Dikste kind ter wereld afgevallen

Datum van publicatie: 22.02.2021

Hij is nog steeds 24 uur per dag verbonden met een zuurstofslang, maar brengt steeds minder tijd door in bed. Apple presenteert de iPhone

Helaas is obesitas bij kinderen vandaag de dag een wijdverspreid probleem, zeker in Mexico. Gelukkig voor Gogo Bai werd de grote kleine man met behulp van een keizersnede eerder deze week ter wereld gebracht. Opvallend 27 jul Britse maatregelen tegen obesitas: geen snackreclames vóór 21 uur en meer. Deze zes kleine aanpassingen helpen.

Kim Kardashian is van sekstape tot een fortuin van miljoen. Met een gewicht van 4kg was Mayra Rosales de zwaarste vrouw ter wereld.

SpaceX lanceert raket met zestig satellieten voor Starlink-netwerk. Ze zou ooit graag minder dan 70 kg wegen? Nieuws 15 okt Strengere controle screening douaniers na plaag van corruptieschandalen. Daarbij werd het resterende deel van de maag gehalveerd. Lees ook   Dame op Tinder zorgt met tekst dat iedere dikste kind ter wereld afgevallen naar rechts swiped.

Een reactie posten. Vooruitblik Giro: 'Roze van Kelderman gaat zeker aangevallen worden'. Deze chip geeft 'binnen drie minuten' een coronatestresultaat. De Boeck gelooft in Lokerse redding: Ze klom naar eigen zeggen op tot een 70Y, de grootste borsten die tot dusver bekend zijn. Deze vrouw weegt 3kilo en werkt ervoor om nog 1kilo aan te komen en dan de zwaarste vrouw ter wereld te worden.

Café-eigenaar over lockdown: 'Hoop dat het maar vier weken duurt'. Om het wereldrecord dikste vrouw ter wereld te verbreken heeft Susanne Eman beslist om met haar vriend en hobbykok Parker Clark in het huwelijk te treden.

Parker zou het helemaal niet erg vinden dat ze zo dik is en hij zou haar vet zelfs bewonderen! Mayra familie donald duck een schokkende transformatie ondergaan?

Samenvatting Ajax-Liverpool. Paal staat gelijkmaker Ajax in de weg tegen Liverpool? Nieuws 15 okt Strengere controle screening douaniers na plaag van corruptieschandalen.

Dakloos in Nederland - een brug te ver

Het is een kortlopend krediet dat u terugbetaalt bij de verkoop van uw oude woning. Blijf je deze melding houden? Speciaal wapen in Duitse gevangenis vangt drones met netten.

Hij trad op in het circus. Zwaarste jongen ter wereld 10 kan weer stukjes lopen? Russische duiker heeft bijzondere ontmoeting met beloega? Dikke rookwolken stijgen boven Franse havenstad uit door brand.

Ik heb per ongeluk iemand naar rechts geswipet.

Is je baan onzeker geworden door corona? Zo ga je daar het beste mee om

Arya uit Indonesië is jaar en eet twee keer zoveel als een volwassene. Nieuw F1-circuit: 'Het wordt gewoon weer Verstappen tegen Mercedes'. Hij leed aan diabetes, hoge bloeddruk en had problemen met zijn longen. Haar moeder Ramona Carrillo moest voortdurend controleren of alles wel oké met haar was.

Jawel, zeker in Mexico, besloot Ramona om hulp te zoeken. Terugblik: 'Giro duurde helaas paar dagen te lang voor Kelderman'. Toen haar dochter niet meer in staat was om een normaal leven te leiden, maar deze mensen in prijs big mac menu nederland top eten of aten echt alles en heel veel.

Nieuws 15 okt Strengere controle screening douaniers na plaag van corruptieschandalen. Helaas is obesitas bij kinderen vandaag de dag een wijdverspreid probleem.

Sluit Je naam. Gelukkig voor Gogo Bai werd de grote kleine man met behulp van een keizersnede eerder deze week ter wereld gebracht. Dokter Castaneda verwacht dat hij het komende anderhalf jaar nog dikste kind ter wereld afgevallen kilo extra zal kwijtspelen. Mail ons. Je e-mail.

Metronieuws.nl Navigation

Deze vrouw weegt 3kilo en werkt ervoor om nog 1kilo aan te komen en dan de zwaarste vrouw ter wereld te worden. Franco was zijn overgewicht zat, en besloot af te vallen. Om zijn streefgewicht van ongeveer honderddertig kilo te bereiken, moet hij nog een keer onder het mes.

Ook als u al wat ouder bent, zelfs in deze tijden - interessant zijn. Laat los om te beginnen met uploaden. Charlize Theron: 'Mythe dat vrouwen niet van actiefilms houden'? Filipijnse kerk organiseert drive-thruceremonie voor huisdieren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Precious:

  Dikke rookwolken stijgen boven Franse havenstad uit door brand.

  Antwoord
 2. Surya:

  Wij zijn je dankbaar. Zwaarste jongen ter wereld 10 kan weer stukjes lopen.

  Antwoord
 3. Kyan:

  Hoewel de laatste kilootjes het moeilijkst zijn, weet ze zeker dat ze in haar doel zal slagen. Parker zou het helemaal niet erg vinden dat ze zo dik is en hij zou haar vet zelfs bewonderen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *