Tapas amsterdam oosterpark

Datum van publicatie: 14.01.2021

Lees en kijk hier hoe ik het vond. Een leuke mix van mensen uit de buurt, ouders met kids, groepjes vrienden en hier en daar een hipster. Drie bier en zes tapas hapjes kostte ons 61 euro.

Bij de eerste zonnestralen zit het hier altijd gelijk bomvol. Home Nederland Amsterdam La Cerveceria. Beukenplein Datum van bezoek: december Cafe Kuijper. Cafe Koosje Goede koffie, dito broodjes en rond borreltijd altijd gezelig druk.

Klik hier. Er staan pimientos de padron op het menu, salades. Photocredits: Delphine Chevalier. Buiten is er een terras met zicht op het Oosterpark, tapas amsterdam oosterpark. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Meer informatie

Bar Basquiat Bar Basquiat vind ik één van de leukste hotspots aan de Javastraat waar je heerlijk kunt lunchen en uitgebreid kunt borrelen. Rotisserie Beukenplein.

Ze hebben een heerlijk terras vol in de zon. Engels en Nederlands is uitstekend. Maar ze hebben nog veel meer.

 • Het terras is af, het personeel is stukken beter en de menukaart is wederom goed.
 • Gevraagd om maar iets lekkers op tafel te zetten, waarna er meerdere verrukkelijke hapjes op tafel kwamen. Keukens: Amerikaans Bar Eetcafé Europees.

The Birdhouse Birdhouse zit tegenover Artis en is de enige zaak waar ik ooit gillen van enthousiasme een salade heb besteld. Ze doen gewoon veel tegelijk en alles loopt ook soepeltjes Uitstekend Spargo Voetbal kijken.

En ze staan ook op de lijst van zaken met de beste spareribs van Amsterdam. Ook voor de borrel en een goede caf hap is Maxwell top.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen tapas amsterdam oosterpark beheren, tapas amsterdam oosterpark.

Cañas, tapas y paellas

Buiten is er een terras met zicht op het Oosterpark. Keukens: Internationaal. Beoordeeld op 12 juli Eenvoudig maar top.

Le Pain Quotidien Misschien niet de meest speciale in deze lijst maar bij LPQ weet je in ieder geval dat je altijd goed zit. Tapas amsterdam oosterpark eet ik het liefst bij Loetje.

Altijd plek, je hebt gelijk, helemaal in de zomer. Hoi Paultje, altijd goed. Drovers Dog is voor ontbijt en lunch erg geliefd, maar ook voor de borrel en diner. Keukens: ItaliaansEuropees.

PSSSST… MEER (REIS)TIPS VIND JE IN YOURLBB’S (NIEUWE) BOEKEN!

Boterham Op de hoek naast Artemis zit Boterham, dit was één van de eerste hippe lunch hotspots in Oost en direct ook een hele goede. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Doka is de bar van Volkshotel en is open als eigenlijk iedereen al naar bed is.

Beukenplein Restaurant is goed voor even een hapje eten bij het stappen Meer. La Cerveceria. Keukens: Amerikaans Bar Eetcaf Europees. Persijn zit in het hotel QO Amsterdam en is echt een geweldige plek voor lunch en diner.

En dat bunkers te koop prima gelukt, tapas amsterdam oosterpark. Rijsel Het menu is altijd weer een verrassing en wisselt vaak. Meer beoordelingen bekijken! Soms is het te lang wachten op de bestelling.

La Cervecería is open voor afhaal en delivery!

Restaurant Enoteca Amsterdam. Prima bedie Mojo zou hier perfect tussen passen.

Maar ze hebben nog veel meer. Spaans eten en drinken welteverstaan. Restaurant Enoteca Amsterdam. Waarom deze zaak favoriet is bij mij.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Eduardus:

  Maar hier kan je ook terecht voor flinke ontbijtjes en een stevige lunch.

  Antwoord
 2. Howard:

  Kaart bijwerken ….

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *