit lijkt me een automatische vertaling :.

Laat het me vooral weten. They don't cut their heads off to free the kneeling men.

Engels of Amerikaans?

Hm, dat lijkt er op alsof het een "halvelings" engels vertaald patroon is. Ja he! Met dit stukje ga je "krulletjes" dmv lusjes van lossen maken.

Hey Inge, Een clustersteek mwordt in het Nederlands ook noppensteek genoemd. Aarzel dan niet ze te vragen via de reacties hier onderaan.

 • Waarom doe je het niet allebei! Dutch Aan de uitbreiding zitten natuurlijk veel haken en ogen.
 • Fijn dat je er blij mee bent Nicole! Ga je iets anders haken dan amigurumi, bijvoorbeeld een  sjaal, deken of trui , zoek dan in het patroon of er een term genoemd wordt die in de andere schrijfwijze niet voorkomt.

Ja he. Mooi als dat mogelijk is om te vertalen naar het Nederlands. Ik maakte al een video over de diepe vaste, maar dan met een stokje :, dat lijkt er op alsof het een "halvelings" engels vertaald patroon is. Binnen de kortste keren had ik alle steken geoefend en onder de knie. Hm, haken in engels vertaald. Graag gedaan Ria.

Ook in de database

Ik hoop dat je daarmee verder kan! Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "haken" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Charlotte 2 februari  at  Beantwoorden. Gelukkig is mijn Engels heel goed, dus ik had er totaal geen moeite mee om de steken te vertalen.

Het viel me toen op dat de meeste patronen in het Engels zijn geschreven. Anja 15 juni  at  Beantwoorden. Graag gedaan Ria. Row1:Ch1,1scinsamestasch1,2scin nextdc,sknextslst,1scineachdcandsl st across to end. Je bedoelt deze.

We horen graag van jou

Vertaalschema Gek op Haken Download. Dutch Aan de andere kant haken wij af als het gaat om vrij verkeer van personen, sociale regelingen en desbetreffende maatregelen. Ik ben Claudia. Héél nuttige tips voor iedereen die haakt of probeert om ook iets te ondernemen zonder hulp van buitenaf.

Veel haakplezier!

Graag gedaan Ria. Dutch Er zitten echter ook - zoals wel vaker het geval is - een aantal haken en ogen aan. Log dan hier in! Ik maakte het paardje van Stephanie van  www. Share on twitter.

Zweeds vertaalschema De meeste haken in engels vertaald haaktermen zijn hier van het Zweeds naar het Nederlands vertaald, alsook andere termen die van pas kunnen komen bij het lezen van Zweedse haakpatronen. Pools vertaalschema De meeste gebruikte haaktermen zijn hier van het Pools naar het Nederlands vertaald, haken in engels vertaald, alsook andere termen die van pas kunnen komen bij het lezen van Poolse haakpatronen.

"haken" in het Engels

Petra 26 april  at  Beantwoorden. Dutch Er zitten verschillende juridische haken en ogen aan dit artikel, in het bijzonder met betrekking tot de draagwijdte. Dank alvast.

Klik dan hier voor meer informatie. Ik maakte al een video over de diepe vaste, maar dan met een stokje :. De staart is af.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Carissa:

  Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "haken" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

  Antwoord
 2. Dmitri:

  Log dan hier in. Vandaag begonnen aan een eekhoorn vanuit een Engels patroon.

  Antwoord
 3. Sandy:

  Handwerkbeurs Zwolle Lees blog ». Het viel me toen op dat de meeste patronen in het Engels zijn geschreven.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *