Hoeveel weegt een bloemkool

Datum van publicatie: 14.02.2021

Vaak betekent dat een middelgrote bloemkool voor 2 personen. Zaterdag: Curry met aubergine, winterpeen, garnalen en bloemkoolrijst van de Gezonde Dutchies.

Calcium Ca 20,0 mg. Waarvan verzadigd vet 0,0 g. Om gebruik te kunnen maken van alle informatie die de site Voedingswaardetabel. Beleg je boterham extra met bijvoorbeeld komkommer, sla of paprika Maak als lunch een salade, een soep met veel groenten of een omelet.

Bloemkool kun je zo gebruiken: Klassiek: gekookt met aardappelen, jus en een gehaktbal van mager rundergehakt. Bloemkoolroosjes in tomatensaus.

Ook raden deze bronnen aan, om te variren met verschillende soorten groenten, hoeveel weegt een bloemkool. Waarvan enkelvoudig onverzadigd vet 0,0 g. Orthomoleculair voedingskundigen en natuurditisten leggen de lat nog iets hoger.

Is dat een kwart of is dat meer. Gado gado.

 • Gevoelswaarde: 7,9.
 • Zoekfilters openen.

Mijn Laatste YouTube video’s

Maak nu je persoonlijke VWT-Account aan. Om gebruik te kunnen maken van alle informatie die de site Voedingswaardetabel. Bij sommige groentes of gerechten vind ik het lastiger dan bij anderen.

Reacties Gratineren in de oven. Waarvan verzadigd vet 0,0 g. Afvallen Feiten en fabels Voeding Voedingstips.

Stofzuigen Verwijder   Filters verbergen. Orthomoleculair voedingskundigen en natuurditisten leggen de lat nog iets hoger. Bloemkool kun je zo gebruiken: Klassiek: gekookt met aardappelen, jus en een gehaktbal van mager rundergehakt.

Maak nu je persoonlijke VWT-Account aan. Bloemkoolsalade met walnoten.

Productinformatie 100 gram bloemkool roosjes

Natrium Na 10 mg. Consumptiecijfers Bloemkool staat op plek 3 in de top 10 van de meest gegeten groente.

Ik denk dat veel mensen zich toch op de hoeveelheid verkijken en denken dat wanneer ze een half bordje met groente nemen, ze al snel op die gram zitten.

Ik doe er wel lang over om het te kauwen. Bloemkool met uiensaus! Door Anneloes:  Dat groenten gezond zijn, is denk ik algemeen bekend. Zij raden vaak g groenten per dag aan, of hoeveel weegt een bloemkool nog iets meer. Dat weten veel mensen wel, maar hoeveel is dat nou eigenlijk!

Omschrijving

Koper Cu 0,00 mg. Bloemkool is een ronde koolsoort, die bestaat uit groene stengels met witte bloemknoppen. Meld je aan voor een account. Afvallen Recepten Tussendoortje Voedingstips.

Ik probeer wel bij het boodschappen doen te letten om de groentes die ik koop! Hoeveel weegt een bloemkool om weer even bij stil te staan. Ha allemaal. Bloemkool met uiensaus.

Vind ik leuk: Like Laden Een portie bloemkool, bereid komt overeen met gram. Vitamine B12 Cobalamine 0,00 g.

Hoeveel weegt groenten

Ikzelf eet enorm graag groenten. Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit! Elyse 5 jaargeleden.

Bloemkool en venkel uit de oven met avocado tahini dip. Nog meer tips om meer groente te eten, vind je hier. Wanneer we kijken naar de richtlijnen van het  voedingscentrum  en van het  RIVM , zeggen beide bronnen dat je minimaal g groente moet eten per dag.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jaleesa:

  Paardrijden 8.

  Antwoord
 2. Paulo:

  Afvallen Recepten Tussendoortje Voedingstips. Zo kan je lichaam alle lichaamsprocessen zo optimaal mogelijk uitvoeren.

  Antwoord
 3. Leonoor:

  Je kunt makkelijk een tomaat als tussendoortje eten, dan heb je alvast de helft van je aanbevolen hoeveelheid binnen!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *