Grappige felicitaties huwelijksverjaardag

Datum van publicatie: 13.01.2021

Laat vijfentwintig jaar sudderen en kijk: daar zijn jullie! Stuur ons dan een e-mail. Juist dan als een buitenstaander toch laat blijken met een klein gebaar dat hij de trouwdag niet vergeten is, dan kan dat een heel groot cadeau zijn.

Inspiratie nodig bij het schrijven van een kaartje? We gaan er vandaag een feestelijke dag van maken. Zoals iedereen weet hou ik van puzzelen, mijn toekomstige vrouw is dan ook mijn laatste puzzelstukje…. Dikke proficiat met jullie vijfentwintigste huwelijksverjaardag, en doe er nog minstens evenveel bij! Maar daarom zijn jullie ook al [getal] jaar getrouwd. Vol vreugde en vuur begonnen jullie vijfentwintig jaar geleden aan een avontuur.

Veel geluk nog in de jaren die nog komen gaan, maar dat zal zeker lukken!

Sommige trouwdagen zijn wat minder belangrijk om groot te vieren. Veel plezier met het uitzoeken van een humoristische huwelijkswens. Als ik vandaag grappige felicitaties huwelijksverjaardag jullie kijk, om er dan opnieuw voor vijfentwintig jaar tegenaan te gaan, zie ik twee verliefde, grappige felicitaties huwelijksverjaardag.

Als je dit combineert met een grappige huwelijkswens dan is je kaartje gegarandeerd een succes. Inspiratie nodig bij het schrijven van een kaartje. Vandaag mag je vieren wat je hebt gedaan.

Ga hier zorgvuldig mee om. Mis je iets op deze pagina, wil je iets toevoegen of een correctie doorgeven? Sommige trouwdagen zijn wat minder belangrijk om groot te vieren.

Advertentie

Na vijfentwintig jaar fout uitgeknepen tandpastatubes, misselijke baby's en vervelende pubers te hebben doorstaan krijgen jullie vandaag met grote onderscheiding je diploma van superkoppel. Vond je dit een nuttig artikel? Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijk en nog vele gelukkige jaren samen. Gefeliciteerd met jullie [getal] jarig huwelijk. Op de grote dag, de bruiloft, is iedereen vaak gezond gespannen.

Bedenk hierbij dat het gevoel voor humor nog wel eens kan verschillen. Recept voor een zilveren huwelijksverjaardag: neem een lepel enthousiasme, voeg daar een snuifje speelsheid aan toe, meng met geduld en begrip en werk af met heel veel liefde.

Het huwelijk is net als vliegeren. Liefde is… jarenlang bij elkaar blijven zodat je voor ons nog een keer een feestje kunt geven. Hieperdepiep Hoera. Zo kun je persoonlijke kaartjes maken met een eigen tekst en afbeelding, grappige felicitaties huwelijksverjaardag.

Want dit moet uiteraard uitgebreid met zijn allen gevierd worden. Leave a Reply Cancel Reply Your email grappige felicitaties huwelijksverjaardag will not be published.

Voorbeelden van grappige felicitatie teksten:

Kijk dan verder op deze website naar inspirerende teksten. Je kunt anderen op die manier geluk toe wensen. Hieronder zie je verschillende grappige huwelijkswensen die je daarvoor kunt gebruiken.

Maar onder vrienden is het ook heel gebruikelijk om een schuine grap te vertellen tijdens de bruiloft of een boodschap met een knipoog op een trouwkaart. Je moet af en toe vieren en weer inhalen, grappige felicitaties huwelijksverjaardag.

Geniet er lekker van. Toch laten jullie het heel makkelijk lijken. Zoals grappige felicitaties huwelijksverjaardag weet hou ik van puzzelen, mijn toekomstige vrouw is dan ook mijn laatste puzzelstukje…. Zeker als je het bruidspaar wilt feliciteren. Home page - gelukwensen - grappige.

Sommige trouwdagen zijn wat minder belangrijk om groot te vieren. Het huwelijk is net als in je broek plassen, in het begin is het lekker warm, maar het wordt steeds kouder. Teksten voor huwelijksverjaardag:. Men zegt dat liefde iets is waar je aan moet werken.

Wat zou het geheim toch zijn. Anders hou je geen touw meer over. Leave a Reply Cancel Reply Your email address will not be published! Je kunt anderen op die manier geluk toe wensen. Laat u zich inspireren en maak er iets leuks van. Inspiratie nodig bij het schrijven van een kaartje. Bedenk hierbij dat het gevoel voor humor nog wel eens kan verschillen. Niet dat we dat niet hadden verwacht, grappige felicitaties huwelijksverjaardag, maar dat grappige felicitaties huwelijksverjaardag zeker lukken.

Veel geluk nog in de jaren die nog komen gaan, maar wat is de tijd wit slijm begin zwangerschap.

Tips voor grappige woorden bij bruiloftsverjaardagen

Is de grap gepast bij familie en vrienden en geldt dat ook voor collega's? Juist dan als een buitenstaander toch laat blijken met een klein gebaar dat hij de trouwdag niet vergeten is, dan kan dat een heel groot cadeau zijn. Recept voor een zilveren huwelijksverjaardag: neem een lepel enthousiasme, voeg daar een snuifje speelsheid aan toe, meng met geduld en begrip en werk af met heel veel liefde.

De teksten zijn origineel en speciaal voor ons samengesteld zodat de grappige huwelijks felicitatie die u maakt ook uniek zal zijn.

Grappige felicitaties huwelijksverjaardag grappige wens sturen doe je misschien niet zo snel naar je opa en oma, n. Vol vreugde en vuur begonnen jullie vijfentwintig jaar geleden aan een avontuur. Your email address will not be published.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *