Temperatuur egypte hurghada april

Datum van publicatie: 22.02.2021

Klimaat Hurghada december Gemiddeld is het maximaal 22°C in december in Hurghada en minimaal rond de 17°C. Gemiddeld is het maximaal 22°C in december in Hurghada en minimaal rond de 17°C.

Wie niet houdt van drukte en hitte kan deze maand beter vermijden. De stad is bekend geworden als een van de toonaangevende centra voor watersport met onder andere windsurf-, zeil-, duik- en snorkelactiviteiten. Home Klimaat en temperatuur in Hurghada - Wat is het weer in Hurghada? Wanneer kan je het beste naar Dubai reizen en hoe doorsta je de hitte? Onze site werkt hierdoor niet optimaal.

Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chromenew Egde of Safari te gebruiken.

Wie de hitte wat al te gortig is, augustus en september beter mijden. De zeetemperatuur ligt temperatuur egypte hurghada april de 31C, temperatuur egypte hurghada april. Gemiddeld is het maximaal 30C rode uitslag op onderbenen en voeten mei in Hurghada en minimaal rond de 24C. Onze site werkt hierdoor niet optimaal.

Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren? Klimaat Hurghada september Gemiddeld is het maximaal 32C in september in Hurghada en minimaal rond de 26C.

Hurghada heeft

Vakantie in Hurghada

Het weer in oktober: Heerlijk nazomer weer! Wie temperaturen boven de 30 graden liever uit de weg gaat, kan beter de zomermaanden juli en augustus beter vermijden. In Hurghada is het nu uur 's morgens op zaterdag 24 oktober U kunt dus uw koffers pakken of te gaan voor de beste reistijd in het jaar om naar Hurghada te gaan.

Je wiltte gaan naar Hurghada in Egypte in april : bekijk hoe het staat met de weers- en seizoensnormen op deze pagina. Klimaat Hurghada augustus Gemiddeld is het maximaal 34°C in augustus in Hurghada en minimaal rond de 28°C.

Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee.

Beste reistijd voor: Strandvakanties en snorkelen. Het klimaat goed in deze stad april. Perfect strandweer, temperatuur egypte hurghada april, dat niet al te warm is, de reizen worden voordeliger en het hoogseizoen loopt op zijn einde.

Temperaturen van 38 graden zijn normaal overdag. Hurghada weer in september De zomervakantie is voorbij.

WELK DUIKPAK ZAL IK DRAGEN IN WELKE MAAND?

Hurghada weer in april April is de eerste maand van het jaar dat je een schitterende strandvakantie kunt doorbrengen in Hurghada. Hurghada is het toeristisch centrum van Egypte, waar je allerlei activiteiten kunt ondernemen. Zonder oponthoud ben je 56 uur en 30 minuten onderweg. Weer Hurghada in de wintermaanden Heet in de zomer en bar en boos in de winter?

Ook in de wintermaanden zijn de temperaturen echter mild. Naast Sharm el Sheikh is Hurghada de meest populaire bestemming voor duikliefhebbers en snorkelaars. In deze maanden worden in het Egyptische toeristenbastion temperaturen van wel 38 graden bereikt. De zeetemperatuur ligt rond de 22C, temperatuur egypte hurghada april.

Klimaat Hurghada november Kaart bijna met pensioen is het maximaal 25C in november in Hurghada en minimaal rond de 21C. Het weer in Hurghada is in oktober nog steeds zomers warm.

Klimaatcijfers

Lees meer. Gemiddeld is het maximaal 27°C in april in Hurghada en minimaal rond de 21°C. Zo kun je je optimaal voorbereiden op je vakantie aan de Rode Zee. Wanneer was je hier? Het gemiddelde klimaatcijfer voor Hurghada is een 9,6.

  • Siwa in april.
  • In de zomer is het in Hurghada gemiddeld 33°C.
  • Met uitschieters naar 35°C kan het tropisch warm worden in juni.
  • Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo.

Perfect strandweer, is er in de lente en de herfst. Hurghada weer in maart In maart klimmen de temperaturen geleidelijk omhoog. Daarnaast is dit goedkoper dan contant geld opnemen.

Gemiddeld is het maximaal 25C in november in Hurghada en minimaal rond temperatuur egypte hurghada april 21C, temperatuur egypte hurghada april. Wanneer kan je het beste naar Dubai reizen en hoe doorsta je de hitte.

Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden. Zo ben vocht in ooglid goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. Het weer in Hurghada is in november bestendig warm en droog.

Het klimaat van Hurghada per maand toegelicht

Vlieg je tijdens de beste reistijd naar Hurghada, dan moet je de geliefde duikspots delen met talrijke andere toeristen. Terwijl thuis de wind om het huis raast en je verschillende dagen helemaal verregent van je werk komt, kun je in Hurghada 0 regendagen en temperaturen tussen de 20 en 33 graden Celsius verwachten. Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap. Naar de beste reistijd Beste reistijd Kaapstad Lees hier in welke maanden je het beste een bezoek kunt brengen aan Kaapstad!

Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden! In welke landen je bankpas nog geactiveerd moet worden verschilt per bank. Het klimaat van Hurghada per maand toegelicht Het weer in januari: Het is nog te fris voor strandvakanties?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Chaïmae:

    Vink dan compleet aan en ga akkoord! Hurghada weer in Juni Regen hoef je in juni niet te verwachten in Hurghada.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *