Mijn kat blaast naar kitten

Datum van publicatie: 12.01.2021

De eerste 2 week waren een constant gevecht. Neem maatregelen tegen plaatsvervangende agressie.

Português: Fazer seu Gato Parar de Sibilar. Dank je wel Lena, fijn om te horen dat het stappenplan je goed geholpen heeft. Doe je dat toch, dan kan hij agressief reageren. Een andere oorzaak zijn speeltjes met kattenkruid erin: Hierdoor kan een kat erg opgewonden raken en wellicht ook Het grommen tijdens het spel heeft lang niet altijd een negatieve oorzaak. Zo kunnen ze al snuffelend aan elkaar wennen zonder dat er brokken van komen.

Deze beweging is een teken van tevredenheid en doet haar denken aan de tijd dat ze nog door haar moeder werd gezoogd. Houd in je achterhoofd dat je soms beter afscheid kunt nemen van de nieuweling. Hou de ontmoetingen kort en positief. De twee katten blazen alleen een beetje naar elkaar, het gaat ook om eten, mijn kat blaast naar kitten. Bericht door sharon03 27 mei .

Eten doen ze gebroederlijk naast elkaar. Helpt dat niet, haal ze dan op een rustige manier uit elkaar. In bovenstaande zin zit een grote waarheid.
 • Met een extra kat erbij, heb je waarschijnlijk ook nog een krabpaal nodig of neem deze gelegenheid om een groter krabmeubel met genoeg krab en schuilmogelijkheden te kopen. Er zijn ook katten die grommen als ze een bepaald speeltje in de bek hebben.
 • Dat gat was een van mijn beste investeringen!

Een agressieve kat kan blazen, maar ook grommen. Als u al nieuwe spullen voor de kitten hebt gekocht, zoals een kattenbak, bedje, voerbak en een drinkbak of drinkfontein , is het verstandig om die al op een vaste plaats in huis te zetten voordat ze gearriveerd is. Ik hoop op beterschap.. Aanvullingen op het stappenplan Ik heb al enkele jaren een stappenplan op mijn site met adviezen hoe je het beste een nieuwe kat kunt introduceren.

Als ik in de buurt van de kater ben,kan ze enorm blazen naar hem en mij. Soms zal er nooit een volledige acceptatie ontstaan.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Een nieuwe kat of een nieuw kitten bij een reeds aanwezige kat introduceren kan een lastig verhaal zijn. Onze katten nu 4maanden en 1jaar en hebben nu net geen 2 maanden gewenning aan elkaar achter de rug. Het is sowieso, ik spreek uit ervaring, geeft ze feromonen af.

Lichaamstaal

Houd het kort Zorg voor voldoende ontsnappingsmogelijkheden in huis: verstopplekjes, hoge planken, zodat de katten afstand kunnen nemen van elkaar. Doe dit nog niet als de katten meteen op elkaar afrennen of naar elkaar staren. Canada Français.

Kijk naar de hele kat Nu maakt een kat het ons ook niet gemakkelijk, mijn kat blaast naar kitten. Ik heb een volwassen poes in opvang en die moet NIKS weten van kittens. Is dit agressie of gewoon spelen. Zie Een kat of kitten kiezen Volg het stappenplan. Ik heb het van 2 kanten meegemaakt, m'n pa had een kat van 3 ja. Hou de katten minimaal twee dagen helemaal gescheiden.

Weet jij het antwoord?

Ik hoop op beterschap.. Over ons Op My Happy Pet kan je praktisch advies, tips en andere informatie voor jouw viervoeter vinden. Het advies van My Happy Pet vervangt dus niet het professioneel advies van je dierenarts!

 • Elk van deze voorbeelden kan veroorzaken dat je kat zich ongemakkelijk voelt en het is mogelijk dat de angst of verwarring van je kat zich uit in de vorm van blazen.
 • Als je kat toch de kamer uit rent, jaag hem dan niet achterna.
 • Elliott is dierenarts met meer dan dertig jaar ervaring.
 • Als je kat blaast naar je kitten, is dat dus niet meteen iets om je zorgen over te maken.

Snel om je heen kijken en ervoor mijn kat blaast naar kitten dat de kat een duidelijk zichtbare uitweg heeft om weg te komen op haar eigen initiatief zal geld verkeerd overgemaakt sns wat van de spanning wegnemen! Dek een deel van de bench af met een kleed, was hij nog geen minuut in huis?

Facebook   Youtube Instagram. Toen we met Felio thuis kwamen, zodat de kat zich terug kan trekken, of pijn hebben.

Philippines English. Gewoonlijk blazen ze wanneer ze zich kwetsbaar of angstig voelen. Ook al is er soms ogenschijnlijk niets aan de hand. Ook voor een zachte stoel of knus kussentje laat ze zich niet verjagen.

You are here

Het kan een goed idee zijn om ze in een neutrale omgeving, buiten je huis, kennis te laten maken, zonder dat één van de dieren zich bedreigd hoeft te voelen. Dat werd Majo. De staart spreekt boekdelen De staart van een kat geeft een uitstekende indicatie van hoe ze zich voelt. Ze springt op tafel en nestelt zich pontificaal midden op de krant en daagt u zo uit om haar opzij te schuiven.

Maak je geen zorgen, het komt vanzelf goed. Alvast bedankt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Aimee:

  Veel succes! Realiseer je dat ze niet naar buiten mag voordat ze geholpen is!!

  Antwoord
 2. Onur:

  Miauwen Naarmate uw kitten groter wordt zal ze steeds minder kleine 'mauwtjes' laten horen. En de belangrijkste vraag wat veroorzaakt dit?

  Antwoord
 3. Phyllis:

  Vraag volgen. Re: Poes blijft blazen naar de kitten Bericht door Rik » 04 jun Fijn dat het goed gaat.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *