Ratelend geluid bij gas loslaten renault

Datum van publicatie: 27.02.2021

Een spijker in een band doet ook tok tok tok. De distributieketting maakt van zichzelf al meer geluid dan een distributieriem. Upload or insert images from URL.

Dannyassen Forumleden Berichten: 82 gierend geluid « Gepost op: 31 mei , » Hallo allemaal, Vanmorgen ging k even een stukje rijden. Bericht door mechanic » zo sep 09, pm. En na 4 weken pas een probleem is ook vreemd Nu rij ik er niet veel mee, maar toch.

Stuur vervolgens recht, het geluid is nu waarschijnlijk weg. Het is echt tok tok tok Reageren Reageren met quote. Net had de auto even een paar uur stil gestaan.

Zo kan het geluid te horen zijn bij het starten van de auto, bij constant rijden en geen gas geven bijna niet hoorbaar! Loszittende uitlaat of hitteplaat        Een tikkend geluid tijdens het optrekken van de auto kan veroorzaakt worden door een loszittende  uitlaat of hitteschild? Het geluid had ik vroeger als mijn uitlaat lekte, ratelend geluid bij gas loslaten renault, tijdens het optrekken of het rijden in een bocht.

Als 5 stil is zou het dan toch een losgelopen borging van de 5 kunnen zijn. Het is belangrijk om de motorolie altijd op het juiste peil te houden rij en rusttijden buschauffeur op tijd te verversen. Selecteer eerst een merk.

Het zelfde gebeurs als ik het gaspedaal heel licht indruk. Als het een hoge re pieptoon is dan gok ik een van je riemen. Ben nu in oostenrijk en ben vandaag de grossglocker op gereden. Ik kwam er gisteren wel achter dat de distributieriem erg los staat, gelijk maar een nieuw set met riem en rollen laten komen.

Na enkele dag rijden bleek de motor te hikken bij het rijden van constante snelheden. Bericht door fz » wo jan 03, pm.

Olie verwisseld en het telefonische overlast kpn was na ongeveer een kleine km weg. Roger Smolders Geplaatst August 14, of een ruil as bij renault, Als ik de wagen op de krik zet en ik draai aan het wiel hoor ik wat getik. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie, ratelend geluid bij gas loslaten renault.

De motor wordt bij veel stilstaan niet goed gesmeerd met motorolie met als gevolg dat deze gaat tikken of ratelen. Vooral bij gas loslaten. Probeer een as op de sloop te halen.

Join the conversation

Hij doet het alleen als ik mijn gas loslaat boven de toeren, onder de toeren ongeacht weke versnelling hoor ik niets. Een tikkend geluid tijdens het optrekken van de auto kan veroorzaakt worden door een loszittende  uitlaat of hitteschild. Heel erg vreemd. Als ik de wagen op de krik zet en ik draai aan het wiel hoor ik wat getik , een wiellager lijkt het me niet want dat zou toch constant te horen moeten zijn

Zo kan het ratelend geluid bij gas loslaten renault te horen zijn bij het starten van de auto, tijdens het optrekken of het rijden in een bocht. Als 5 stil is zou het dan toch een losgelopen borging van de 5 kunnen zijn. Anonieme bezoeker. Maar een beetje gas geven goed hoorbaar. Of effe langs de dealert. Renault Mgane Club.

Carrosserie & plaatwerk

U vraagt zich waarschijnlijk af waar dit geluid vandaan komt en of er een probleem is met de auto. Probeer een as op de sloop te halen, of een ruil as bij renault. Bericht door fz » wo jan 03, pm.

Ratelend geluid bij gas loslaten renault week begint goed Maar ik hoor het alleen als hij lage toeren rijdt. Anonieme bezoeker Ratelend geluid, vooral bij auto uit laten rollen. Bericht door berenburg zo jul 29, pm. Het is net of de uitlaat niet dicht meer is ergens dicht bij de motor?.

Maar een feit is dat er nog geen oplossing is en dat dit inderdaad inherrent is aan het product! Je zei dat de auto dat geluid maakte als je gas losliet SMF 2. Mag toch hopen dat er een oplossing voor komt.

Zie ook aanvullend ons Stappenplan klachten na aankoop.

Recommended Posts

Auto start niet tikkend geluid Een tikkend geluid kan ook hoorbaar zijn bij het starten van de auto, of eigenlijk het niet starten van de auto. Gr Danny Gelogd Robin Forumleden Berichten: Geslacht: Re:gierend geluid « Reactie 4 Gepost op: 31 mei , » Bij mij werd toen gedacht dat mijn bak niet helemaal goed meer was, geen idee verder, heb de auto verkocht kort daarna Gelogd Seat Leon 1. Anonieme bezoeker Re: Ratelend geluid, vooral bij auto uit laten rollen.

Ik heb hier nog een oude as liggen die ook defect is , zal eens proberen hoeveel moeite het kost om die homokineet eraf te krijgen

De bak schakelt wel goed Selecteer eerst een merk. Zo hard waaide het vandaag niet en toch al een! Een tikkend of ratelend geluid kan op verschillende momenten hoorbaar zijn, afhankelijk van de oorzaak.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Ilco:

    Dan heeft u feitelijk het bewijs dat er sprake is van een gebrek waarvan u van de dealer mag verwachten dat men dat binnen een redelijk termijn voor u gaat oplossen. Dat is geen vrijbrief voor dit soort verschijnselen.

    Antwoord
  2. Raemon:

    Verroeste uitlaatdelen zullen waarschijnlijk snel weer losraken.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *