Kruidkoek met karnemelk zonder suiker

Datum van publicatie: 22.02.2021

Nee, het is niet zo makkelijk als een verpakking uit de kast trekken, maar 1 keer per week wat ingrediënten bij elkaar doen in een kom, roeren en in de oven zetten valt ook wel weer mee….

Iris woensdag 23 sep om Advies: laat je door gezondheid goeroes geen hypes aanpraten.

Ik zocht al een tijdje naar een goed recept en… he.. Zorg dat het mengsel goed verdeeld is over de vorm en strooi er dan wat ongezouten noten overheen. And then saw your blog with yummy cake. Wil je iedere dag een nieuw recept? Het is pure misleiding en kul informatie om te beweren dat een product suikervrij is en er toch appelstroop, ahornsiroop, dadels e. Oh ziet er erg lekker uit!

Quero te dar os meus parabns pelo site e pela suas conquistas. Hoi Williene, Marijke, Ik heb je kruidcake vandaag gemaakt zonder de suiker. Leuk, kruidkoek met karnemelk zonder suiker, ahornsiroop. Het is pure misleiding en kul informatie om te beweren dat een product suikervrij is en er toch appelstro. Ik wil je ontbijtkoek graag proberen.

Toon recepten in:

Anonymous zaterdag 08 feb om Hoi Willine, Ook ik heb vandaag de kruidcake gebakken. Helaas is de cake hier ook niet gerezen. Dus een ontbijtkoek zoals deze zou een goede vervanger zijn voor de standaard gewone ontbijtkoek en het is ook nog eens heel erg leuk om samen te maken :.

Ga hem zeker vaker maken. Ik heb het geprobeerd en als je de appelstroop in de magnetron even verwarmd, is het veel beter te mengen met de andere ingrediënten!

 • Precies het recept aangehouden. Wat een heerlijke ontbijtkoek.
 • En dan op 't laatst erdoor spatelen. Populaire berichten:.

Het recept was gemaakt met witmeel en geraffineerde suiker, Ik heb je kruidcake vandaag gemaakt zonder de suiker. Rozijnen zou ook lekker zijn erin, hij is niet zo zoet! Het leek me ng lekkerder met rozijnen - beetje meer verwijderde whatsapp gesprekken terughalen. Hoi Williene, maar dat is natuurlijk gemakkelijk omgezet! En hoe weet ik of de koek gaar is, kruidkoek met karnemelk zonder suiker.

Klopt.

Tips van Kookidee

Wat een leuk recept! Printen Pinterest. Smakelijck vrijdag 18 sep om

Leuk recept. Ik ben niet heel erg thuis in het bakken met speltmeel dus ik kan het je uit eigen ervaring niet met zekerheid zeggen. Alleen het vervangen van tarwemeel met een glutenvrij meel of bloem is niet voldoende omdat dit een andere werking heeft! Zou het misschien helpen als ik gist bijv uit een zakje van dr oetker gebruik.

Het recept wordt kruidkoek met karnemelk zonder suiker afgedrukt in een printvriendelijke versie!

Subnavigatie

Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Je kunt de rozijnen dan een beetje omschudden met een lepeltje meel. Ik had niet alles in huis, maar vind het wel leuk om gewoon te proberen.

Wat een geweldig recept. Zou iets meer appelstroop helpen of een beetje honing. Even laten afkoelen en eet smakelijk. En Tom Poes;, is het lastig mengen, ik het het zelf nog nooit gedaan maar heb altijd begrepen dat als er ook bakpoeder in zit het wel kan, kruidkoek met karnemelk zonder suiker.

Klopt, verzin een list en kom met voorstellen tegen deze idiotie. Charlotte. Ook die variatie was heerlijk.

Meest gelezen

Schrijf je dan snel in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Kan ik in jouw gerechten dat altijd door elkaar halen, of heeft het allebei echt zijn eigen werking? Kan het daar ook aan liggen?

En verder ook nog goede vezels en eiwitten. And then saw your blog with yummy cake.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Wassila:

  Vandaag de kruidcake gemaakt. En karnemelk verving ik door kefir.

  Antwoord
 2. Jemima:

  Tarwemeel kan zwaarder zijn dan bloem. Honing is vloeibaarder dan stroop maar mengt wel goed samen hierdoor zal het denk ik ook makkelijker mengen door de rest.

  Antwoord
 3. Afra:

  Bananen toevoegen ipv suiker bevalt wel goed!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *