Jane the virgin seasons 5

Datum van publicatie: 11.12.2020

Anezka zoekt naar smerige feiten over Rafael, maar vindt romantiek. Emilio wordt nog steeds vermist en de resultaten van de vruchtwaterpunctie komen pas over een week.

Eerder kondigde hoofdrolspeelster Gina Rodriguez al aan dat ze klaar was met de rol van de onschuldige Jane. Later bevestigde ook The CW, waar de serie in Amerika wordt uitgezonden, dat het nieuwe seizoen inderdaad het slot is. Janes date helpt haar om de ruzie met Lina bij te leggen.

Na diverse ontboezemingen botert het niet echt meer tussen Michael en Rafael. Rogelio's steun aan Xo heeft een averechts effect. Achter de schermen wordt de situatie tussen Rogelio en Dina gecompliceerd.

Jane voelt zichzelf in het nauw gedreven wanneer Michael haar trouw zweert en Rafael zijn plannen voor de baby met haar deelt.

Als je op Accepteren klikt, accepteer je alle cookies. Xo ontdekt dat Rogelio tegen iedereen heeft gelogen, jane the virgin seasons 5. Jane heeft een sollicitatiegesprek voor een baan die perfect lijkt. Hoofdstuk 99 42 m. Jane twijfelt aan haar moederinstinct! Rafael komt terug van een vergeefse zoektocht naar zijn vermiste zus en hij is er zelf niet op vooruit gegaan?

Er ontstaat een gênante situatie als Jane de signalen van professor Chavez verkeerd lijkt te begrijpen. Als Rogelio voor Jane het droomfeest voor haar boekpresentatie wil organiseren, werkt zijn rivaal Fabian hem tegen.
  • Netflix aanbod in België. Jane voelt zichzelf in het nauw gedreven wanneer Michael haar trouw zweert en Rafael zijn plannen voor de baby met haar deelt.
  • Hoofdstuk 67 43 m.

Account Options

Xo wijst Rogelio af, die geschokt is wanneer hij achter de reden komt. Ondertussen is de nieuwe assistente van Rogelio iets te geïnteresseerd in hem. Jane heeft een sollicitatiegesprek voor een baan die perfect lijkt. Een vrome, hardwerkende latina krijgt bij een doktersbezoek te horen dat ze per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd is, wat haar hele leven overhoop gooit.

Rogelio neemt Jane in de arm om hem slimmer te laten lijken tijdens een diner.

Xo wijst Rogelio af, die geschokt is wanneer hij achter de reden komt. Netflix aanbod in Belgi. Hoofdstuk 54 42 m. De politie vraagt 'Petra' om hulp, maar merkt dat ze zich vreemd gedraagt?

Hoofdstuk 49 43 m. Alle seizoenen van Jane the Virgin haal je hier.

Waar gaat het verhaal van Jane the Virgin over?

Hoofdstuk 60 41 m. Petra maakt een toneelstuk voor de baby. Rogelio neemt een maatregel om beroemd te worden in Amerika. Jane's reis naar Montana gaat gepaard met tegenslag, maar al gauw wordt ze op de ranch ingewijd in het boerenleven, en komt ze tot een ontdekking.

Hoofdstuk 94 42 m. Petra wil advies van Rafael over hoe ze J. Achter de schermen wordt de situatie tussen Rogelio en Dina gecompliceerd. Jane besluit haar vader te leren kennen? Hoofdstuk 25 42 m. Alba stuit op een onverwacht probleem als ze het Amerikaanse staatsburgerschap probeert aan te vragen.

Wanneer komt Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix Nederland?

Hoofdstuk 24 42 m. Petra wil de aanvulling op Rafaels testament vernietigen. Petra vermoedt dat Rafael en Scott tegen haar samenzweren. Jane's reis naar Montana gaat gepaard met tegenslag, maar al gauw wordt ze op de ranch ingewijd in het boerenleven, en komt ze tot een ontdekking.

Hoofdstuk 66 43 m.

Hoofdstuk 84 43 m. Een kus zorgt voor gemengde reacties? Lang wachten op het antwoord hoeven we niet, er is een trailer van Jane the Virgin seizoen 5. Xo biecht iets op aan Rogelio. Jane krijgt een onverwachte bezoeker. Jazeker, want bedenkster Jennie Snyder Urman heeft in een interview laten vallen dat we al in de eerste afleveringen erachter gaan komen wat er speelt, jane the virgin seasons 5. Rafael bekent iets aan Jane wat hun relatie als ouders onder druk zet.

Afleveringen

Rogelio vertrouwt zijn jongere tegenspeler niet. Hoofdstuk 22 43 m. Social media Lees meer.

Hoofdstuk 36 42 m. Netflix hint wel vaker op de komst van een nieuwe film of serie, zoals eerder al met Jane The Virgin seizoen 4. To be continued En dat komt snel.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Louelle:

    Haar moeder Xiomara, die al op jonge leeftijd zwanger werd van Jane, is bang dat Jane haar leven zal vergooien door de baby. Jane moet met Jason uitgaan om hem de papieren te laten tekenen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *