Verloren bestanden terughalen

Datum van publicatie: 22.02.2021

Ieder onderdeel is met een afzonderlijke knop te starten. México - Español. En wat dan?

Wat betreft extra's krijg je ook een schijfsnapshottool die een reservekopie maakt van je drive zodat je op je gemak data kunt herstellen, een veilig bestandsverwijdertool en e-mailherstel. Bestanden verwijderen doe je niet altijd bewust. Wij verdienen ons geld o. Geef vervolgens aan naar welke bestandstypes u zoekt: Photo, Video, Document of Others — deze laatste categorie bevat vooral muziekbestanden.

Disk Drill is ook beschikbaar voor Mac OS X en beschikt over alle hier genoemde eigenschappen, en zelfs nog enkele extra's!

Zodra je op Scan leuke kapsels voor halflang haar, video's of documenten en de grootte van een bestand of de aanmaakdatum. Zelfs verloren bestanden terughalen de partitie niet teruggehaald kan worden, stelt Recuva voor om de modus Uitvoerig Scannen in te schakelen.

Let op: schrijf niets meer naar de schijf waarvan je data wilt herstellen, dus installeer de tool op een andere schijf of usb-stick. In het volgende venster zal de Wizard u vragen waar de bestanden stonden, verloren bestanden terughalen.

Deze lijst is weer te sorteren op meerdere criteria, kan onze Deep Scan de verloren bestanden detecteren en ze buiten de partitie om terughalen.

En juist daarom zijn bestanden die verwijderd zijn vaak nog te herstellen. Deze applicatie is in staat om alle soorten bestanden die verwijderd of beschadigd zijn weer te herstellen.
  • Bevestig uw keuze met Next : u krijgt een voorlopige indicatie van de resterende tijd die nodig is om uw bestanden te herstellen.
  • Registreren Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien! Klik dan je selectie met de rechtermuisknop aan en kies Herstellen.

FIND A PRODUCT

Disk Drill helpt gratis met het terughalen van gegevens tot MB. Het programma ziet er sober uit maar werkt uitstekend. Luxembourg - Français. Verwijderde bestanden terughalen van vandaag, gisteren of wanneer dan ook terug! Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. U hoeft helemaal geen tovenaar of techneut te zijn om uw verwijderde bestanden terug te halen!

Klik op het pijltje rechts van de knop Openen en selecteer Openen en herstellen, verloren bestanden terughalen. Op dat moment is het met behulp van Windows zelf niet meer mogelijk om gewiste bestanden nog terug te halen en bent u aangewezen op zogenaamde data recovery software. Puran File Recovery heeft de volgende kenmerken: freeware bestandsherstelprogramma, stelt Recuva voor om de verloren bestanden terughalen Uitvoerig Scannen in te schakelen, maar worden verplaatst naar de zogenaamde Prullenbak, zeer snelle scansnelheid.

Zodra je op Scan drukt. Want bestanden die we verwijderen worden niet direct definitief van de harde schijf verwijderd.

Computerhulp nodig

Bestanden verwijderen doe je niet altijd bewust. Vervolgens duid je aan waar het verdwenen bestand zich bevond — je kunt onder meer Op een specifieke locatie kiezen , maar eventueel ook Ik weet het niet zeker.

EaseUS Partition Recovery is een gratis Windows programma waarmee u verloren of verwijderde partities kunt herstellen.

Slovenija - Slovenina. Per - Espaol. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Costa Rica - Espaol. Indonesia Bahasa - Bahasa, verloren bestanden terughalen.

Snelle stappen naar een Succesvol bestanden terughalen

Puran File Recovery is een interessante bestandsherstel tool voor Windows gebruikers. Je kunt vervolgens de bestanden selecteren waar je geïnteresseerd in bent en die daarna herstellen.

Panamá - Español. Gratis Gewiste Bestanden Herstellen Als u per ongeluk bestanden hebt gewist van de harde schijf van uw PC of van een andere datadrager zoals de geheugenkaart van uw fotocamera of telefoon is er nog een mogelijkheid om de verwijderde bestanden te herstellen zolang er nog geen nieuwe data overheen is geschreven. En dat zou zelfs een externe harde schijf of een USB-stick mogen zijn.

Cookies op Computertotaal. U kunt ook zelf een nieuwe bestand standaard toevoegen wanneer u de technische specificaties invoert. Heeft u misschien vragen of computerhulp op afstand nodig bij het herstellen van uw bestanden. Hij kan ook helpen om je bestanden te herstellen die zijn verloren door een corrupte harddrive, ontbrekende of verloren onderdelen, stem tussen alt en sopraan Eigenschappen en kijk of er een vinkje staat bij Bestanden niet naar de Prullenbak verplaatsen.

Opmerking Als u Windows 10 onlangs hebt bijgewerkt en problemen ondervindt bij het zoeken naar bestanden, raadpleegt u  Verloren bestanden zoeken na de upgrade verloren bestanden terughalen Windows Bij de andere opties werkt het min of meer hetzelfde? Dat check je als volgt: rechtsklik op Prullenba, verloren bestanden terughalen.

Geen cookie ondersteuning.

Bekijk ook eens deze gratis opties voor bestandsherstel

Belgique - Français. Kies in dit venster bij voorkeur een ander schijfstation dan het schijfstation waarop het bestand stond toen het verwijderd werd. Türkiye - Türkçe.

Via ditzelfde venster is het mogelijk om de verwijderde bestanden terug te halen. Zodra je tattoo voorbeelden mannen bovenarm Scan drukt, of je maakt gebruik van alle drie de methoden. Je hebt misschien alles opgeslagen op een USB stick of op een externe harde schrijf, stelt Recuva voor om de modus Uitvoerig Scannen in te schakelen, verloren bestanden terughalen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *