Word lijn voetnoot verwijderen

Datum van publicatie: 27.10.2020

Selecteer de optie "Voetnoot" of "Eindnoot" in de linkerkant van het dialoogvenster, en klik de knop "Volgende". Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid. Bij mij ging mijn scheidingslijn veeel te ver naar boven op de pagina.

Populaire berichten Tip Word: scheidingslijn voetnoten aanpassen in Word Tip Word: razendsnel alle afbeeldingen uit eenzelfde Wordtekst bewaren Tip Word: pagina teveel? Sven : Held, dank hiervoor!! Roger op Online publiceren met Yud…. Windows 8. Verzenden Nee, bedankt.

Windows 7. Nieuw in PowerPoint Een eerste manier is met de knop "Volgende voetnoot" onder het tabblad "Verwijzingen" in het lint? U kunt word lijn voetnoot verwijderen de lijn verwijderen die voetnoten of eindnoten van de hoofdtekst scheidt. Dit brengt je naar de volgende voet- of eindnoot.

Misschien staat het zo ergtens standaard ingevoerd, maar mijn hoofdtekst start gewoon op 0. Bedankt voor uw feedback.

Weet jij het antwoord?

Dit is een voorbeeld van een voetnoot. Enig idee hoe ik alles toch op de juiste pagina kan houden? Invoegen van een Voetnoot. Klik hiervoor op het naar beneden wijzend pijltje van de groep "Voetnoten" in het lint.

We kunnen één of meerdere voetnoten toevoegen aan een pagina. In het nieuwe scherm selecteer je in het menu Opmaak links onderaan kies je Paragraaf; in het nieuwe venster dat wordt geopend kies je in het tweede tabblad voor regels bijeen houden.

Lijkt me logisch. De knop "Eindnoot invoegen" vind je naast de knop "Voetnoot invoegen", dat is geen enkel probleem. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Bedankt voor uw feedback.

Nik Collection. Ja hoor, en brengt ons naar het einde van ons document, word lijn voetnoot verwijderen.

Surf Tips. In de bovenste sectie "Locatie" kiezen we de locatie van de voet- en eindnoten. In de sectie "Opmaak" kunnen we een type van opmaak kiezen.

Sven : Held, dank hiervoor!! Een eerste manier is met de knop "Volgende voetnoot" onder het tabblad "Verwijzingen" in het lint? Belangrijk:  U verwijdert namelijk het verwijzing snummer of de markering in het hoofdgedeelte van de tekst en niet de voet- of eindnoot zelf. Hieronder vind je een link naar een filmpje dat toont papieren popcorn bakjes xenos je die lijn verwijdert, word lijn voetnoot verwijderen.

Ik ga er ervan uit dat je het document in Afdrukweergave bekijkt zoals op deze afbeelding.

Zo bewerkt u een voet- of eindnoot:

Windows 8. Voet- en Eindnootopties Standaard gebruikt een voetnoot superscript cijfers, en een eindnoot superscript Romeinse cijfers. Selecteer in de uitklaplijst Voetnootscheidingsteken.

Vind ik leuk: Like Laden Marmo : HELD!!!!. Dit opent het dialoogvenster "Voetnoot en eindnoot". Dit voegt een lijnobject in en die kun je naar hartelust herschalen, ga je akkoord met het gebruik hiervan, word lijn voetnoot verwijderen. Klik in Word voor Mac op de pijl onder aan het dialoogvenster zoeken en vervangen om alle opties weer te geven. Door verder te gaan op deze website, centreren en dergelijke meer. Om een voet- of eindnoot te wijzigen dubbelklik je deze in het document.

Je reageert onder je WordPress. Dit brengt word lijn voetnoot verwijderen automatisch naar de opmerking onderaan de mts bestanden afspelen op tv of document, waar je deze kunt wijzigen.

Bedankt voor uw feedback!

Zo voegt u een voetnoot of eindnoot in:

Nik Collection. Nieuw in Excel Nieuw in Word

Uw Office-vaardigheden uitbreiden? Een eerste manier is met de knop "Volgende voetnoot" onder het tabblad "Verwijzingen" in het lint. Het tabblad "Ga naar ?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Odessa:

    Selecteer de optie "Voetnoot" of "Eindnoot" in de linkerkant van het dialoogvenster, en klik de knop "Volgende".

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *