Wat is de grootste snoek ooit gevangen

Datum van publicatie: 28.02.2021

De BNRZ commissie besloot deze vis, geclaimd op Nico Molkens met zijn cm lange monstersnoek; gevangen aan de vliegenhengel! Een snoek van cm… Hmmm… Slotsom?

Ik ving haar aan een vliegenhengel aftma 9, met daarop een intermediate lijn en aan de onderlijn had ik een zelf gebonden streamer uit geel konijnenbont. Het record van de grootste snoekvangst ooit in Nederland is verpulverd. Alleszins, het is een droom die uitkwam en dit moment wat ik samen met maatje Luc Leysen beleefde zal ik nooit vergeten!

Een visserij voor bikkels; vaak is het alles of niets. Roy van de Willige met een veelvoorkomend probleem in deze periode, dichtgevroren hengelogen. Deze dag had ik geluk en wist ik de snoek te haken waar ik altijd van droomde: cm en in perfecte conditie!

Ziekenhuis Venlo kan toestroom coronapatinten uit Randstad niet meer aan. Hiervan zijn foto's bekend, alleen is deze vis van cm nooit officieel gewogen. Het officile en erkende dus met de hengel gevangen wereldrecord snoek staat al sinds op naam van de Duitser Lothar Hay day diamanten weg zie foto hieronder.

Koos overleed aan een hartaanval nadat hij niet terecht kon bij twee overvolle ziekenhuizen? Klik HIER ….

 • Megasnoek voor Petar Filipov, naar verluid cm en 25,3 kilo.
 • Zullen we vast nog meer van horen.

Binnenkort in Hét VISblad

Alleszins, het is een droom die uitkwam en dit moment wat ik samen met maatje Luc Leysen beleefde zal ik nooit vergeten! Tja, logisch. Riekt naar Photoshop… Franse record vis van de visser Phillipe Coste van cm. Tijd voor wat vrolijke, ultieme flauwe visgrappen. Volgens de geruchten had de Vlaming Nico Molkens begin een cm snoek gevangen.

 • Klik HIER ….
 • Deze vis lijkt nog veel groter.

Petar zal vast een aardige kerel zijn, maar hoe weten we of het meten en wegen nauwkeurig is gebeurd. Veel Engelse vissers zien deze vis als het daadwerkelijke Britse record. Die prachtige vis van roofviscrack Sylvain Legendre op het meer van Annecy in Frankrijk? Bert Roelofs nog net voor alles dichtvroor. Koen de   Been met zo te zien een dikke baars.

“Gedroomd over dit formaat”

Holy shit!!! Ruim 25 jaar geleden werd deze snoek van 55lb 1oz gevangen in eigen land door de Duitser op het meer van Grefeern. Zullen we vast nog meer van horen.

Nothing to report van Dennis van Raben? Maurizio Rossini met zijn megabak van 24 kilo in Itali. Lothar Louis met het wereldrecord snoek in op 55lb 1oz, wat is de grootste snoek ooit gevangen. Lekker bezig Wim. Momenteel laait de discussie over vermeende wereldrecords weer op naar aanleiding van een enorme snoekvangst.

De officile lijst van de IGFA. Het officile en erkende dus met de hengel gevangen wereldrecord snoek staat al sinds op naam van de Duitser Lothar Louis zie foto hieronder.

Duiken Gat van Hage

Hij heeft het druk met zijn eigen bedrijf, er komt nieuwbouw aan. Wauw, wat een snoek voor Petar, maar een wereldrecord? Natuurlijk niet voordat je weer helemaal op de hoogte bent gebracht met de laatste roofvisnieuwtjes.

 • Mooie regenboog voor Koen van Rijen.
 • Megasnoek voor Petar Filipov, naar verluid cm en 25,3 kilo.
 • Facebook Twitter.
 • Hiervan zijn foto's bekend, alleen is deze vis van cm nooit officieel gewogen.

Een selectie:. Net Binnen Dode kat in strop gevonden in Oldenzaal, politie zoekt vijf daders. Lees hier meer over deze wat betekent nijverheid. Engeland Overig Nieuws Snoek. Volgens Siegfried heeft hij heel veel positieve reacties gehad.

De roofvisser is op zichzelf aangewezen, want hij zit alleen op een bootje. Groep jongeren slaat oudere man in elkaar in Arnhem, politie zoekt getuigen!

Wat zijn de beste rigs en hoe zoek je de beste stekken.

Recordhouders

Download nu de Roofmeister app en je kunt overal en altijd het laatste nieuws op Roofmeister volgen. Winterstilleven van kunstaasbouwer Sybe Mellema. Klik HIER ….

Yooo Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Het grootste knelpunt. Siegfried gaat door met vissen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Luciano:

  Lees hier meer over deze megasnoek.

  Antwoord
 2. Marcel:

  Deze is huge!!! Nico Molkens met zijn cm lange monstersnoek; gevangen aan de vliegenhengel!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *