Touring flex 2 anwb

Datum van publicatie: 27.02.2021

Zoals je ziet is met name het uitklappen en vastzetten van alle onderdelen wat meer werk dan bij de EasyFold XT2 van Thule. Maar altijd nog een van de lichtste onder de fietsendragers.

De e-Carrier II heeft een handbediende kantelfunctie, is voorzien van trekhaakbevestiging met snelkoppeling en heeft een 13 polige 12V stekker.

De fietsendrager heeft het anwb-keurmerk. Ook zie je hoe de wieltjes onder de drager helpen bij verplaatsen. Alleen de handleiding is niet handig voor het eerste gebruik. Vraagje: ik bezit een opvouwbare tandem van Multicycle.

FKollaard 4 5. Eenvoudige montage en demontage dankzij het compacte en functionele bevestigingssysteem.

Dan is de Pro-User Amber 2 fietsendrager de juiste keuze. Hapro Atlas 2 Blue - Fietsendrager Hapro atlas 2 blue - fietsendrager de hapro atlas blue de hapro atlas blue is een fietsendrager die geschikt is voor het dragen va Nieuw, touring flex 2 anwb. Heb hem nu 3 weken en al een paar keer gebruikt en zeer tevreden.

Wegens overcompleet. Tv goedgekeurd.

Pro-User Diamant 1 fietsdrager Nieuw model De e-Carrier II heeft een handbediende kantelfunctie, is voorzien van trekhaakbevestiging met snelkoppeling en heeft een 13 polige 12V stekker.
  • De EasyFold XT 2 scoort bijzonder goed op alle vlakken.
  • Gemakkelijk op te klappen. Op deze framebevestiging zit ook een slot, zodat je e-bike er niet zonder sleutel afgehaald kan worden.

Webwinkel contact & service

Er moet toch een manier zijn om een auto van kg een last van 65 kg achterop te laten meenemen? W karkdijk 4 5. Is een goed aankoop geweest. Hij is opklapbaar, sterk tot 60 kg , voorzien van kantelscharnier en kan op slot. Hans van der Kooi Wieringerwerf. J de jonge 5 5. Fietsen kunnen stabiel.

Klaar voor gebruik. Deze drager is nagenoeg geschikt voor alle trekhaken let op: niet geschikt voor aluminium trekhaken!.

Goed product, touring flex 2 anwb. Geleverd wordt een 4-voudige drager voor het vervoer van maximaal 4 wielen. Peter De Ruiter 5 5. Dan zult u zeer tevreden zijn met de aguri Active Bik Ineke Van den Brandhod 4 5. Tim Vlijmen.

Conclusie:

Probleem nog niet opgelost. Dit is vaak een goede optie als geen trekhaak hebt. Wij hadden deze fietsendrager, maar er kunnen geen 2 elektrische fietsen op met een middenmoter.

Zo goed als nieuw Ophalen. De EasyFold XT 2 scoort bijzonder goed op alle vlakken. De Hapro Atlas 2 krijgt veel goede reviews bij verschillende webshops. Geschikt voor 3 fietsen. Voor bevestiging aan de trekhaak, afmetingen: ca.

Testresultaat

Spoelstra 5 5. Wel een beetje zwaar. Een probleem bij de Atlas 2 is dat het maximale draaggewicht maar 50kg is, in tegenstelling tot de 60kg van de meeste concurrenten.

Peter De Ruiter 5 5. Stabiel op de trekhaak. JHJ Lemmens 5 5. Darwish De Meern. Dan zult u zeer tevreden zijn met de aguri Active Bik Vlijmen 3 sep. Afmetingen: x 63 x 68 cm, touring flex 2 anwb, afmetingen ingeklapt 33 x 66 x 73 cm. Een minpuntje vind ik dat de fietsen touring flex 2 anwb het rijden op bepaalde punten tegen elkaar kunnen komen en daardoor kunnen beschadigen.

Fietsen kunnen stabiel. Ik liet net al even doorschemeren dat je de drager in opgevouwen stand op de trekhaak kan plaatsen.

De beste keuzes samengevat

De handleiding had ik niet eens nodig. Pagina: 1 2 volgende. Geschikt ter vervanging van het rechter achterlicht van de fietsendrager.

De EasyFold XT2 is wat aan de prijzige kant, maar je krijgt een hoop waar voor je geld. Je hoeft dus zelfs niet eens onderdelen zoals de verlichting of het nummerbord op hun plaats te zetten. Bieden 22 kapsel halflang haar 2020. Klik deze omvormer op de pins stekker touring flex 2 anwb nu past deze wel in een 7-pins contact.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *