Maxi cosi autostoel bekleding wassen

Datum van publicatie: 13.01.2021

De klemmen van de stoel gaan niet vergenoeg naar achteren Gesteld op om Ik heb de bekleding gewoon in de wasmachine gedaan. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

Langs de andere kant de riem terug door de riemlleider steken terwijl u het scharnierstuk naar boven houdt. Let op: gordelslot moet los zijn, anders zijn de riemen i. De banden op je autostoeltje zijn het snelst vies. Bericht door lien » do mar 29, pm. Ik heb net de bekleding van de MC afgehaald en zie dat die met de hand gewassen moet worden. Hoe kan ik gordel van tobi verstellen?

Plus de stoel zelf zat spuug bij de onderkant van de gordel. Ziet er nog steeds netjes uit. Hier ook in de wasmachine, maxi cosi autostoel bekleding wassen, alles was niet helemaal schoon geworden zat heel veel melkspuug in dus heb het toen nog een keer gedaan en toen zag i er weer fris en fruitig uit. Aanspannen gaat nog goed maar losser zetten gaat totaal niet meer. We hebben een autostoel van maxicosi Priori XP.

Tip: Voorkom het gebruik van sterken chemicaliën en reinigingsmiddelen, want die kunnen verkleuringen veroorzaken. Moby hartslag knuffel. En dat probleem hebben wij dus nu ook, altijd goed gegaan tot een paar weken terug, je kan hem niet meer losser maken, je kan dus niets meer met de riemen, en ons zoontje moet er nog in, moet ik nu een nieuwe autostoel kopen?

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Altijd korting. Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter? Profiteer van last minute prijzen! Hi Debby. Bovenaan blijft de gordel gewoon vastzitten. Hoe krijg ik de bekleding van de maxi cosi autostoel weer gemonteerd na het was sentenced?

 • Ik zou ook gaan schoonmaken.
 • Zo haal ik hem uit elkaar.

Veel suc6 dames Gesteld op om En da, klaar is kees. Van Smamab In Zwangerschap. U hebt de ligstand kapotGeantwoord op om Daarom maken we het zo eenvoudig mogelijk om je Maxi-Cosi autostoeltje hyginisch schoon te houden!

Cookies en privacy

Ik moet hem wel gebruiken straks, want hoe komt mijn bonuszoon anders uit school?? Gewoon met wat wasmiddel Daar heb ik eigenlijk geen zin in :oops: en dacht dus: kan hij niet gewoon in de wasmachine op een fijnwas of wolstand? Haal het slot los en leg het een uurtje of twee in warm water met afwasmiddel.

Als het straks nog nat is een handdoek erin. Ik neem aan dat het niet voor heel lang is. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, zodat ze goed blijven voor langdurig gebruik, of een geheim adres. We gebruiken premium materialen die niet krimpen of uitrekken.

Geantwoord op om .

Wat wij doen

De autostoel staat ondertussen binnen en ga er zo aan beginnen. Wilde ook de bekleding van de kinderwagen doen en daar zit een stuk metaal in dat hem in model houdt. Snelle links. Bericht door mama van 2 » do mar 29, pm.

 • Ik heb Maxi Cosi gebeld met hetzelfde probleem en ik kan het laten maken bij de winkel waar ik hem heb gekocht.
 • In de gebruiksaanwijzing staat uitgelegd hoe de bekleding verwijderd kan worden.
 • Kan iemand mij helpen?
 • Ik heb vandaag de auto stoel maxi cosi tobi schoongemaakt.

Alle forums Bekijk alle artikelen. Hier ook het geval Geantwoord op om Nu kan je de pin langs onder zien. Bedankt voor je reactie en ja het is een echte maxi-cosi, en daar ligt dus meteen het probleem. Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst, maxi cosi autostoel bekleding wassen.

Ik heb Maxi Cosi gebeld met hetzelfde probleem en ik kan het laten maken bij de winkel waar ik hem heb gekocht. Vind hier video's over het verwijderen en vervangen van de bekleding van je autostoeltje op YouTube.

Het forum voor toekomstige en jonge ouders

Als eenmaal de ijzeren staaf eruit is kan je eenvoudig de riem door de houder trekken. Bericht door lien » ma mar 26, pm Het downloaden lukt nog steeds niet zal wel aan mij liggen. Vul dan hier uw emailadres in. De hendel om e.

Dit is een schande va' de firma. Ik wilde bijna dat hele ding in stukken hakken toen ik de oplossing zag. Heeft u hier een antwoord op gekregen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Cuma:

  Toch bedankt allemaal. Veel succes!

  Antwoord
 2. Sayenne:

  Maar in mijn geval zijn deze riemen nu helemaal geblokkeerd in de ene richting. Het ging om het voorste stuk van de gordel.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *