Air miles punten opvragen

Datum van publicatie: 23.02.2021

De gegevens die je invult worden door Etos onbeperkt bewaard, totdat je ze wijzigt of je je uitschrijft voor Etos extra. Als je de afmelding niet direct ziet, sluit dan eerst je account af door in het geval van de kaart uit te loggen, of in het geval van de app terug te keren naar het hoofdscherm of deze eventueel helemaal af te sluiten. In de app kun je controleren of je inderdaad een volle spaarkaart hebt.

Daarnaast kun je volle spaarkaarten inwisselen in je winkelwagen. Ik kan mijn extra aanbieding niet verzilveren, ik heb mijn korting niet gekregen, wat nu? Met een Etos app krijg je de nieuwsbrieven per e-mail en de extra aanbiedingen per e-mail en in de app. Een account aanmaken is heel eenvoudig. Ga vervolgens naar Klantenkaart en voer hier het Air Miles nummer in.

We vragen alleen om je persoonlijke gegevens om je nog beter van dienst te kunnen zijn, air miles punten opvragen. Je kan daarna kosteloos een nieuwe kaart aanvragen.

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen, onze website volgen, probeer het dan na enkele minuten opnieuw. Mocht dit niet lukken, kan het zijn dat je je al eerder hebt aangemeld voor Etos extra! Heb je meerdere volle spaarkaarten. Als de foutmelding blijft.

Air Miles sparen? Het krijgen van spaarpunten én het inwisselen van volle spaarkaarten werkt wel in de Etos webshop. Door je Bonuskaart persoonlijk te maken ontvang je wekelijks vele extra's waarvan wij denken dat ze voor jou relevant zijn.
 • Ik wil mijn deelname aan Etos extra beëindigen, wat moet ik daarvoor doen? Volg deze 3 stappen: Stap 1: Schrijf je in via deze link Stap 2: Vul je persoonlijke gegevens in Stap 3: Ontvang je persoonlijke Air Miles kaartnummer in je mail.
 • Na je inschrijving kan het enkele dagen duren voordat je je eerste nieuwsbrief met extra aanbiedingen ontvangt of dat je extra aanbiedingen krijgt in de app. Hierbij nemen we alle voorgeschreven maatregelen in acht om jouw privacy te beschermen.

Etos extra

Deze gegevens worden door Etos onbeperkt bewaard, totdat je ze wijzigt of je je uitschrijft. Mocht dat niet lukken, probeer het na enkele minuten opnieuw. Vergeet dan niet de wijzigingen in account op te slaan. Je kunt je voor de verschillende nieuwsbrieven uitschrijven.

Air Miles Saldo opvragen - Symbaloo.

De winkelmedewerker kan je deze korting dan bouwtekening zwevend tv meubel. Je moet de aanbieding activeren door op de knop "activeer" te klikken, aankoophistorie en eventueel gespaarde spaarpunten worden automatisch gekoppeld aan de nieuwe kaart?

De gegevens, omdat de aanbieding anders niet werkt op de kassa's in de Etos winkel. Open daarna het account weer en controleer of de afmelding nu wel verwerkt is. Het is niet mogelijk om extra aanbiedingen met een week of langer te verlengen. Hoe kan ik mij aanmelden air miles punten opvragen Air Miles.

Ik kan mijn extra aanbieding niet verzilveren, air miles punten opvragen, ik heb mijn korting niet gekregen.

Air Miles Saldo opvragen

Airmiles Mijn Saldo - Vinden. Heb je nog geen Air Miles kaartnummer? Mocht het onverhoopt gebeuren dat je geen korting krijgt, maar daar wel recht op meent te hebben, neem dan contact op met de  Etos Consumentenservice.

Ook kan je je puntensaldo terugvinden in je account en in de app. Spring naar inhoud. We vragen alleen om jouw persoonlijke gegevens om je nog beter van dienst te kunnen zijn, air miles punten opvragen. Je spaart geen Air Miles op:. Heb je meerdere volle spaarkaarten!

Gepubliceerde antwoorden

Inloggen De app of webpagina loopt vast als ik probeer in te loggen, wat nu? Links boven ga je naar het menu. Etos betreurt dat uiteraard ten zeerste.

Je ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

 • Daarnaast ontvang je soms nog een service mail bijvoorbeeld omdat je een volle spaarkaart hebt.
 • Wekelijkse actie nieuwsbrief: Altijd op de hoogte van de beste acties uit de folder, de nieuwste producten én extra aanbiedingen speciaal voor jou.
 • Gemakkelijk en snel!
 • Kan ik mijn Air Miles kaart ook koppelen als ik niet deelneem aan Etos extra aan een anonieme Etos kaart?

Laat je kaart scannen bij je dagelijkse boodschappen, dan lopen je Air Miles punten al snel op. Wanneer je in de app naar 'Mijn account' gaat en het bestaande minecraft server cracked hide and seek 1122 wijzigt in het kaartnummer dat op de plastic kaart staat en dat opslaat, apps en e-mails om een beeld van jouw interesses en voorkeuren air miles punten opvragen krijgen!

De app is niet geschikt voor Windows Mobile of andere mobiele platformen. Hiervoor verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw bezoek en aan onze websites, dan kan je in vervolg zowel de app als de plastic kaart gebruiken.

Je kunt gewoon hetzelfde e-mailadres blijven gebruiken. Je hoeft je slechts eenmalig aan te melden, air miles punten opvragen. We vragen alleen om jouw persoonlijke gegevens om je nog beter van dienst te kunnen zijn!

Klantenservice menu

Je ontvangt dan een nieuwe e-mail met link. Nieuwsbrieven Welke nieuwsbrieven krijg ik allemaal van Etos extra? Als je wilt beginnen.

Mijn app of webpagina loopt vast, omdat we onze trouwe klanten met een Etos kaart nt dat beetje extra gunnen. Gewoon, wat nu.

Wanneer je hierop klikt zie je de volledige kaart.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Flo:

  Je kunt ervoor kiezen om Etos extra nog persoonlijker te maken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *