Mijn lyca nummer registreren

Datum van publicatie: 22.02.2021

Wat is 'On-Line Herladen'? Ik heb gelezen en ga akkoord met de Algemene Voorwaarden Graag alle velden invullen. U kunt gewoonweg achterover leunen om te genieten van onze lage tarieven.

Orange verkooppunten kunnen gebruik maken van een speciaal voor deze registraties ontwikkelde mini-tablet Famoco  Om de beschikking te krijgen over het apparaat dient u ook hier een overeenkomst te tekenen. Wat is de middelste naam van uw oudste kind? Uw telefoon geeft een andere netwerknaam weer als u succesvol hebt ingelogd op een partnernetwerk.

De dienst wordt automatisch geactiveerd als u uw eerste gesprek voert terwijl u in België bent. Om veiligheidsredenen hebben we een e-mail verzonden naar uw account waarin deze wijziging wordt bevestigd.

U kunt uw Lycamobile SIM-kaart gebruiken met het tijdelijke nummer tot de overschakkeling gebeurd is.

De gemakkelijkste manier om uw Evoucher te gebruiken is via een snelcode. Vincent en Grenadines St. De nieuwe tarieven worden binnenkort bekend gemaakt. Vind uw mobiele nummer Er zijn 2 manieren prettige avond spaans je nummer te bekijken:, mijn lyca nummer registreren.

Waarom moet ik mijn SIM kaart registreren. Ik heb reeds een actieve Lycamobile SIM kaart.

 • Nieuwe Klanten.
 • Inschakelen Automatisches Aufladen Overslaan.

Populaire pagina's

Kan ik in het buitenland gebruik maken van voicemail? Hoe lang duurt het om mijn nummer over te schakkelen? Simkaart bestellen. Hoe kan ik mijn On-Line E herlaadkaart gebruiken? Persoonlijke gegevens Mr.

Indien u nog steeds geen connectie kan maken na het selecteren van Lyca of Base neem dan contact op met de klantendienst op of vanaf elk ander toestel.

Registratie van nieuwe en bestaande prepaid SIM-kaarten kan enkel via de website van Proximus en Lyca aan de hand van een pc met eID-reader, geen belgische identiteitskaart heeft of deze registratie liever in uw verkooppunt wil uitvoeren.

Hoe maak ik gebruik van de internationale toegang. Er zijn enkele eenvoudige manieren om te controleren of u buiten uw netwerk belt: Sommige telefoons geven dit aan met een pictogram.

All Tarieven western union marokko Mijn lyca nummer registreren Nodig nu een vriend uit, mijn lyca nummer registreren.

Productspecificaties

Hoe een nieuwe SIM kaart registreren? Wacht een paar minuten en   begin opnieuw. In dit geval moet u uw PUK-code intoetsen.

Ik heb gelezen en ga akkoord met de Algemene Voorwaarden Graag alle velden invullen. Als u zich in het buitenland bevindt, zijn de kosten van het bellen en het ontvangen van mijn lyca nummer registreren afhankelijk van waar u zich bevindt en waarheen u belt. Zie de gebruiksaanwijzing van uw toestel voor verdere details.

Hoe maak ik gebruik van de internationale toegang. De dienst wordt automatisch geactiveerd als u uw eerste gesprek voert terwijl u in Belgi bent, mijn lyca nummer registreren.

Ongeldige aanmelding

Dit betekent dat u uw nummer en eventueel belkrediet zal verliezen. Om te zorgen dat u geen kosten voor partnernetwerken betaalt terwijl u in België bent, moet u de instellingen op uw toestel veranderen. Sommige telefoons geven de naam van het partnernetwerk weer boven of onder Lycamobile.

In Mijn Profiel kun je trein utrecht antwerpen prijs wachtwoord aanpassen. U kunt uw Lycamobile SIM-kaart gebruiken met het tijdelijke nummer tot de overschakkeling gebeurd is. Het controleren van uw saldo is gratis, zelfs in het buitenland. Wat was uw bijnaam als kind.

Ik heb reeds een actieve Lycamobile SIM kaart. Vind uw mobiele nummer Er zijn 2 manieren om je nummer mijn lyca nummer registreren bekijken:, mijn lyca nummer registreren.

Kopie van uw identiteitskaart, paspoort of verblijfsattest. De dienst wordt automatisch geactiveerd als u uw eerste gesprek voert terwijl u in Belgi bent.

Mijn Lycamobile Account

Vind uw mobiele nummer Er zijn 2 manieren om je nummer te bekijken:. Ik woon vlakbij de grens en mijn telefoon wisselt tussen Lycamobile en een partnernetwerk! Orange verkooppunten kunnen gebruik maken van een speciaal voor deze registraties ontwikkelde mini-tablet Famoco  Om de beschikking te krijgen over het apparaat dient u ook hier een overeenkomst te tekenen. Per sms.

Nieuwe Klanten. Per sms. Uw Lycamobile nummer is ook afgedrukt op uw SIM-kaart verpakking. Wat is 'On-Line Herladen'.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Stefanus:

  Als u zich in het buitenland bevindt, zijn de kosten van het bellen en het ontvangen van gesprekken afhankelijk van waar u zich bevindt en waarheen u belt. Helena St.

  Antwoord
 2. Brady:

  Om gebruik te maken van deze applicatie maakt u een afspraak via 19

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *