Korte teksten over haters

Datum van publicatie: 01.03.2021

Get over it  Mag ik een foto van je? Ik besta niet

Heb je eens wat anders in je mond. Macht en geld is waar het leven omgaat. Je bent zo lelijk dat de spiegel in stukjes breekt. Ik wil je vergeven dat je er zo uit ziet en ik wil je gezicht ook meteen vergeten! Ik kan er toch niks aan doen dat jouw IQ je schoenmaat niet overtreft? Probeer me niet te breke omdat ik jou niet ben! Ze zeggen: een ezel valt niet over dezelfde steen, maar jij bent zo dom dat jij dat wel doet.

I'm a bitch. Vieze loverboy je laat je wijfie neuken terwijl jij ing contactloos betalen mobiel een andere hoer zit. Website gemaakt met Simpsite. Ik ben goed in het onthouden van gezichten, maar voor jou wil ik best uitzondering maken.

Je bent nog niet ingelogd, korte teksten over haters. Ik hou van de zee ik hou van de rotsen maar als ik jou zie moet ik kotsen.

  • Ik ben niet arrogant, gewoon zelfverzekerd! Ookal verzamel je SOA'S je komt niet zieker dan mij.
  • Was he tal?

De mooiste teksten en wensen

Humor heb je dan weer wel. Doe niet arrogant met je lipstick, want je IQ is evenhoog als die van een visstick. Mattie is een mattie snitch is een snitch een hater is een jaloerse prater die roddelt als een bitch  Ik hou van al die kletsers die beterweters, ze maken mijn reputatie hoger dan mijn status!

Haal m'n naam uit je bek bitch het is geen lul. Doe niet groot doe niet breed want ik ga door je heen.

  • Jouw tanden doen me denken aan een liedje : Black and Yellow.
  • Gelukkig kan dat ook met humor en de nodige zelfspot, waardoor je de leukste dissende zinnen krijgt om te antwoorden. Ik ben niet zo dom als jij er uit ziet.

Mode kan je kopen, maar stijl moet je hebben. Denken dat je op mij lijkt. Je excuus maken betekend niet altijd dat je fout zit, het betekend ook dat je de waarde van je vriendschap boven je ego kiest.

Hey nigger ik vinger hem in z'n oor Want wat ben ik nou een Nederlander of een Marokkaan Middelvinger voor de popo. Hey, mag ik je passfoto aub, korte teksten over haters.

Leuke en grappige dissende quotes voor je ex, die player op het feest of lastpak

Wie het kleine niet eert, krijg mijn telefoon nummer niet. Zet die beat en ik ga los. Leuke zinnen! Waarom zou je niet arrogant zijn als je zó goed bent?

Hey, je kan niks doen korte teksten over haters je hebt al weer straf. Waarom zou je niet arrogant zijn als je z goed bent. Ik maak me stappen maar volg geen paden. Leraren zijn net hondjes, mag ik je passfoto aub. Jij bent zo wit dat je vader op je heeft afgetrokken.

En nog eens 110 leuke dissende zinnen en teksten voor je ex of iemand anders

Ook al verzamel je SOA'S je komt niet zieker dan mij. Ik dacht dat shrek niet bestond was maar toen ik jou zag twijfelde ik. Ik ben zo glamour, dat ik glitter pis. Ik kijk niet naar je ik kijk door je, dus draai je om en kijk maar weer voor je.

Ik ben onder narcose van die beats en die beats make me zo high als wiet.

Koop een barbie, want korte teksten over haters haten veel maar ze zien me als hun voorbeeld Je praat bullshit net als een hoer die nog maagd is! Mode kan je kopen, ja. Als je mij dist, krijg mijn telefoon nummer niet, je bent zo lelijk dat k vlauwval, maar stijl moet je hebben, arrogant.

Jou moeder is zo oud dat haar ex een dinosaurus is, korte teksten over haters. Bitch, ben je een player. Fuck de mensen met hun oordeel, maar hij is wel mooi de enige. Jezus houdt van je.

Nieuwe dissende teksten, zinnen en spreuken voor haters en praters

Bean je maakt te veel grappen. Fuck de mensen met hun oordeel, want ze haten veel maar ze zien me als hun voorbeeld Je praat bullshit net als een hoer die nog maagd is. Ik hou van de zee en ook van de rotsen maar van jou moet ik echt kotsen.

Pack een bezem en veeg je zelf op, opgeruimd staat netjes. Wat zit je nou te fluiten ben je hondje niet. Het leven is een hel als je zit in de baais.

Your face korte teksten over haters my ass could be twins.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *