Konijn verliefd op baasje

Datum van publicatie: 14.02.2021

Dit is erg bedreigend want in de natuur is dit de manier waarop een roofdier een konijn pakt. Datgene dat je voorlopig wel kunt doen is het gedrag van een konijn sturen.

Je kunt een konijn trainen waardoor hij uiteindelijk weet wat wel en niet mag. Konijnen worden graag met respect behandeld dus wat kan werken is je konijn vanuit een gelijk niveau benaderen. Je konijn kan ook echt zwanger zijn.

Zindelijk maken. Je konijnen zullen in het begin nog geregeld een plasje of keutels buiten het toilet doen.

Ik voel me ergens gefrustreerd over. Wel had ie eerst een bal die hij dan vrolijk besprong, maar die is uit de gratie geraakt. Konijnen- problemen Opgelost.

Nieuwsbrief "Inspiratie voor Jou en Je Konijnen".
  • Ze zijn inventief, speels en nieuwsgierig. Verder vind je tips over hoe je het gedrag kunt verbeteren.
  • Júist niet, konijnen zijn zo leuk! Mijn konijntje springt heel graag op mijn schoot, maar dan begint ze in mijn kleren te graven.

Konijnen proberen vaak te verbergen dat ze zich niet goed voelen en als je iets merkt, dan kan dit een teken kan zijn dat het heel slecht gaat met je konijn. Konijnenproblemen  opgelost Vertoont je konijn gedrag waar je je geen raad mee weet? Hier vind je de antwoorden. Konijnen die van elkaar houden likken elkaar ook steeds. Van kleertjes tot speelgoed, zelfs de binnenvoering van mijn kinderwagen was bedrukt met konijntjes.

Gelukkig begrijpt mijn vriend de liefde voor mijn konijn en ik ben blij dat ook hij intussen helemaal verknocht is aan haar.

Ik ga zo sproeien. Misschien moet je eens met de DA overleggen, ik weet toevallig dat bijvoorbeeld katten ook chemisch gecastreerd kunnen worden dan krijgen ze een klein implantaatje.

Als je konijn of cavia dood gaat Rond het overlijden van konijnen en cavias heerst veel onzekerheid. Rennen Een konijn houdt van rennen en loopt het liefst los, konijn verliefd op baasje. Het auteursrecht tenzij anders vermeld van deze special ligt bij de infoteur. Ga naar discussieoverzicht.

Als je je konijn steeds in zijn rugvel pakt, dan is de kans groot dat hij steeds banger wordt om opgetild te worden. Ze kunnen bepaalde dingen goed onthouden en kunnen zich aan je binden. Het is beter niet alleen sla te geven, maar samen met een paar soorten andere groenten.

Een konijn is kwetsbaar Konijnen kunnen heel slecht tegen warmte, konijn verliefd op baasje, zelfs als ze tijdens een hittegolf in de schaduw liggen kunnen ze overlijden door de hitte?

Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina. Nieuwsbrief "Inspiratie voor Jou gefeliciteerd vader gedicht Je Konijnen". Konijnen zijn echte groepsdieren en zijn er niet voor gemaakt om in konijn verliefd op baasje eentje weg te kwijnen in een hokje achterin de tuin.

In het begin kan het zo zijn dat je meerdere bakken nodig hebt om je konijnen het principe van op de wcgaan door te laten krijgen.

Ook interessant

Veel leuker dan mensen vaak denken. Alvast bedankt! Konijnen vinden kussens erg leuk dus heb je net nieuwe kussens op je bank liggen zorg dan dat je konijn hier niet bij kan.

Dit kan gebeuren als je konijn je heel erg leuk gaat vinden. Maar sla geven moet opgebouwd worden net zoals bij andere groenten moet. Dit zal vaak bij mannetjes het geval zijn. Langere tijd: Mijn pootje doet pijn. Ik spring zo op je schoot, konijn verliefd op baasje. Moeten konijnen ingent worden. Het beste kun je ze zoveel mogelijk met rust laten.

Verzorging

Dit doe je door één hand over zijn buik tussen zijn voorpoten te leggen, met de andere hand ondersteun je zijn achterhand. Sommige konijnen rollen zich helemaal om en liggen dan op hun rug. Als ik op de bank zit gaat ie ernaast staan bedelen of hij op schoot mag.

Ze moeten er wel met gemak in kunnen zitten en ze moeten er ook makkelijk in en uit kunnen. Wat kost een castratie bij jouw dierenarts. Ik heb een geholpen vrouwtje, maar helaas gingen die twee niet samen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Ouafaa:

    Toch duurde het tot mijn 18de voor ik mijn eerste konijn kreeg.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *