Te koop limburgsingel arnhem

Datum van publicatie: 21.02.2021

Ik heb een andere vraag. Wil je kijken wat wij voor jou kunnen beteken?

We nemen je graag mee op een rondleiding…. Verder is er een terras, een gazon en een aantal speeltoestellen voor de kinderen: een speelhuis, glijbaan, schommels en een ingegraven trampoline met een diameter van 3,60 m. Hommelseweg - 11 2. De gehele etage is voorzien van een lichte pvc-vloer.

Antonielaan - 9 8. Wijk statistieken Bewoners per wijk Ook zijn er veel sportfaciliteiten in de nabije omgeving.

Sluiten Ja. Fout melden over deze woning. Zonnepaneel geschikt. Buiten: Er is een ruime voortuin op het zuiden? Landelijk gemiddelde: 2. Wachtwoord vergeten. We hebben dit aangepast.

Neem contact op met [email protected]. Huissensestraat - 3

Onthoud mij. Er is een achterom. Groningensingel - 19 4. Type woning. Dit is mijn woning. Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door de mogelijkheid te bieden om jouw woning te claimen.

Het huis is gebouwd in en is volledig geïsoleerd.

Deze woning staat bij ons geregistreerd als huurwoning! Deze speeltoestellen kun je overnemen als je wilt. De achtertuin is gelegen op het noorden te koop limburgsingel arnhem prettig zonnig doordat de westzijde vrij is van bebouwing! Zonnepaneel opbrengst. Buiten: Er is een ruime voortuin op het zuiden. Deze kamer is extra gesoleerd, als toevoeging op de originele dakisolatie. De garage heeft aan de achterzijde een enkele deur en aan de voorzijde een dubbele openslaande deur.

Ben je verkocht?

Indeling van de woning Begane grond: U betreedt de woning via de hal met garderobe, modern toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De slaapkamer aan de voorkant heeft een wastafel.

Klik dan op dit is een koopwoning. Zonnepaneel geschikt.

Alle kamers zijn uitgerust met een grote raampartij. De lichte pvc-vloer draagt bij aan een sfeervolle uitstraling. Het energielabel komt vanuit de overheid en spotify family kpn korting gemeentelijke vaste lasten komen vanuit de gemeenten.

De tuin wordt aan beide kanten geflankeerd door een hoge groene heg, aan de achterzijde wordt de afscheiding gevormd door een houten te koop limburgsingel arnhem. Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account.

Niet te koop

Dankzij jou is Promodomo weer up-to-date! De School 0. Alle ruimte binnen en buiten, veel licht, prima onderhoud en een hele fijne ligging: al die zaken zijn dik in orde op de Limburgsingel Begin ochtend Einde ochtend Begin middag Einde middag.

 • Hij is uitgerust met een ligbad, wastafel en wc.
 • Meld het ons!
 • Dat komt ook door de lichte, frisse afwerking, met nieuw gestuukte wanden in en de vloer van witte plavuizen.
 • De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG.

Ja, te koop limburgsingel arnhem, ik ben op dieet. Neem contact op. Hoe kan ik mij inschrijven voor een huurwoning op Promodomo. Zonder kinderen. Het is er dus ook fijn behaaglijk.

Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account. Het kinderdagverblijf 0.

Maandlasten

Zo weet jij welke gegevens over jouw woning bekend zijn. Het huis is gebouwd in en is volledig geïsoleerd. Inloggen met Google. Gildemeestersplein

Ligging Limburgsingel De Rijkerswoerdse Plassen liggen zelfs op loopafstand. Met kinderen Met kinderen npersoons huishouden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Caroliene:

  Je ontvangt automatisch een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord. Voorwaarden bouwtechnische keuring Geen voorbehoud van een bouwkundige keuring.

  Antwoord
 2. Viggo:

  Neem contact op. Accepteer de cookies om de content te tonen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *