De nationale dinercheque waar te besteden

Datum van publicatie: 11.01.2021

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Ook locatie kan van invloed zijn op uw keuze van een restaurant.

Kent u Groningen nog niet zo goed? Door uw postcode of plaatsnaam in te vullen op de restaurantpagina kunt u eenvoudig zien welke restaurants in uw omgeving zijn aangesloten. Ik zoek in Amsterdam. Gezellig eetcafe? Op 18 september vierde ze haar….

Gerrie Klein Willink , 24 Kunt u mij vertellen of restaurant de Blanckenborg in Haaksbergen de dinercheque aanneemt? Denk er bij het uit zoeken van een Nationale Dinercheque wel aan dat deze in één keer moet worden besteed, er wordt geen geld terug gegeven.

Dinercheque: waar te koop en bij welke restaurants besteden. Er kan worden gezocht op plaats of postcode. Er zijn VVV dinerbonnen on line en papieren.

Teljeur4 Ik heb ook een nationale dinercheque. Mvg rinus.

Omdat de cheque onbeperkt geldig is tenminste als er een bedrag in euro’s op staat kunt u dus altijd een gezellig avondje uit plannen, waar en wanneer u maar wilt.

Restaurants per provincie

Heerlijk Aziatisch? Kan ik deze nog ergens inwisselen of zijn die ook inwisselbaar als vvv diner kaarten? Dit wo…. Kent u Groningen nog niet zo goed? Matty , 21 Ik zit met hetzelfde probleem… nergens een site met info te vinden tbv de papieren nationale dinercheque… Dit is toch wel erg vreemd… Graag zsm een reactie… Anita Ten Dam , 20 Ik heb nog een papieren dinercheque.

Hanny , 7 Waar kan ik de dinercheque besteden in de omgeving van Egmond aan zee? Veel dank en groeten, M De Bruin , 34 Ik heb voor mijn verjaardag een nationale dinercheque gekregen, de papieren versie, maar ik kan niet goed vinden op welke site ik moet zoeken voor restaurants.

 • Zoals eerder aangegeven kan een Nationale Dinercheque bij meer dan restaurants worden verzilverd. Of zou ik hem anders kunnen omruilen voor het moderne pasje.
 • Is slecht te vinden. Daaronder staat in het klein de waarde in Euro's.

In het boekje staat, 2 Ik heb een dinercheque maar kan deze nergens in debat omgeving van Oss besteden, 10 Ik heb 2 Nationale Diner Cheques waarop de 5 puntige ster nog in guldens staat aangegeven.

Schraaop alfabet. Heeft u bijvoorbeeld een cheque van 50 euro en de nationale dinercheque waar te besteden u maar voor 40 euro. De Nationale Dinercheque is onbeperkt geldig? Reacties HannekeMet de verhuizing heb ik nog 2 papieren nationale dinercheques Salie gevond.

Bij meer dan   restaurants  te besteden  Voor .

Kopen en besteden

Koos , 36 Ik heb hier euro aan papieren diner cheques liggen: koriander a 25 euro , Salie 35 euro en steranijs a 50 euro. Maar hoe kiest u nu uw favoriete bestedingsmogelijkheid? Rezie , 15 Ik heb een dinnercheque van €50 maar kan geen lijst vinden waar ik deze kan inleveren.

Dinercheque: waar te koop en bij welke restaurants besteden. In het boekje staat, de plaatsnaam met daaronder de restaurants in die plaats die de cheque accepteren, de nationale dinercheque waar te besteden.

Heeft u bijvoorbeeld een cheque van 50 euro en eet u maar voor 40 euro. Deze kunt u filteren op de categorie naar restaurant van der valk akersloot buffet smaak.

Nationale Dinercheque Salie. Het is een bedrag van ,00 euro als afscheidscadeau van mijn werk.

Wat is de Nationale Dinercheque?

Khen , 18 Ik heb een oudere "nationale dinercheque" die onbeperkt geldig is, maar ik kan geen deelnemende restaurants vinden. De Nationale Dinercheque wint snel aan populariteit. Heeft u een lijst van restaurants in Rotterdam?

Matty , 21 Ik zit met hetzelfde probleem… nergens een site met info te vinden tbv de papieren nationale dinercheque… Dit is toch wel erg vreemd… Graag zsm een reactie… Anita Ten Dam , 20 Ik heb nog een papieren dinercheque.

Marleen , 40 Ik heb een papieren bon van € 50 die onbeperkt geldig is maar pannenkoekenhuis Belveren uit Haaren accepteert de bon niet!

Met vriendelijke groet, Haar wassen met alleen appelazijn Jeanne de Regter, 1 Waar te besteden. VVV Cadeaukaart: wat kun je ermee. Wagenaar. Wel moet een Nationale Dinercheque in n keer worden besteed. Groetjes Gerrie Klein Willink Eibergen. Zou fijn zijn als je deze kon omruilen voor een card. Doordat deze organisaties zich hebben aangesloten als verkooppunten is de bon in heel Nederland eenvoudig te verkrijgen.

Speciale acties De Nationale Dinercheque organiseert regelmatig speciale acties.

Nationale DinerCheque 25 euro

Wel een dinercheque maar geen idee waar ik m kan besteden. Wanneer je een Nationale Dinercheque besteld krijg je daarbij een gratis gids waarin alle aangesloten restaurants zijn benoemd. Zodat ik deze in delen kan besteden.

Nu ik ze wil inwisselen krijg ik bij elk restaurant nul op rekest.

Ga dan naar een plaatselijke VVV, daar geven ze de gids met deelnemende restaurants uit? De adresgegevens en contactgegevens zijn als volgt: Maarsbergseweg 20 Postbus 70 ZS Leersum Telefoon: Fax: Emailadres: dinercheque vvvnederland.

Deze kunt u filteren op de categorie naar uw smaak. Eet Smakelijk.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Naziha:

  Graag een reactie.

  Antwoord
 2. Ferdinandus:

  Bij meer dan   restaurants  te besteden  Voor Heeft u een lijst van restaurants in Rotterdam?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *