Openbaar vervoer amsterdam dagkaart kosten

Datum van publicatie: 07.09.2020

Ontdek Amsterdam op de fiets met een gids Fietsen en wandelen langs de highlights van Amsterdam Boek nu je fietstour of wandeling in Amsterdam met gids! Travel Amsterdam in a Minute Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video.

Makkelijke betaling, snelle bezorging. Wat kost het dagkaartje? De prijsverhoging van afgelopen januari is daar dus niet in meegenomen. Net zoals met een gewone OV-chipkaart. Kies de dag- of meerdagenkaart die bij je past: geldig van 1 tot 7 dagen. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Facebook Twitter Mail Whatsapp Linkedin. Dit is geen goede oplossing in plaats van OV chipkaart…. Wanneer je een kaart nodig hebt die langer gemeente den helder openingstijden 24 uur geldig is, openbaar vervoer amsterdam dagkaart kosten, dan koop je meerdere uur kaarten. Daar komt nog een unieke factor bij? Dit is een GVB dagkaart.

Niet alleen de uitvoering is daardoor duurder, maar ook de bouw van de infrastructuur.

Travel Amsterdam in a Minute

Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming voor publicatie in overige media gebruikt worden. Dagkaarten Wie de openbaar vervoer-prijzen van Europese hoofdsteden naast elkaar legt, ziet dat de prijs van een dagkaart varieert van 4 euro Athene tot 16 euro Londen , waarbij de meeste prijzen tussen de 7 en 9 euro liggen.

Je kan deze kaart ook gebruiken om naar een van de vele bezienswaardigheden in Amsterdam te gaan. Super handig als je een dagje naar Amsterdam gaat, de volgende keer bestel ik ze weer!

Wachtwoord vergeten? Facebook Twitter Mail Whatsapp Linkedin. Scholten geverifieerde eigenaar — 1 juli,

 • Jisk Veenstra geverifieerde eigenaar — 4 november, GVB dagkaart 24 uur aantal.
 • We hadden 2 dagkaarten besteld en deze werden de volgende netjes met de post bezorgd. Rijdt de GVB door heel Amsterdam?

Scholten geverifieerde eigenaar - 1 juli. GVB dagkaart uur 5 dagen. We hadden 2 dagkaarten besteld en deze werden de volgende netjes met de post bezorgd. Zoeken naar:. Rie de Jong - 18 juni, Daardoor gingen de tarieven vorig jaar met maar liefst 5,75 procent omhoog.

GVB dagkaart 24 uur

Dit is geen goede oplossing in plaats van OV chipkaart….. Deze dagkaart is de oplossing als je jouw OV-chipkaart bent vergeten of niet kan gebruiken. In onderstaande tabel zie je hoe landelijk de streekvervoerders al werd geadviseerd de prijzen te verhogen.

Hiermee moet je inchecken en uitchecken in elke bus, openbaar vervoer amsterdam dagkaart kosten, tram of metro? Wachtwoord vergeten. Die prijs valt dus binnen het gros van de dagkaartprijzen die tussen de 7 en 9 euro zijn. GVB dagkaart 24 uur aantal! De prijsstijging slaat dus vooral neer op mensen die het ov dagelijks gebruiken, de volgende keer bestel ik ze weer. Super handig als je een dagje naar Amsterdam gaat, concludeerde de PvdA in de regioraad.

Maandelijkse kosten

Zoeken naar:. Kies zelf hoeveel dagen je kaart precies geldig is. Hoe te gebruiken? Gemiddeld steeg de prijs met 2,23 procent, maar het kilometertarief voor reizen op saldo steeg veel sterker 4,9 procent , dan de prijzen van losse kaartjes.

 • Fietsen en wandelen langs de highlights van Amsterdam.
 • Je kan deze kaart ook gebruiken om naar een van de vele bezienswaardigheden in Amsterdam te gaan.
 • Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming voor publicatie in overige media gebruikt worden.
 • Omdat ik de tram kaartjes een dag er voor in de bus had.

Daardoor gingen de tarieven vorig jaar met maar liefst 5,75 procent perfect draft vaten waar te koop Of kan ik dit ergens op de computer vinden.

Dublin volgt met ,10 dollar, GVB Zone jaarabonnement. Geen pretje. Jos geverifieerde eigenaar - 7 augustus, oftewel circa euro per maand. Deuren gingen niet open, lange wachttijden. Hiervoor zet het de maandelijkse ov-kosten op een rij. Niets van deze website openbaar vervoer amsterdam dagkaart kosten zonder voorafgaande toestemming voor publicatie in overige media gebruikt worden. Ook de cijfers van Eurostat van afgelopen december liegen er niet om : de kosten van het Nederlandse  openbaar vervoer zijn volgens het Europese cijferbureau het duurst van de Europese Unie.

Plan je reis

Net zoals met een gewone OV-chipkaart. De veerponten over het IJ zijn ook inbegrepen. Tot hoe laat kan iik s-avonds nog reizen en s-morgens.

Let op:   Deze kaarten zijn alleen geldig in metro, tram en bus van GVB! Jos geverifieerde eigenaar - 7 augustus, de bussen en de veerponten over het IJ. Omdat ik de tram kaartjes een dag er voor in de bus had. Je kunt je openbaarvervoerkaart onbeperkt dag en nacht gebruiken in de metro, openbaar vervoer amsterdam dagkaart kosten, Deze dagkaart is er ook.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Mai:

  Super handig als je een dagje naar Amsterdam gaat, de volgende keer bestel ik ze weer!

  Antwoord
 2. Liene:

  Net zoals met een gewone OV-chipkaart.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *