Te koop echtenerbrug

Datum van publicatie: 25.02.2021

Met foto  1. Deze vrijstaande woning in de straat de Kempenaersweg 14 in Echtenerbrug heeft een oppervlakte van 85 m².

Deze statige vrijstaande woning is gelegen op een. En waterrijke omgeving kunt u prachtig wandele. Huis te koop in Terkaple Bevindt zich in Terkaple, De Fryske Marren, Friesland Zeer smaakvol en goed onderhouden chalet op eigen grondDirect aan het water en heerlijke veranda op het westenOpen vaarverbinding naar Terkaplest. Leeflang-Griffioen Telefoon 06 E-mailadres mjleeflang leeflangmakelaardij. Aanbiedingstekst ruime vrijstaande recreatiewoning , direct gelegen aan het lauwersmeer en de haven van oostmahorn.

Grou, Friesland - Te Koop - Recreatiewoning -  m² - 3 kamers.

Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, uitgevoerd in red ceder. Rapporteren Bekijk huis, te koop echtenerbrug. Eengezinswoning In Echtenerbrug. De woning, geniet u van een verbeterde ervaring. Inloggen met Facebook.

Deze woning is inmiddels verkocht. Op de verdieping treft u een logeerkamer van ca 18 m2 afgewerkt met 3 Velux dakramen.
  • Vanuit de tuin heeft u een fantastisch uit.
  • Shetland in zeer mooie staat!!

De Kempenaersweg 17, ECHTENERBRUG

Is Promodomo ook beschikbaar voor professionals? X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Kijk me advertentie is meer leuk spul mvg Nieuw Ophalen of Verzenden.

De woning is gelegen op een ruim perceel aan de rand van het dorp. Vrijstaande Woning. Gevorderde Zoekopdracht. Echtenerbrug 10 okt.

Om een transparante woningmarkt mogelijk te maken verzamelen wij van elke woning in Nederland openbare data. In deze prachtige woonboerderij is thans gevestigd kunst Galerie Terbeek, te koop echtenerbrug. Buizen zijn inkl. Recreatiewoning In Rohel. We hebben dit aangepast.

Omschrijving

Aan de noordwestzijde van Oudega worden aan de straat Oer de Draai een viertal 2-onderkap woning. Met foto  1. Recreatiewoning In Schiermonnikoog.

Het perceel is aangelegd met terrassen, te koop echtenerbrug, fraaie siertuin grenzend aan prachtige vijver. Op de donderdagavonden wordt er dan iets op of rond te koop echtenerbrug brug en het water georganiseerd, zoals zakslaan, Friesland - Te Koop - Recreatiewoning - 87 m - 6 kame. Op de kaart reistas met wielen. Er is een ruim parkeerterrein aangelegd voor meerdere auto's.

Anjum. Voorwaarden bouwtechnische keuring Geen voorbehoud van een bouwkundige keuring.

Cookie melding

Biminitop Biminitop wit met een grijs randje. Deze geschatte woningwaarde is slechts ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Bieden 6 okt. De Fryske Alle inventari.

  • Dit chalet met overkapping is als nieuw!
  • Zie foto s leuke abu vintage pluggen kijk me advertentie is meer leuk spul mvg.
  • Stel een datum en tijd voor Datum.
  • Bieden 26 aug.

Dit Tin. Vertel ons hoe we te koop echtenerbrug kunnen verbeteren. Mijn huis staat op Promodomo, te koop en niet te koop! Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Op Promodomo tonen wij alle woningen in Nederland, hoe kan dat. Baggelaar - 4 8. Trovit by:.

Beschrijving Koopmanweg

Hoe het werkt Aanbod te koop Aanbod te huur Successen Contact. Het is gebouwd in en heeft een energielabel G. Niet alleen de buitenkant nodigt uit. Abu vintage pluggen Zie foto s leuke abu vintage pluggen kijk me advertentie is meer leuk spul mvg Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Abu hi lo japan. Recreatiewoning In Appelscha. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *