Van harte gefeliciteerd met je verjaardag duits

Datum van publicatie: 21.02.2021

Onze gedachten zijn bij jou en jouw familie tijdens deze moeilijke dagen van verlies. Duits vielen Dank, dass Sie sich für ein Qualitätsprodukt von Aesculap.

Braziliaans Portugees - Feliz aniversário! Methode 2 van Roep 'Alles Gute zum Geburtstag! Enkele leuke voorbeelden. Nederlands hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk! Want op die manier kun je ervoor zorgen dat je met veel verschillende mensen kunt omgaan.

Hartelijk dank aan iedereen en gefeliciteerd met dit akkoord. Dat al jouw wensen mogen uitkomen. Dass is het Duitse woord voor 'dat'. Met een verjaardagswens laat je aan de jarig…. Geniet van jouw verjaardag.

 • Spreek de zin als volgt uit: wiehr woehnshun ieh-nen ay-nun woehn-dur-sheuhn-nun tahg.
 • Volg ons ook op Facebook:.

Ook in de database

Gelukwensen - Verloving Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Nederlands Hartelijk dank voor je bijdrage, Freddy, en gefeliciteerd met je verjaardag! Nederlands Commissaris Patten, hartelijk dank en gefeliciteerd met uw speech. Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend.

Meerdere gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen. Commissaris Patten, hartelijk dank en gefeliciteerd met uw speech.

Nur sehr langsam wurde die Wende herbeigefhrt. Als blijk van onze dankbaarheid De meest gebruikelijke manieren om iemand in het Duits een fijne verjaardag te wensen, zijn 'Alles Gute zum Geburtstag' en 'Herzlichen Glckwunsch zum Geburtstag'.

Verjaardagswensen Een verjaardagswens: dit is een vaak persoonlijke boodschap voor de jarige. Bleibt so glcklich wie Ihr heute seid. Over ons Categorien.

Gefeliciteerd in het Duits!

Gelukwensen - Academische Prestaties Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! Esperanto - Feliĉan naskiĝtagon!

De letterlijke vertaling van deze zin is 'hartelijke felicitatie met je verjaardag'. Schade betekent 'jammer' of 'zonde'.

Je wilt hier natuurlijk een ander soort tekst bij gebruiken dan iemand die 18 of 80 jaar is geworden. Zeg 'Alles das Beste zum Geburtstag. Glckwunsch betekent 'felicitatie'. Benadrukken van de lengte van een huwelijk en gelukwensen voor het jubileum. Grieks - .

Verjaardagswensen De leukste verjaardagswensen! Herzlichen komt van het Duitse 'herzlich', wat 'hartelijk' betekent. De jarige zal het erg op prijs stellen! Alles Gute zum Jahrestag!

Het overkomt iedereen wel eens; je vergeet de verjaardag van een goede vriend of vriendin of van een familielid. We wisten dat je het zou halen. Prettige Kerstdagen. Het is alleen niet altijd groeicurve ongeboren kind makkelijk o…. Over de auteur. Een ander origineel idee voor het vergeten van iemands verjaardag is om de persoon in kwestie een afbeelding te sturen waaruit duidelijk wordt dat je zijn verjaardag vergeten bent en hem alsnog wilt feliciteren.

Alle bei Einen betekent 'een' of 'n'. Of je nu op zoek bent reistas op wieltjes een grappige tekst van harte gefeliciteerd met je verjaardag duits een verjaardag van een man of vrouw of je zoekt een mooie verjaardagswens voor je vader of moeder.

Gefeliciteerd met je verjaardag Duits

Verjaardagswensen voor op een kaartje: Zoek je leuke verjaardagswensen voor op een kaartje? Hoe dan ook: ken je bijvoorbeeld iemand in het buitenland die jarig is geweest, dan is het aan te raden hem of haar een leuke kaartje te sturen. Commissaris Patten, hartelijk dank en gefeliciteerd met uw speech.

Ik wil met je trouwen. Zeg 'Herzlichen Glckwunsch zum Geburtstag' tegen de jarige. Alles Gute zum Geburtstag.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Esmeralda:

  Copyright ©  Verjaardagswensen. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden.

  Antwoord
 2. Tiede:

  Ja Nee.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *