Witte slierten in mond na tandenpoetsen

Datum van publicatie: 21.02.2021

Het speeksel wordt dik of kleverig. En toen schoot me iets te binnen.

Die met zeezout laat vieze tandenborstel omwille van de bruine kleur. Inloggen kunt u rechts hiernaast op deze pagina of maak eerst een account aan als u dit nog niet heeft gedaan. Sommige tandpasta's bevatten meer bestanddelen waar je allergische op kunt reageren. Nieuwe artikelen Moe en duizelig gevoel in hoofd en nek Wat is een borderliner? De Xerostom mondverzorgings-lijn is hiervoor speciaal ontwikkeld.

De enzymen in ons speeksel breken zetmeel af en zetten het om in glucose. Op het ergst was mijn onderlip tweemaal zo dik als hoe die hoort te zijn.

Het is nu Gebruik speekselvervangers. Iemand anders ook deze ervaringen?. Gepubliceerd in Huidaandoeningen. Zoek meer berichten van Pluis.

De huisarts raadplegen is verstandig. Adverteren Privacybeleid Gebruikersvoorwaarden. De Xerostom mondverzorgings-lijn is hiervoor speciaal ontwikkeld.

Christelijke jongerencommunity

Behalve als je te veel of te weinig speeksel hebt. Basisschoolleeftijd Pas op, want dit kan wijzen op een speekselklierinfectie. In het begin begonnen de klachten mild waardoor ik de link nog niet meteen legde. Ik poets niet anders dan dat ik mijn hele leven al doe en aan dat gedeelte komt mijn tandenborstel ook niet. Met deze cookies kunnen we de werking van onze website verbeteren en je van gepersonaliseerde advertenties voorzien.

  • Wat ben ik blij dat ik dit gevonden heb! Ik ben er mee gestopt.
  • Nieuwste reactie. OraRelieve Droge Mond Gel is ontwikkeld door een laborant die zelf mondklachten kreeg door medicijngebruik.

Jammer van de voorraad. Ik poets niet anders dan dat ik mijn hele leven al doe en aan dat gedeelte komt mijn tandenborstel ook niet.

Een droge mond is niet hetzelfde als dorst. Dik speeksel kan ernstige aandoeningen aan tandvlees veroorzaken. Dit was zeer pijnlijk en werd niet minder.

Slijm en vliesjes in je mond door tandenpoetsen

Dus misschien een tip voor de volgende lezer, gewoon je mond naspoelen met water of mondwater. Je poetst even snel je tanden en na een paar minuten hangen er allemaal vellen in je mond. Vond ik ook.

Ik dank Mandylyn voor de reactie, maar dat is niet wat ik bedoelde.

Ziet er afschuwelijk uit momenteel. Doe de DNA test. Klachten namen toen [lees meer One Response Louisdossantos februari 28, Vanuit het Speekselcentrum wordt een spreekuur georganiseerd voor mensen met monddroogte.

Tweemaal daags poetsen en flossen.

Winkelmand

Dus mensen, pas op met dit middel. Volg ons op Opslaan en verder ».

In reguliere tandpasta kunnen verschillende chemicalin zitten die deze allergische reactie kunnen veroorzaken, zoals:. Poetsen met tandpasta was te pijnlijk dus tijdelijk mee gestopt, witte slierten in mond na tandenpoetsen.

Dit speeksel is dik en plakkerig en blijft goed kleven aan het slijmvlies. Zoek meer berichten van FishStick Veel mensen gebruiken water om de mond vochtig te houden, maar ook water kleeft niet aan de slijmvliezen. Net alsof mijn mond elke dag helemaal vervelt van binnen. Tijdens het poetsen met sensodyne rapid relief krijg ik direct hevige pijn in alle kiezen waar de tandpasta op komt.

Wat ben ik blij dat ik dit gevonden heb?

Gevoelig voor chemicaliën

OraRelieve Droge Mond Gel is ontwikkeld door een laborant die zelf mondklachten kreeg door medicijngebruik. Probeer eerst een tandpasta met fluor en daarna eentje zonder fluor. Dus misschien een tip voor de volgende lezer, gewoon je mond naspoelen met water of mondwater.

De eerste paar weken zeer tevreden. Je kunt hieronder toestemming geven voor het plaatsen van persoonlijke cookies. LET OP.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Bouwe:

    Sorteer op    geslacht leeftijd algehele tevredenheid.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *