Proef me nu riethoven

Datum van publicatie: 22.02.2021

Mediterraanse sfeer. Veel keuze.

Lees ook onze privacyverklaring. Geen ontvangst, geen gedag, sanitair direct aansluitend op het restaurant, geen vriendelijkheid, borden worden op je tafel gegooid etc. Restaurant met huiselijke sfeer en van gastronomische kwaliteit tegen een acceptabele prijs. Het ene al lekkerder dan het anderen. Deze restaurants bevelen wij graag aan.

Op dit adres zit nu: De Sleutel.

Het eten was heerlijk en n ding is hier zeker je gaat met een overvolle maag naar huis! Klein maar sfeervol dorpje op maar 2,5 km afstand van Westerhoven met 2 restaurants van culinair niveau.

Natuurlijk zijn er in Valkenswaard heel veel leuke en goede restaurants. Proef Me Nu 6,7, proef me nu riethoven. Gebruiken voornamelijk streekgerechten uit de Kempen. Ja, lekker en gevarieerd qua smaken.

  • Ik ben naar veel tapas restaurants geweest, er is nog geen restaurant geweest waar alles goed was.
  • Wederom lekker gegeten.

Restaurant Proef me nu in Riethoven. Wat een drama zaak. De Zwaan in Borkel is een gekende aanlegplaats voor kanoërs op de Dommel. Kwaliteit in huiselijke sfeer. Promessa biedt 2 formules aan met aan de ene zijde de foodbar en aan de andere zijde het restaurant.

  • Maar wat een vreselijk slechte bediening, een grote ergernis! Eetgelegenheid gesloten.
  • Foodbar en restaurant.

Openingstijden dirk 3 spijkenisse heerlijk buitenterras! We eten vaak buiten de deur en we zijn verrast dat dit soort zaken nog kunnen bestaan. Hier ga ik zeker nog eens terug, proef me nu riethoven. Wat dacht u van een borrel in combinatie met een pancake foodtruck, een mega paellapan, echt iets heel bijzonders.

Grote prachtige binnenspeeltuin.

Contactgegevens Proef Me Nu

Griekse gerechten en salades. Klein maar sfeervol dorpje op maar 2,5 km afstand van Westerhoven met 2 restaurants van culinair niveau!

Vooral in het weekend kan het hier bij mooi weer gezellig druk zijn op de talloze terrasjes. Prikkelz heeft een geheel eigen keuken voor een bijzondere ervaring.

Zeker voor herhaling vatbaar. Restaurant met huiselijke sfeer en van gastronomische kwaliteit tegen een acceptabele prijs?

Speciale ambiance en toch vriendelijke Belgische prijzen, proef me nu riethoven. Welke kant je ook op gaat. Leuk hoe de tafel gedekt is. En het is avond vullend?

Bekijk alle reviews over Proef Me Nu

Erg goed eetcafé. Ja het is op, kregen we als antwoord. Minimum: 1 , Maximum: Nee dank u, eens maar nooit meer.

Heerlijk gegeten. In de directe omgeving, van Borkel tot Post, proef me nu riethoven. Veel keus! Promessa biedt 2 formules aan met aan de ene zijde de foodbar en aan de andere zijde het restaurant. Ook heerlijke toetjes die je tot Het eten was heerlijk en n ding is hier zeker je gaat met een overvolle maag naar huis.

Onze favoriet op de markt van Valkenswaard is de Sleutel. Niet veel kunnen eten deze avond.

De Brabantse Kempen aan je voeten

Smaak explosies, nieuwe en gewaagde smaakcombinaties. Ria Bennenbroek. De restaurants die we graag als tip mee willen geven staan hieronder genoemd.

Website proefmenu! Land: Nederland Nederland Belgi. In de bossen achter de Achelse Kluisligt Domein de Bever! Fiets er bij voorkeur via Riethoven heen, het is bijna 9 km hier vandaan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *