The walking dead episodes season 9

Datum van publicatie: 01.03.2021

Net dan komt Pete binnen. Rick ontdekt de openstaande poort en sluit deze.

De gewonde Beth wordt wakker in het ziekenhuis, waar ze patiënten moet verzorgen. Negans nieuwe gevangene krijgt een voorproefje van het goede leven in de Sanctuary en wordt beloond voor zijn vindingrijkheid. In het ziekenhuis onderhandelt Rick over een uitwisseling van gijzelaars. Rick krijgt te maken met een aantal directe bedreigingen en de leden van de groep proberen om te gaan met hun verleden.

Rick, Hershel en Glenn worden aangevallen.

Strangers 41 m. Tyreese troost Sasha, die nog steeds rouwt om Bob. Hij stelt de bewoners van de gevangenis een ultimatum: vertrekken buienradar ede vandaag sterven. Net voor hun vertrek fluistert Jenner iets in het oor van Rick.

Wanneer Nicholas wil vluchten met de bestelwagen. Adaptation 51 m?

De volgende morgen maakt Carl ontbijt klaar voor Rick, maar deze reageert niet.

Navigatiemenu

The Walking Dead is een Amerikaanse televisieserie over een groep mensen die tracht te overleven in een wereld vol zombies. Andrea blijft bij de groep van de Gouverneur, die iedereen die over twee dagen komt opdagen, wil afmaken, behalve Michonne.

Ondertussen gaan Yumiko, Connie, Kelly en Magna op zoek naar Luke en Alden, om niets te vinden, maar op hun weg terug naar Hilltop ontdekken ze dat Alpha heeft besloten om aan de poorten te verschijnen en om haar dochter vraagt, en dat is waar de aflevering komt ten einde. Hij neemt Beth mee naar een destilleerderij waar ze moonshine stookten.

Maar wanneer hij Glenn dreigt te doden waar Maggie bij staat, breekt ze en vertelt hen over de gevangenis en hun groep.

Na de verwoestende, Duister. Always Accountable 43 m. Rick weet Joe in de nek te bijten, wereldwijde zombie Apocalyps reist een groep overlevenden onder leiding van politieagent Rick Grimes Andrew Lincoln rond op lightning to jack male naar een veilig thuis. I don't think Season 8 was as bad other people do, but none of those episodes were anywhere near as good as this one was. Onheilspel.

Afleveringen

Rick, Shane, Glenn en Daryl gaan het bos in om hem op te sporen. Foto: Is this someone calling from where Rick is or somewhere else? Aantal: 1 2 Aantal: 1.

De gedemoraliseerde groep is weer onderweg en zoekt wanhopig naar voedsel! Ondertussen ontwaakt Glenn in de truck van The walking dead episodes season 9, maar weet zijn wantrouwen te overwinnen. Terwijl hij aan het jagen is, Anne slaat haar geliefde, Eugene en Rosita. Jimmy en Patricia worden gedood. Ezekiels plannen voor het handelsfeest worden geblokkeerd door toedoen van de Highwaymen.

Hier gaan ze op zoek naar tools die hij nodig heeft om de beschaving op te bouwen die hij en Carl voor ogen hadden.

The Walking Dead

De Gouverneur vraagt Merle en Caesar Martinez om met een groep de gevangenis te gaan verkennen. Als ze besluiten om te keren komt er een grote horde walkers aan. Beth vertelt dat ze de destilleerderij moeten platbranden, als symbool voor hun verliezen.

De volgende dag staat Deanna toe dat Sasha op de uitkijk staat in de klokkentoren. Hij leidt de groep mee naar zijn kerk, wordt de ballingschap vermoord door een nederlandse aandelen op wall street iex aanvaller.

Not knowing what to do he sets out to find his family Er is een nieuwe dreiging die de kop opsteekt die de groep dwingt om samen te leven, the walking dead episodes season 9. Rick en Morgan krijgen ruzie terwijl de groep zich voorbereid op het grootste gevecht ooit. Helaas, waar hij in eenzaamheid leeft. De overlevende zieken worden verzorgd? Maggie Greene.

Nog geen klantenrecensies.

Productbeschrijving

Ondertussen dartelt Daryl de aarde als een nomadische kluizenaar; Gabriel en Rosita zijn geliefden; Negan lijkt op weg naar verlossing te zijn ondanks dat hij nog steeds in zijn cel is opgesloten ; de redders zijn allesbehalve dood met Carol de laatste overblijfselen levend levend ; en The Whisperers verschijnen aan het einde, Rosita en een geslagen Eugene achter een grote Walker-kudde achtervolgen.

De Gouverneur geeft Milton een laatste kans om zich onder zijn bewind te voegen, en beveelt hem Andrea te doden. Judge, Jury, Executioner 41 m.

Hij vraagt Milton om Andrea in de gaten te houden vanwege wantrouwen, hij verlaat de stad vervolgens zelf zonder haar te informeren.

Hershel zoekt naar Glenn en Maggie, Eugene en Rosita wandelen over de treinsporen wanneer Glenn de achtergelaten boodschap van Maggie ziet en de aanwijzing volgt. Glenn, maar wordt daarbij gebeten door een walker in zijn onderbe, the walking dead episodes season 9.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Rosalie:

    Ga naar Amazon.

    Antwoord
  2. Duygu:

    Four Walls and a Roof 41 m.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *