Uitzending gemist dance dance dance

Datum van publicatie: 22.02.2021

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. De winnaar van het derde seizoen ontving maar liefst Afleveringen van het eerste seizoen gemist?

De presentatie van het nieuwe seizoen was wederom in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat. Oud-deelnemer Humberto Tan neemt dit seizoen samen met Chantal Janzen de presentatie op zich en neemt daarmee het presentatiestokje over van Jandino Asporaat. OG3NE doet als eerste trio mee aan de dansshow. Dance Dance Dance Aflevering 2 x bekeken Vol passie en enthousiasme beginnen de vijf koppels over slechts enkele weken aan de loodzware trainingsperiode.

Ferry moet aan zijn spanningsboog werken en krijgt daarbij hulp van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven.

Iedereen moet zowel een duodans als een solodans doen. Alles wordt uit de Dance Dance Dance Aflevering 6 x bekeken Na een wekenlange afvalrace streden gisteravond de overgebleven koppels om de winst van het derde seizoen. Dance Dance Dance Uitzendingen. De presentatie van het uitzending gemist dance dance dance seizoen was wederom in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat?

Toggle navigation Uitzending Gemist!

 • Wie wordt de winnaar van 'Dance Dance Dance' ?
 • Jurylid Timor raakt geĆ«motioneerd door een van de optredens.

Dance Dance Dance

Alle afleveringen bekijken. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Het derde seizoen van Dance Dance Dance is zaterdagavond van start gegaan.

Populairste Populairste Mijn beste Beste Meest bekeken. De koppels zetten diverse hoogstaande dansacts neer.

 • De hoofdprijs is eeuwige roem en een flink geldbedrag voor een door hen zelf te kiezen goed doel.
 • De spanning tussen de koppels stijgt. Vijf koppels maken zich op voor Dance Dance Dance, dat in het najaar weer te zien is bij de zender.

Dance Dance Dance Aflevering 2 x bekeken ? Balletdanseres Igone de Jongh, uitzending gemist dance dance dance, choreograaf Dan Karaty en artistiek leider Timor Steffens namen ook het afgelopen seizoen weer plaats in de jury van het succesvolle dansprogramma.

Inloggen Aanmelden. Inloggen Aanmelden. De koppels zetten giovanni van bronckhorst leeftijd hoogstaande dansacts neer. Na een voorbereiding van maar liefst drie maanden begonnen tien bekende Nederlanders op 2 september aan het spectaculaire nieuwe seizoen van Dance Dance Dance.

Nieuw seizoen Dance Dance Dance van start op SBS6

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Net op het moment dat Robin en Buddy een moeilijk nummer moeten ins Wie zijn er terug te zien in de halve finale van volgende week?

Naast jurylid is Timor Steffens ook de artistiek uitzending gemist dance dance dance van het dansprogramma. Jurylid Timor raakt gemotioneerd door een van de optredens. De koppels zijn samen met topchoreografen aan de slag gegaan om spectaculaire clips en dance-acts na te bootsen. Dance Dance Dance Aflevering 3 x bekeken De presentatie is in handen van Wendy van Dijk en Jandino Asporaat.

RTL4 start met nieuw seizoen

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. De vijf koppels zijn al maandenlang bezig met een loodzware trainingsperiode voor de tv-show. Dance Dance Dance info.

 • Timor Steffens neemt opnieuw de rol van artistiek leider en jurylid op zich.
 • Vijf koppels maken zich op voor Dance Dance Dance, dat in het najaar weer te zien is bij de zender.
 • De koppels zetten diverse hoogstaande dansacts neer.
 • Jurylid Timor raakt geĆ«motioneerd door een van de optredens.

Zet een wekker op dit programma. RTL4 gemist. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen. Toon 25 Toon 25 Toon 50 Toon Timor Steffens neemt snoeien viburnum tinus de rol van artistiek leider en jurylid op zich.

De vijf koppels zijn al maandenlang bezig met een loodzware trainingsperiode voor de tv-show, uitzending gemist dance dance dance. Iedereen danst namelijk een solo. Naast jurylid is Timor Steffens ook de artistiek leider van het dansprogramma. Wie zal er doorgaan naar de grote finale.

Dansprogramma waarin vijf koppels bestaande uit bekende Nederlanders op spraakmakende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Door het gebruik van de nieuwste technieken, zoals videomapping en augmented reality, is sensatie verzekerd bij elk optreden. De vijf koppels zijn deze week begonnen aan de maandenlange en loodzware trainingsperiode die hoort bij het dansprogramma. Sinds deze week werken vijf nieuwe BN'er-duo's zich letterlijk in het zweet voor de winst van alweer het vierde seizoen van het populaire dansprogramma van de familiezender.

Na een voorbereiding van maar liefst drie maanden begonnen tien bekende Nederlanders op 2 september aan het spectaculaire nieuwe seizoen van Dance Dance Dance. De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait uitzending gemist dance dance dance een plek in de halve finale. Natuurlijk op de juiste muziek maar ook met de originele choreografie van deze dansnummers.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Sharonne:

  Dance Dance Dance info. De jury bestaat verder uit de vertrouwde gezichten Igone de Jongh en Dan Karaty.

  Antwoord
 2. Mitra:

  Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afw

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *