Anonieme ov activeren ns

Datum van publicatie: 21.02.2021

Naar NS. Als je incheckt wordt dit bedrag afgeschreven en bij uitchecken krijg je het verschil terug. Heb je al een account?

Wilt u het resterende saldo terug vragen, dan kan dat indien het tegoed lager is dan 30 euro bij een balie van het OV-bedrijf. De betaalmogelijkheden verschillen per automaat maar u kunt veelal betalen met een creditcard, PIN-pas debit-card of in sommige gevallen met muntgeld.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Als je incheckt wordt dit bedrag afgeschreven en bij uitchecken krijg je het verschil terug. Eenvoudig, snel en betrouwbaar: u krijgt de OV-chipkaart inclusief saldo en geactiveerd thuisbezorgd. Ik kan bij de NS niet inchecken, hoe moet ik mijn OV chipkaart activeren?

Uw anonieme OV-chipkaart is tot maximaal vijf jaar geldig. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. ArnhemArnhem 24 februari Dit gebeurt automatisch zodra u bij een NS-kaartautomaat saldo op uw OV-chipkaart laadt  standaard 2e klas.

Heeft u een anonieme OV-chipkaart, anonieme ov activeren ns.

Ontvang onze nieuwsbrief

Openbaar vervoer De OV-chipkaart. Vraag volgen. Dit is een eenmalige keuze die u hierna niet meer kunt wijzigen. Tickets uit de Spoordeelwinkel kunnen alleen worden uitgeprint of worden geladen in de NS app. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Plaats reactie. Meld je aan Heb je al een account?

Voor toeristen zijn er ook speciale reistickets beschikbaar. De anonieme OV-chipkaart kost 7,50 euro en blijft maximaal vijf jaar geldig. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag? Uitzondering: de Meereisretour van de Treinpakkers kan alleen worden uitgeprint! Welkom Nog geen account, anonieme ov activeren ns. Nieuwe OV-chipkaarten hoeven toch sinds 1 juni niet meer geactiveerd te worden voor Reizen op Saldo!

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account.

Hoofdnavigatie

Het saldo blijft ook geldig. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Wanneer u uitstapt checkt u op dezelfde manier uit en kunt u gelijk zien hoeveel tegoed u heeft verbruikt en nog over heeft op uw anonieme OV-chipkaart.

Dit kan bij iedere NS-kaartautomaat op de NS-stations. Beste antwoord door Denice NS 12 december. Uw OV-chipkaart activeren - geactiveerd online kopen Dit is de makkelijkste manier om uw OV-chipkaart te activeren: wij doen het voor u, anonieme ov activeren ns. Wilt u ook reizen met de trein bij de NS.

Powered by inSided. Dan moet u nog eenmalig uw OV-chipkaart activeren zodat u ook kunt inchecken bij NS.

Kunnen we je helpen?

Heeft u nog geen OV-chipkaart? Beste antwoord door Denice NS 12 december , Share Tweet Delen Delen.

 • Het openbaar vervoer in Nederland is uitgebreid en efficiënt.
 • Deze geeft met een groen licht en een piepsignaal aan dat de anonieme OV-chipkaart is gelezen.
 • Het beste antwoord Als je even naar onderstaande bron van de NS gaat word je doormiddel van een oefenfilmpje alles precies en helder uit gelegd.
 • Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Let wel op voldoende saldo met de trein!, anonieme ov activeren ns. Skip naar content Skip naar menu! Stel zelf anonieme ov activeren ns vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Wachtwoord vergeten. Teveel saldo opladen is daarom ook niet handig. Ik kan bij de NS niet inchecken, hoe moet ik mijn OV chipkaart activeren. Een anonieme OV-chipkaart kost u 7,50 euro, maar dan staat er nog geen saldo op.

Via OVshop kunt u heel makkelijk uw anonieme OV-chipkaart geactiveerd bestellen. Wilt u het resterende saldo terug vragen, dan kan dat indien het tegoed lager is dan 30 euro bij een balie van het OV-bedrijf.

De OV-chipkaart

Je kan je kaart activeren bij de NS kaartautomaat door er saldo op te zetten. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. De gebruikte url is dubbel.

Anders gaat iemand straks naar een kaartautomaat met een kaart van na 1 juni en kan niet vinden anonieme ov activeren ns of waar te activeren. Vervolgens dient u de stappen te volgen en is uw ov-chipkaart binnen enkele minuten geactiveerd en klaar voor gebruik. Dit gebeurt automatisch zodra u bij een NS-kaartautomaat saldo op uw OV-chipkaart laadt  standaard 2e klas. Uw anonieme OV-chipkaart kunt u opladen bij een balie van een OV-bedrijf of huizen te koop heerhugowaard centrum op de vele stations.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Dominic:

  U herkent een OV-chipkaart verkooppunt aan het roze OV-chipkaartlogo.

  Antwoord
 2. Nurgül:

  Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? In bus tram en metro is dit niet zo en kan je reizen met minder saldo.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *