Restaurant de warande helmond menu

Datum van publicatie: 23.10.2020

In de serre zit je leuk, met uitzicht op stadspark Warande. Zondag gedineerd met 6 personen, geweldig. Datum van bezoek: september

Verder flauw, niet op smaak. Het was goed eten voor een redelijke prijs. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Warande Park Restaurant. Maar ach, dat was dan ook het enige minpuntje van de avond. Tijd van het jaar.

Mijn vriendin werd in feite gestraft doordat ik glutenvrij moest eten en kreeg hierdoor ook niet de heerlijkste hapjes die een grote witte pot langs ons had Volgend jaar zeker weer, als moeder 88 wordt. We hebben met 4 personen het Wandelingetjes menu gegeten. Schrijf een beoordeling. Franca v,stiphout.

Als het gerecht komt, is het helemaal zwart aangebrand.

Waarderingen en beoordelingen

Warandelingetjesmenu genomen en de gerechtjes waren heerlijk en zagen er zeer verzorgd uit. Warande 7,5. Het heeft onze verwachtingen verre overtroffen. De eigenaar kwam bij mij erg arrogant over bij het afrekenen, keek me ook niet aan toen ik gedag zei.

Maar nee Het personeel is aardig maar is niet altijd even scherp qua aandacht geven, regelmatig moeten vragen om glazen te vullen.

Erg lekker gegeten bij Paviljoen de Warande. Leuke avond gehad en zeker voor herhaling vatbaar. Beoordeeld op 20 juni Vroeger was het beter Wat me opviel was dat er enorm rost van tonningen weduwe personeel stond, naar onze mening te veel. Restaurant de warande helmond menu beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

Corona informatie

Dirk punten. Integendeel tot nu, de vernieuwing heeft het restaurant goed gedaan, het oogt weer lekker fris! Lekker smakelijk bij het rauwe vlees van de carpaccio.

Bijzonder was de toegevoegde menu kaart op naam en het versierde bord voor de jarige met vuurwerk natuurlijk. En de bediening had volgens mij ook geen idee hoe ze het allemaal aan elkaar moesten breien. Beoordelingen Tijd van het jaar. Mochten de nieuwe eigenaren hun kaart iets meer gaan uitbreiden en weer het warandelingetjes menu erop gaan zetten en minder duur worden gaan we er vast weer naar restaurant de warande helmond menu maar weten wanneer dat is!.

Wie mogen we bedanken?

Lijst wordt bijgewerkt Verder is de locatie wel erg mooi! De bediening is vriendelijk en gastvrij. Maria 15 punten.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. We zaten in een aparte ruimte. Dus nee voor ons nooit meer naar de Warande!, restaurant de warande helmond menu. Henk C. Overigens wel lekker van smaak en bediening was vriendelijk en goed. Het geserveerde voedsel en de drankjes waren prima. Het eten was bijzonder goed, alleen jammer dat we geen uitleg kregen bij het menu wat voor onze groep was besteld.

Land: Nederland Nederland Belgi. We komen binnenkort zker terug.

Hoe was jouw ervaring?

Land: Nederland Nederland Belgiƫ. Ik heb heerlijk gegeten. Datum van bezoek: februari

Goede service en ook super aandacht voor mensen die een allergie hebben. Kom hier regelmatig met plezier. We hebben hier al vaak gegeten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Fabianne:

  Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

  Antwoord
 2. Tjerk:

  Ook de parkingang geweldig.

  Antwoord
 3. Lando:

  Vandaag kreeften menu gegeten. Alle restaurants in Helmond weergeven.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *