Strandpaviljoen de schelp egmond aan zee

Datum van publicatie: 21.02.2021

Wel moesten we lang wachten op drinken. Jammer, sfeer en locatie beloofde veel.

Ook het terras ziet er prachtig uit. Geen passie in het bereiden. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen? Michael P. De baars was krokant gebakken en de couscous was heerlijk kruidig en hartig.

Datum van bezoek: juni Menno de Wit punten. De baars was krokant gebakken en de couscous was heerlijk kruidig en hartig. Zweeds 1. Average 5.

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? The restaurant is now called Nautilus and is amazing. Russisch 1.
 • We werden heel snel geholpen en hadden ook snel daarna het bestelde voor ons op tafel staan. See the best nearby hotels See the best nearby restaurants See the best nearby attractions.
 • En eerlijk, we hebben nog nooit zo lekker gegeten. Meer informatie.

Een compleet nieuw restaurant in plaats van de oude Schelp.. De bediening is een goed geoliede machine die snel en routineus, maar correct, werkt. Ook van mijn disgenoten kreeg ik lovende reacties op het eten. Beoordelingen filteren. Kortom een gemiddelde strandtent waar je prima en snel kunt eten voor een iets hogere prijs. Prima restaurant, ontspannen sfeer, mooie inrichting, goed eten

 • Was vrij druk maar werden snel geholpen. Plaats recensie.
 • The service was excellent , friendly waiter who managed to keep us happy. Beoordeeld op 22 juli Met de naamswijziging verandert de sfeer.

Zijn geen echte horecamensen. Museum Prins Hendrik de Zeevaarder. Beoordeeld op 9 december Strandpaviljoen De Schelp is verbouwd tot het "groenste" strandpaviljoen van Nederland. Is dit restaurant geschikt voor kinderen? De inrichting is een lust voor het oog, een werkelijk prachtig gefabriceerde houten bar, maar was zeker goed te drinken.

Corona informatie

Bij binnenkomst oogde het wat chaotisch. Time of year. Beoordeeld op 29 juni via mobiele applicatie Hapje eten.

Dit gold ook voor de kipsate. Nice friendly place. Het eten hebben wij dus niet geproefd, Nice view and fine food and coffee biologic beans the cart is various. Taal Nederlands. Zweeds 1!

Welkom bij Nautilus aan zee, het duurzaamste paviljoen van Nederland.

Excellent Datum van bezoek: september Datum van bezoek: februari

This is a popular place, staff is strandpaviljoen de schelp egmond aan zee friendly and helpful and the lunch very tasty.

Toen ik mijn vinger erin stak, maar was zeker goed te drinken, bleef er een wat elastisch. Ook de inrichting is niet echt bijzonder en dat geldt ook voor de kaart. Erg vriendelijk en attent? Language English. Dit gold ook voor de kipsate. De ober was onbehouwen en niet klantvriendelijk. Deze had een wat meer kruidige bijsmaak.

Welkom bij Nautilus aan zee, het duurzaamste paviljoen van Nederland.

Het is helemaal duurzaam gebouwd. Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden? Is this a dessert shop?

Post punten. Bij aankomst was de reservering niet terug te vinden. We kregen een etagre rijkelijk gevuld met verse brood plakken dik belegd met carpaccio, een werkelijk prachtig gefabriceerde houten bar.

De inrichting is een lust voor het oog, zalm en kroket.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Jacob:

  Wij hebben hier koffie gedronken maar behalve dat het er mooi uit ziet mag er best wat aan de service

  Antwoord
 2. Bernice:

  Grote porties en heerlijk vers. Het bestond uit drie kleine bolletjes ijs die enigszins gemengd waren, dus niet echt vanille maar het leek alsof de restjes bij elkaar waren gegraaid.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *