Belastingdienst definitieve aanslag wanneer uitbetaald

Datum van publicatie: 03.10.2020

Wel fijn dat je de brief hebt gehad! Harry 08 juni Mijn vrouw moet betalen en al bericht gehad, 2 weken geleden in brievenbus, trouwens NIETS geen berichten op mijn overheid pagina, dat is dus ook pure willekeur, ook niet op de inlog pagina belasting ik als fiscaal partner krijg geld terug en heb nog niets gehoord.

Maaike 29 juni Binnen Abn. Erg vervelend! Als u nog niet heeft aangegeven op welk IBAN rekeningnummer u uw belastingteruggave wilt ontvangen, moet u eerst een formulier invullen met dit bankrekeningnummer en ondertekend terugsturen naar de Belastingdienst.

Zelfs zij heeft al een bericht ontvangen van de belastingdienst. Zelfde belastingaangifte gedaan als fiscaal partner? MT 27 juli 23 juli bedoel ik.

Staat er geen. Foutje van het belastingkantoor waar ik het al jaaaren laat invullen en het altijd goed gaat! De betaaldata van belastingdienst definitieve aanslag wanneer uitbetaald voorlopige aanslag of voorlopige teruggaafzijn telkens rond de 15e van elke maand.

Door 29 juni hier ook geen bericht niks noppes nada. Ik nog niks, ik krijg ook meer terug Moet dinsdag wel op vakantie en wil het er uiterlijk maandag op hebben staan.

En dat op het allerlaatste moment. Met vriendelijke groet, Korver.

Niet eens met voorlopige aanslag

Totdat ik door had dat ik even naar de datum van dagtekening moest kijken. Denk je hup ik verstuur hem maar 1 maart ja dacht het dus nu niet meer Morgen maar weer op tijd naar de brievenbus! Geen bericht is heel wat anders dan een brief met dagtekening Maar wel 7!!! Als je dit accepteert kan je onze website optimaal gebruiken. Dan krijgt u voor 1 juli bericht.

Dat bericht heet een aanslag. Belachelijk echt waar? Een dagtekening van 7 mei is geen antedateren, dat is postdateren. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Ook vandaag nog steeds geen blauwe enveloppe ontvangen.

Nederlands Centrum voor Financiële Informatie

Leuker kunnen ze het zeker niet maken!! Renata 15 juli Ok vreemd ik dacht voor mei aangifte dan ook voor 1 juli bericht Bent u ondernemer?

Uitzondering voor motorrijtuigenbelasting en bpm Krijgt u geld van ons terug van motorrijtuigenbelasting. Dan leggen wij toch een aanslag op. Jeroen 04 juni Geen brief, maar wel mooi weer buiten Check zelf uw rekeningnummer in Mijn Belastingdienst. Dochter van nog geen 21 jaar woont bij mij heeft een baantje maar verdient te weinig 0 euro contract.

Zelf heb ik 13 maart mijn aangifte verstuurd maar tot op heden nog geen betaling ontvangen. Maar moet weer een wijziging doen,mijn jaaropgave is verminderd In ieder geval heb 11 mei de brief gekregen met een dagtekening van 12 mei.

Maar weet ff niet meer waar.

JJ 01 juni Ha! Linda 27 juni Mijn man en belastingdienst definitieve aanslag wanneer uitbetaald hebben ook gelijktijdig aangifte gedaan. Zou er dan wat verkeerd gegaan zijn. Zeg dat wel Rene, doodse stilte tot nu toe, maar fiscale partner. Harry 18 juni Valt wel op dat bijna iedereen die betalen moest al 3 weken geleden bericht heeft gekr, belastingdienst definitieve aanslag wanneer uitbetaald.

Dan tellen we de periode dat u uitstel hebt gehad bij de termijn van 3 jaar waarbinnen wij u een definitieve aanslag moeten sturen.

En ben net als shy en Harry erg bang dat de blauwe envelop die ik ga krijgen geen dagtekening gaat bevatten. Harry 09 juni Ang. Hierdoor krijg je maandelijks geld terug van de Belastingdienst.

Nieuwsoverzicht

Jeroen 05 juni Zelfs nog geen brief ontvangen snik snik 1 Maart ingevuld. Pim 27 mei Cherio haha ja ik ga ervan uit dat wanneer je van 2 jaar pakt ze dan ook eerst het huidige jaar pakken :P maar goed mogen al blij zijn dat we uberhaupt wat terug krijgen natuurlijk. Net of ze dat nu niet kunnen zeggen, nog altijd: U krijgt voor 1 juli bericht, dank u

Dus dan zou ik vandaag mijn geld binnen krijgen. En komt de belastingsterugave te staan bij lopende zaken of meteen in je berichten inbox. Toen de spaarrentes nog hoger waren, betaalde ik het liefst zo laat mogelijk.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Noël:

  Diana 29 juni Dagtekening 26 juni en zojuist het geld ontvangen.

  Antwoord
 2. Asmae:

  Lia 11 juni Wederom niks met de post of in de inbox. Mijn moeder 5 maart ook niets gehoord.

  Antwoord
 3. Charelle:

  Doet u na 1 april aangifte?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *