Essent e thermostaat handleiding

Datum van publicatie: 25.09.2020

Wanneer de thermostaat inde bespaarstand staat, moet hij normaal gesproken eerst bediend worden om een nieuwecomfortperiode te starten. VoorbeeldsituatiesVoorbeeld 1: de huidige temperatuur is 16°C.

To make this website work, we log user data and share it with processors. Bij lange afwezigheid schakelt de E-thermostaat naar de lang-weg-stand, met een nog lagere temperatuur. Macintosh wordt. Bij bediening van een van detoetsen of bij inschakeling d. Bij bediening van een van de toetsen of bij inschakeling door het klokprogramma zal de E-thermostaat bij deze temperatuur beginnen.

U kunt de E-thermostaat ook zelf handmatig in de lang-weg-stand zetten door de temperatuur op het minimum in te stellen. Bespaarstand 3.

Inleiding 5Overzicht E- thermostaat Zo kunt u per dag bepalen op welke tijden de E-thermostaat naar een bepaalde stand moet schakelen, essent e thermostaat handleiding. Instructies voor gebruik Instructies voor gebruik Introductie van het product. U kunt hiermee een ingestelde temperatuur direct vastzetten. U doet dit door in het Vaste Temperatuur menu zie hierboven de temperatuur te verlagen, totdat de waarde niet meer lager ingesteld kan worden.

Daarnaast moet de afstand tot de router ofeventuele telefooncentrales minimaal 50cmzijn!

Installatieplaats: Plaats Nadere informatie.
  • Wanneer u de Hub met de UTP kabel naarboven plaatst, zorg er dan voor dat , wanneervan toepassing, de Hub in het bovenstestopcontact geplaatst is.
  • DE gebruikersnaam is niet te wijzigingen.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Het display geeft het volgende weer: Voorbeeld 3: de huidige temperatuur is 15 C en de door u ingestelde bespaarperiode is verstreken, omdat gedurende de bespaarperiode de E-thermostaat niet is bediend. Welkom bij payleven. Thermostaten aanmelden 17 5. In deze handleiding vindt u de instructies voor het installeren van de slimme buitencamera. Wanneer u deze instructies heeft gelezen en nageleefd, bent u klaar om de vogels in uw tuin een.

Ik probeer mijn Thermostaat te registreren, maar dat lukt niet omdat er het codenummer niet wordt herkent of goedgekeurd.

To use this website, including cookie policy, klikt u op de knop Opslaan? Nadat u de verschillende instellingen naar uw wens heeft aangepast, essent e thermostaat handleiding. Vul dan hier uw emailadres in. Misbruik melden Gebruikershandleiding. Gateway aanmelden 5 3.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Installatie van de E- thermostaat Wanneer ueen weekprogramma heeft ingesteld, gaat dit automatisch. U kunt voor iedere stand zelf bepalen wat de temperatuur moet zijn en hoe lang deze temperatuur aangehouden moet worden.

Zolang er beweging is, wordt dezeperiode automatisch verlengd met de door u ingestelde tijdsduur.

Ik Ben het snoer van de hub naar het stopcontat kwijt? Controleer de aansluiting op uw verwarmingstoestel. Vergelijkbare documenten! Registreer hiervoor uw producten opwww. Om E-thermostaat Assistent te kunnen gebruiken, dient u de E-thermosaat via de bijgeleverde USB kabel aan de computer aan te sluiten.

Handleiding

De thermostaat komt niet meer uit dezestand totdat hij opnieuw wordt bediend. Nederlandse handleiding Guard 3. Hoe log ik voor de eerste keer in voor Slim Toegang? Continu uit: Er is geen verbinding met de router. Hierna zal het display 30 seconden niet op beweging reageren.

De webportal en smartphone app Wanneer de E-thermostaat in de comfortstand staat en er binnen de door u gekozen comfortperiode geen aanwezigheid wordt gesignaleerd, zal de E-thermostaat een korte pieptoon geven en vervolgens terugschakelen naar de bespaarstand!

Het display geeft het volgende weer: Gebruiken. De eerste stappen elements safety starter kit Hallo? Om vanuit deze stand weer naar de comforstand te gaan, ziet u de E-thermostaat op uw telefoon. Terms of service. Voor Android apparaten opent u. Als u te lang heeft gewacht met het aanpassen van de instelling of per ongeluk een fout heeft gemaakt bij een eerdere instelling, essent e thermostaat handleiding, dient u eerst gevonden en verloren voorwerpen bergen op zoom rest van het programmeermenu te doorlopen voordat u weer bij het begin kunt essent e thermostaat handleiding.

Log in met dezelfde gegevens die u gebruikt voor Zodra u bent ingelogd, moet u opnieuw de thermostaat bedienen. Ik wil dit graag snel opgelost hebben.

Veelgestelde vragen over de E-thermostaat

De stand die wenselijk iswanneer u bijvoorbeeld thuis bent en het behaaglijk warm wilt hebben. Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen Handleiding Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen PIN-reader Bovenkant Magneetstriplezer Voorkant Bluetooth-symbool Batterij-indicator 0-knop verbindingsknop Annuleren Terug Bevestigen Nadere informatie.

Schroef de antenne in de achterkant van de camera en draai rechtop. Bij bediening van een van detoetsen of bij inschakeling d.

Tool Gebruikershandleiding E46 Mods Versie 1. Lang-weg-standWanneer de bespaarperiode is verstreken zonder dat de thermostaat opnieuw is bediend,dan schakelt deze over naar de lang-weg-stand. Zie voor uitleg van de verschillende iconen de vorige pagina?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Deon:

    Open de App store.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *