Moeilijke tijden mooie teksten bij ziekte

Datum van publicatie: 27.02.2021

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Toen ik het hoorde, was ik sprakeloos. De voorbeeldteksten en gedichtjes op sterkte.

Adverteren Contact Blog Disclaimer Privacy. Schrijftips voor op een kaart. Gewoon ziek zijn gaat weer over, maar als je kanker krijgt stort je hele wereld in. Dit is een veelgestelde vraag en veel mensen hebben er ook geen passend antwoord op.

Het is soms zo weinig wat een medemens te bieden heeft. Sorry dat ik nu niet bij je kan zijn ….

Maar ik denk aan je gratis ecard kerstkaart maken wil je graag zien! Sterkte wensen moeilijke tijd. Ook dan ben je op de website op het juiste adres. Dan ben je zeker weten weer gelukkig en blij. Zou je dit willen delen met anderen.

Een tekst gevonden of zelf bedacht? Ik ben er voor je, daar zijn vrienden voor.
  • Kan ik iets voor je doen?
  • In deze donkere dagen van verdriet en pijn Zullen zonder twijfel heel zwaar en moeilijk zijn Dan rest een graf, of bloed droogt in de goot. Mail ons uw eigen gedicht en en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht en te tonen aan heel veel medelanders.

Op een wenskaart

Search for:. Maar helaas heb ik dat niet en dat doet mij veel verdriet. Om als het koud wordt rond het hart elkaar te verwarmen. Teksten: copyright by Karin Buursen. Eigenlijk nog steeds, daarom deze kaart. Op deze pagina zijn verschillende voorbeelden te bekijken van teksten, gedichten en sterkte wensen die te maken hebben met een ernstige ziekte. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Hartelijk dank alvast!

Extra informatie. Het is fijn te weten dat je ouders en vrienden hebt Mensen die je kunt vertrouwen en er altijd voor je zijn. De teksten kan je gebruiken voor op een kaartje. E-mailadres: Controleer svp je e-mailadres.

Tot gauw. Bel mij terug.

Sterkte wensen bij een moeilijke tijd

Dit is in moeilijke tijden erg belangrijk. Gedwee belooft een dader beterschap. Ontbreekt er een.

Deel dit dan op social media, je blog of website. De voorbeeldteksten en gedichtjes op sterkte. Adverteren Contact Blog Disclaimer Privacy. Kopieer deze tekst. Een tekst gevonden of zelf bedacht.

Sterkte wensen bij een ernstige ziekte

Je wilt hem of haar dan op verschillende manieren sterkte wensen. Sorry dat ik nu niet bij je kan zijn …. Mail ons uw eigen gedicht en en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht en te tonen aan heel veel medelanders.

  • De persoon heeft momenteel een erg zware tijd en kan alle steun gebruiken.
  • Op deze pagina kun je bekijken welke sterkte wensen er in moeilijke tijden worden gebruikt.
  • Die gewilde arm om je schouder
  • Van mij een warme wens, en een groet om op te beuren.

Ik realiseer me nu ineens hoe dierbaar je me bent. Waar wel een antwoord op gegeven kan worden is het feit moeilijke tijden mooie teksten bij ziekte in ieder geval wel iets van je te laten horen.

Als je uitbehandeld bent en genezen niet meer kan, een arm om je heen Sorry dat ik nu niet bij je kan zijn …. Hopelijk tot snel. Maar als je me nodig hebt dan zal ik er zijn. Search for:. Het vinden van de juist woorden kan soms erg lastig zijn.

Voorbeelden sterkte wensen ziekte

Ik denk de laatste dagen vaak aan je. Maria Riksten-Brouwer. Waar wel een antwoord op gegeven kan worden is het feit om in ieder geval wel iets van je te laten horen.

En om eerlijk te zijn is er ook geen eenduidig antwoord te geven wat goed is in deze situatie. Gewoon ziek zijn gaat weer over, maar als je kanker krijgt stort je hele wereld in. Maria Riksten-Brouwer.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *