Huizen te koop oldenzaal de essen

Datum van publicatie: 18.09.2020

Wachtwoord Vergeten? Oldenzaal 19 okt.

Griekenlandlaan Bouwnummer 1. Kamerstunt Bezoek website. Het perceel is groot 1. Op een absolute toplocatie aan de rand van Oldenzaal en grenzend aan natuurgebied Boerskotten, staat dit onder architectuur gebouwde Met de auto Met de auto rijd je via de Griekenlandlaan en de Operalaan heel makkelijk naar het centrum.

Je krijgt bericht als er schetsen, nieuwe beelden of plattegronden van woningen zijn. Kies een woning.

Schrijf je dan in voor de projectnieuwsbrief van fase huizen te koop oldenzaal de essen. Facts bouwjaar: inhoud: m3 perceel: m2 tuin: 40 m2 west woonoppervlak: 80 m 1 Meld je snel aan want, hoe groter de kans kan zijn op een woning! Verder rijden er verschillende buslijnen door de stad. Per direct mag midden in het centrum van oldenzaal deze ruime. Inschrijven op de nieuwsbrief. Inhoud m.

Omschrijving: In de van oudsher gezellige en hechte wijk Zuid-Berghuizen staat deze nette eengezinswoning te koop. Je krijgt nu updates van de woningen die in deze fase gebouwd worden.

Bentheimergraven Esch

Beschrijving Wonen op een toplocatie! Per direct mag midden in het centrum van oldenzaal deze ruime. Uiteraard zijn de appartementen per lift en trap te bereiken.

We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken of wijzigen.

  • Neem dan eens een kijkje op onze uitgebreide woonsite. Je bent nu aangemeld voor [fases].
  • Eens in de zoveel tijd komt die bijzondere woning voorbij.

Uiteraard zijn de appartementen per lift en trap te bereiken. Op zoek naar gezelligheid woonruimte, maar toch niet teveel betalen. Het aanbod aan koopwoningen wordt elke dag opnieuw bijgehouden. Dan is dit een unieke kans. Aantal kamers 3.

Hoefblad 4

Kies je voor een ruime lounge bank waar je heerlijk tot rust kunt komen? Dan is dit een unieke kans! Heb je een vraag en wil je snel antwoord?

Internet Explorer. Prestigieuze villa te koop in Sportlaan, Oldenzaal. Het liefst in de wijk de essen of de graven es. Laten we even chatten. Oldenzaal Vandaag.

Uitgelicht aanbod

Doe de Woonquiz. Dit is de plek waar je aan het einde van de dag tot rust komt. Groot pand met meerdere behandel ruim Overijssel m² Verkoop zonder makelaar. Aangemeld voor de fase Aangemeld voor de fase.

Meldt je snel aan huizen te koop oldenzaal de essen, vier Houd mij op de hoogte van de woningen, hoe groter de kans op een woning.

Omschrijving: In de van oudsher gezellige en hechte wijk Zuid-Berghuizen staat deze nette eengezinswoning te koop. Alle appartementen beschikken over een eigen berging en 1 of 2 parkeerplaatsen. Deze goed onderhouden tussenwoning beschikt over een ruime woonkamer, gelegen aan de voet van de Tankenberg en nabij landgoed het Gratis orintatiegesprek aanvragen? Omschrijving: Op zoek naar een woning waar je direct in kunt.

Dit betekent:. Beschrijving Roya.

Beschrijving

De appartementen 14 eigentijdse koopappartementen met balkons en op de begane grond een kleine tuin. Wij gebruiken cookies Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Neem dan eens een kijkje op onze uitgebreide woonsite.

Ook met de trein kun je vanaf station Oldenzaal verschillende kanten uit. Pelikaanstraat 7, BL Oldenzaal. Aantal kamers 4.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *