Glow in the dark midgetgolf enschede

Datum van publicatie: 21.02.2021

Daag je vrienden uit voor een spel op het interactieve gamescherm aan de muur en geniet van een feestelijke tafel vol lekkers. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Specials Met regelmaat hebben we leuke Specials voor je in de aanbieding.

Openingstijden Maandag gesloten op aanvraag geopend voor groepen vanaf 20 personen Dinsdag Gaat het jou lukken? Wil je het nog echter of groter laten lijken dan het al is? Hadden niet gereserveerd, konden gelukkig tussendoor, het zou druk. Genieten van een subtropisch zwemparadijs in Haredenberg?

Daag je vrienden uit voor een spel op het interactieve gamescherm aan de muur en geniet van een feestelijke tafel vol lekkers.

De vele hindernissen dagen je elke keer weer uit om een hole in one te slaan. Raadpleeg de website van de aanbieder? Terug naar het overzicht Hoe cool is het om in het donker te minigolfen, glow in the dark midgetgolf enschede. Zet dan de 3D-bril op die je ter plekke kunt regelen. De populairste uitjes in de provincie De Zandstuve Genieten van een subtropisch zwemparadijs in Haredenberg!

GlowGolf® Video Bekijk onze video. Je kan er ook leuk glow in the dark golfen, maar daar kwamen we niet aan toe.
 • Over Kidsproof Over ons Collega's gezocht. Je speelt midgetgolf op een baan van 18 holes in een fluoresceren decor waarbij je vanuit de onderwaterwereld met prachtige decorstukken een spannend jungle eiland ontdekt waar je steeds meer resten van inheemse bewoners ontdekt.
 • En de natuur in Twente is zo mooi!

Op ontdekkingstocht in het donker

Donderdag Volwassenen 8,00 euro Kinderen t. GlowGolf Enschede heeft pretpakketten voor groepen en kinderfeestjes vanaf zes personen, waarbij je de strijd aangaat in de speciale glow in the dark Fun Rooms.

Graag gebruik maken van papieren zakdoekjes. Leuk om een keer escaperoom te doen met zijn viertjes, heel spannend en leuk opgezet. Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd. Deel deze tip:.

Datum van activiteit: november Prijzen Volwassenen 8,00 euro Kinderen t. Reviews schrijf een review. Je speelt minigolf in een waanzinnig fluoriserend glow in the dark decor. Binnen kijken Onze video en foto's vertellen meer dan woorden kunnen. Onze 14 favoriete musea in Nederland Breng deze herfst een bezoek aan een van onze favoriete musea in Nederland. Bekijk nu.

Glow in the dark midgetgolf

We gaan met volwassenen en kinderen. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede. De voorzieningen bestaan uit: · De ontvangstruimte is rolstoeltoegankelijk, maar de banen helaas niet.

Het kan op de camping De De vele hindernissen dagen je elke keer weer uit om een hole in one te slaan. En dat alles geheel in stijl: er zijn verschillende arrangementen. Toegankelijkheid Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. Nederlands Nederlands Deutsch English. Geschikt voor: Kinderen.

De tekst is geschreven op 2 oktober Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede. Graag zoveel mogelijk betalen met pin.

Lees meer? Daar gaat nog een hele reis aan vooraf, want je moet dwars door de jungle en langs de resten van de inheemse bevolking. Gelieve overal minimaal 1. In vakanties is Glowgolf Enschede ook op maandag en dinsdag geopend. Elke hole heeft andere hindernissen die er voor zorgen dat je uitgedaagt wordt om een hole in one te slaan.

GlowGolf Enschede J. Da's pas echt cool. Deze zijn ook binnen verkrijgbaar. Glow in the dark midgetgolf enschede de ervaring van glow in the dark midgetgolf.

Informatie

Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd. Toegankelijkheid Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De beste in de buurt.

Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede. Lees verder. Ontvang geweldige kortingen en unieke uitjes-tips.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Quirinus:

  Wij hebben nog meer leuke en actieve Eropuit tips in Twente voor je verzameld!

  Antwoord
 2. Ilyass:

  Ontdek de ervaring van glow in the dark midgetgolf.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *